Sliten!

Jag känner mig värre än sliten just nu, skulle behöva sova typ 24 timmar i streck. Men nej nej imorgon öppnar jag på jobbet och gör frukosten. Sen ska jag möta upp mina tjejor och köra premiär grillning i tanto! Sen får vi se vart kvällen bär hehe.. all in!

Tur att jag iallafall är ledig hela helgen då blir det att vila upp sig, vill verkligen inte bli sjuk..


Så här ser det ut när jag gör frukosten :)


HAHAHA


Var tvungen att fota den här på jobbet. Trosskydd för män haha dör av garv!


Hur söt?


 

 


Karate

Visste ni att jag har gått på karate i 3 år? Tränade i Gojukai Seinan karateklubb med Sveriges mästare Conny Ferm. Började på karaten med Fia men efter ett tag slutade hon och jag blev bästa vän med Soffy! Tyvärr blev det för mycket träningar och allvar att varken jag eller Soffy hann med skola och andra saker. Karate är en grym träningsform och vi hade alltid jätte kul när vi gick dit, saknar det!


26 April

Måndag, gud vad den här helgen har gått fort, alldelles för fort! Har myst med älsklingen hela morgonen och nu måste jag åka iväg till jobbet. suck. Jobbar till åtta ikväll, jag som vill sitta på nån uteservering och dricka "Spy". Varför finns inte Spy i Sverige? Världens godaste dricka när man inte vill dricka vin ;)


Söndag!

Kvällen igår var så sjukt kul! Jag som var bakis och seg från gårdagen trodde aldrig att jag skulle tagga till. Så fort vi kom till Sofie ändrades humöret, tack vare alla som var där! Dansade, shottade, skrattade och hade det galet! Vid tolvtiden drog Fabian, Devin, Fia, Sofie, Lov, Empie, Erik, Andrea mfl. in mot stan. Där mötte vi upp Marie och hennes kompisar. Träffade även Therese som tydligen är vän med Marre! Vi alla drog in till Collage. Känns så skumt att det snart var 4 år sedan jag firade min födelsedag där! Det var en hellyckad kväll, tack alla!

Idag blev jag väckt klockan 10 för att vi skulle åka till Östermalm och hälsa på min väldigt sjuka faster.. fy det är inte kul alls.. vill bara inte tappa hoppet..

Sen mötte jag upp Shannie, vi satte oss på snaps käkade hamburgetallrik och drack cider :)

Nu är min älskling hemma från jobbet, kommer slockna som en stock ikväll..


 

(alla bilder kommer sen..)


Nu ska det firas!

Musiken är på och jag har börjat tagga till. Har bara legat och degat hela dan så seg..

Om en halvtimma ska jag möta upp Fia här på söder sen åker vi till Sofie. Kommer bli en grym kväll!


All in!

Solen skiner och jag är värre än bakis idag, fy!

Efter jobbet drog jag hem till Sanna där även Josipa var och fixade sig. Vid åttatiden gick vi mot Manges födelsedagsfest. Han bodde sjukt fint och hela bottenvåningen var gjort till en biosalong! Det bjöds på massa grillad mat och dricka. Tina, Jennie, Fredde, Hampus, Chian, Danne och alla andra var på topp och festen sattes igång med massa skön musik. En riktigt lyckad kväll var det iallafall! Vid fyra tiden fick jag sällskap av Josipa och Hampus hem :) 

 

                                            Tack för en grym kväll Mange!

Nej nu måste jag sova mer så jag orkar köra lika hårt ikväll! För ikväll ska vi fira bästa Sofie 22 år <3 

Friday!

Första du gör på morgonen: Sätter på kaffe
Frukost: Varierar allt från gröt till mackor
Avgudar: Spontana och positiva människor
Färg: Korall/Rosa
Mat: Sushi
Kamera: Samsung ES55
Skor: Converse
Dricker: Kaffe, Vin, Coca-Cola
Beroende: Shoppa
Semester: Indien, Sydafrika
Önskar mig: En soffa till nya lägenheten
Borde: Söka min dröm utbildning
Vill: Bo vinterhalvåren i Thailand
Värsta som finns: Egoister
Drink: Mojito
Hemlighet: Några
Dåld talang: Lär mig låtar snabbt
Rädd för: Hissar
Mobil: Samsung touchwiz
Dålig på: Spara
Musik: 107.5
Personlighet: Positiv, öppen, givmild och lite crazy!

Vinter?

Herregud jag får seriöst panik på Sveriges väder, trodde vintern var slut men NEJ. Igår när jag kom ut från jobbet snöade det lixom, hallå det är snart maj! Nej nu får sommarn ta och komma, vill sola i bikini, bada, grilla och festa!

Igår tog jag bussen efter jobbet hem till Lovi där Fia redan var. Vi fixade verkligen världens bästa present till Sofie. Hon kommer bli chockad haha.
Sen bestämde vi vilken vecka vi åker till Turkiet, längtar skit mycket :)

Idag är det låång jobb dag.. tur att det är fredag imorgon, kommer bli en grym helg! <3

Trötter

D-housewives var grymt som vanligt, absolut mitt favorit program! Nu är jag helt slut, jobbet gick snabbt iallafall. Jag var helt flummig och skrattade åt allt haha :)

Imorrn jobar jag till kl sex sen ska jag träffa favoriterna Fia och Lovisa <3


Ut i solen!

Nu går jag och Elias ut och solar med Marley här på söder :)

Sen jobb till åtta ikväll.. PUSS!

Kan inte bli bättre

Vaknade precis upp brevid med älskling och det SOL ute, underbart!

Nu blir det frukost och den här låten kommer spelas hela morgonen:


Är det fest eller?

Vaknade imorse och gick ut till köket. Titta vad jag hittade!!


Love life

Gud vilken underbar dag vi har haft. Först sov vi ut, käkade frukost och så. Sen tog vi en promenad in till östermalmstorg. Vi kollade runt lite, köpte mest småsaker. Sen köpte vi med oss mat och satte oss i kungsan. Idag har det verkligen varit vårväder, så skönt!

Resten av söndagen ska jag bara slappa, nästa vecka kommer bli lååång..


 Uppe vid Katarinahissen, Sthlm är vackert!


Lördag!

Igår åkte jag och Fia hem till Lovi, lagade delikatessmiddag och drack vin. Fredagar hos Lovisa har börjat bli en tradition haha! Kvällen fortsatte som vanligt med massa skratt och galenskaper. Vid tiotiden fick vi för oss att dra till Danne som bor typ granne med Lov. Självklart var vi på topp och spelade massa gamla låtar och sjöng med. Sen kom Marre och joinade oss och grabbarna. Vi bestämde även att vi ska åka till Alanya första veckan i September, så jävla kul!! Längtar redan! Tog sista bussen hem till Elias och sov där.
Imorse åkte jag hela långa vägen ut till Vällingby för att träffa Jossan. Vi kikade runt i affärer och fikade. Hade massa att prata om, sjukt mysigt!

Nu kom jag precis hem, jag och Elias har varit och handlat så nu blire laga mysmiddag! <3

Mysdag

Jobbade till klockan fem sen kom syrran och mötte upp mig! Vi tog bilen till Nacka forum, köpte ett par pumps eftersom mina är helt utslitna.. käkade supergod thaimat. Riktigt mysigt! Sen åkte vi hem till Alexandra i Tyresö och kollade in hennes nya lägenhet. Gud vad fint hon hade det! Snacka om att jag fhar fått nya ideér till min nya lya :)

Nu är jag helt slut! Imorgon öppnar jag på jobbet sen hem till Lovi för fredagshäng med vin! <3

Varför?


Kanonväder

Nu har jag varit ute med Marley i solen, gud vad hon sprang runt! Jag njöt mest av solen som börjar bli riktigt varm :)

Nu åker jag till jobbet, kör stängning idag..


 Marley med sitt nya halsband från Bangkok.


Lite av helgens bilder..

         

         

         


Ännu en jobbvecka..

Usch måndagar känns alltid så sega men veckan går snabbt sen är det helg igen :)
Så skönt att vara ledig varje helg nu, kunna göra vad man vill. Idag jobbar jag till 20.00 sen ska jag möta älskling och bara umgås. Han har jobbat hela helgen så vi har inte setts nånting!


Lov och jag förra sommaren, en av alla galna kvällar!


You rock my world


Abstinens

Abstinens! Måste ut och resa, ut och upptäcka världen nu.

                                      Indien, hit hoppas jag att vi reser i höst.




Mår inte på topp..

Huvudet dunkar, mår som jag förtjänar idag..
Vi började dagen med lite shopping i globen, hittade lite nytt för kvällen. Sen gick vi och hälsade på Shannie på donken och hon bjöd oss på massa mat haha. Gick på bolaget och shoppade loss, sen hem till Fia. Där lagade vi en grym sallad och började sätta igång festandet. Sofie lockade mitt hår med Fias grymma locktång som jag bara måste ha! Lovisa blandade massa grymma lime/bacardi drinkar.. Ja klockan sex var vi alla på topp (minst) och åkte in mot söder och Viccys fest. Där bjöds vi på välkomsdrinkar och snittar, jätte fint! Trevligt folk, många som man inte träffat på sjukt länge!
Kvällen fortsatte med massa dans och shottande.. vid tolvtiden lämnade vi festen för att dra ut och möta upp Heppo, Gurra och co. Blev en skön kväll på söder, tack mina bästa <3

Väntar på bilder från Soffan, kommer senare!


Taggad!

Vilket äckligt väder ute! Ska möta upp Fia, Sofie och Lov i globen idag sen ska vi hem till Fia och basta, luncha och fixa oss för kvällen. Klocken sex ska vi på Viccys födelsedagsfest, hon har hyrt en lokal här på söder. Kommer bli grymt kul, as taggad!

Ska fota massa ikväll, nu kör vi!

Heeelg!

Godmorgon, satte väckarklockan så jag skulle hinna äta frukost med Elias innan han ska iväg till jobbet :)
Själv börjar jag inte fören kl ett, lite segt eftersom jag slutar åtta kväll..
Vi hade iallafall supermysigt igår, skulle egentligen till Vapiano men det var kaos mycket folk. Istället drog vi till en mysig restaurang på söder, Bistro Bar. Skit god mat och dricka sen blev det hem och fira med familjen med paket :)

Ha en super bra dag, även fast det är grått och regn ute! <3

HAPPY B-DAY!

Hipp hipp hurra idag fyller min älskling 22 år! Ska fira när jag slutat jobbet kl 19 ikväll :)


Inte rättvist!

Kom hem från jobbet och får höra den dåliga nyheten att min pappas lillasyster har åkt in till intensiven för blodförgiftning. Hon har sen några månader tillbaka fått cancer, men efter att pappa lämnat sina stamceller blivit mycket bättre. Nu har det alltså vänt igen och nu är läget kritiskt. Tänker på min fasters barn och man. Varför just hon? Jag är glad att min faster är väldigt stark och orkar kämpa.

Det måste bara gå bra, tänker på dig <3


Drömmer mig bort

Lika förkyld som igår men eftersom jag inte har någon feber blir det att åka till jobbet idag ändå.. Det är sol ute igen, tur att snön inte höll sig kvar. Här i stan finns inte ett spår av snön från igår :)

Sitter och kollar på bilder från min och Elias resa, sjukt att vi redan varit hemma över 2 månader!

Saknar ALLT, det var lätt den bästa resan jag gjort. Trots att jag rest hela mitt liv till världens alla hörn!
Den stad jag saknar mest är utan tvekan Bangkok. Jag är kär i Bangkok, skulle inte banga på att bo där. Där händer allt, finns så sjukt mycket att se och göra. Människorna är så sköna, shoppingen grym, maten.. Nej jag måste bara åka tillbaka snart!!


 Älskling köper skärp mitt i Siam, Bangkok


GAGA

Henne ska jag se i Globen i maj, kommer bli en grym show!


Släktkalas på landet

Kom precis hem från Ekerö, har varit där och firat moster med hela släkten. Catti hade lagat jätte god mat (som vanligt). Lite tråkigt att det inte var likadant väder som igår.. fick en chock när jag tittade ut imorse, snö!!

Nu ska jag jag bara ta det lugnt resten av kvällen, börjar känna mig sjuk. Jag som jobbar hela veckan, hoppas det blir bättre med massa sömn..

Ha en fortsatt mysig annandag påsk <3

Kattmys

Ligger just nu och myser med mina älsklingar Lillekatt och Junior <3


Kalas

Idag har vi varit på kalas hemma hos Emil och Emma-Li i Farsta. Vi firade Emil som har fyllt år och Elias som fyller på torsdag :)

Nu har vi varit och storhandlat och resten av dagen blir nog mest chill här i huddinge, känner mig sjukt seg..

Imorgon ska hela släkten ut till landet och fira min moster, tradition med massa påskmat! Innan ska vi kolla på en båt som mina föräldrar kanske ska köpa :)

Lördag

Fan vilken härligt väder det är ute, solen tar verkligen åh :)

Igår mötte jag upp tjejerna efter jobbet, kollade lite i liljeholmen sen åkte vi hem till Lovisa. Lagade sjukt god påskmat med lax, potatis mm. Kvällen fortsatte med vin och massa skratt, som vanligt!
Tanken var att vi bara skulle mysa där med vid tolvtiden fick vi ett ryck att dra in till stan iaf. Åkte till söder och mötte upp Elias, Jakob, Bruno, Rico, Fadi, Oscar och deras kompisar. Jätte trevlig kväll, åkte sen hem till Elias med Fadi och sov där.

Nu ska jag åka mot jobbet kör stängning idag, känns okej eftersom det är min sista helg. På tisdag börjar mitt nya schema då jag kommer vara ledig varje helg :)


Ut och njut av solen! Puss

Number 1

Hon är just nu världens bästa artist. ÄLSKA!


Skitdag

Började morgonen på jobbet med strålande humör, men efter bara en timma försvann humöret. Hade flera skit jobbiga kunder i rad, tillslut brast allting. Jag har svårt att kontrollera mig när jag får skit som jag inte har förtjänat. Har alltid varit en person som säger vad jag tycker och tänker.. men idag fick jag order om att bara svälja all skit man får och inte säga emot.. får se om jag kommer klara det.. kommer iallafall inte att bli lätt..

Aja imorgon är det fredag, öppnar 07.30 på jobbet sen ska jag umgås med mina bästa vänner hela kvällen <3

RSS 2.0