Sunday

Idag har varit en rätt typisk söndag, med 100 kg tvätt! Annars har vi varit och fikat på favorit Espresso House. Hittade världens finaste topp på Dressroom i Skrapan. Svart silke perfekt för utgång eller finmiddag :)


Travie


Om mindre än 1 månad..

kommer min BABY hem :)


Familjedag

Idag har vi gjort mycket. Började med storstädning (tråkigt men skönt när det är klart). Sen gick vi till mina föräldrar på en fika och pussade på Marley. Hon blir bara mindre och mindre ser ut som en liten kattunge :) Sen tog vi bilen till Stuvsta för att äta lunch hos Elias föräldrar och lillebrorsa. Jätte god mat. Jätte kul att träffa dom blir inte så ofta längre tyvärr.. Sen vidare med bilen och storhandlade , herregud bilen var verkligen överfull! Nu har vi mat för ett år typ haha. Nu har vi precis kommit hem och ikväll blir det film och mys. Något annat orkar vi inte ikväll <3




Min lilla rasta Marley!

Fredagen

Mötte upp Fia och Lovisa igår i Gamla stan sen gick vi till Vapiano. Kön var sjukt lång men vi satt i baren och drack lite smått. Åt god mat, vi testade lite av varje och delade på allt :) Beställde in god dricka och bara satt och snackade. Senare gick vi vidare till Arken och fortsatte kvällen i samma bra stämning. Jätte trevlig kväll!










Stress

Idag efter jobbet kl två mötte jag upp syrran i stan. Shoppade lite små saker bla. en halsduk och ett par jeans. Jätte mycket folk överallt, som vanligt efter löning. Nu är jag skit stressad ska fixa mig och sen åka till Gamla stan för att möta upp Fia och Lovisa halv sju :) Blir middag och vin på Vapiano!




Fialotta

Fia är hemma över helgen och hälsar på har saknar henne super mycket såklart! Imorgon ska vi ses och mysa <3


Så skön låt


Mycket

Har varit så himla mycket på jobbet. Igår när jag kom hem var jag helt död. Bara en massa stress, har haft svårt att sova för allt som har varit på jobbet.. Men det är inte det värsta utan jag har fått tandvärk. Aldrig haft tandvärk förut men fy fan vad ont det gör. Min ena visdomstand är på väg ut och den gör så ont. Knaprar ipren för att lindra smärtan, ingen lek.. Tur att syster är tandsköterska/hygienist fall det blir värre :)


Nu ska vi äta blir potatis och rotfrukter i ugn med massa massa vitlök såklart! <3


Kuala Lumpur - KL

Kuala Lumpur är Malaysias huvudstad. Staden har nästan 2 miljoner invånare men växer hela tiden. Kuala Lumpur är en shoppingstad med 66 varuhus. Staden påminner en del om Bangkok med Skytrain, shopping och massa saker att göra. KL är mer exotiskt än Bangkok, inte lika mycket svenskar och europeér utan mer asiater som turistar. Eftersom Malaysia är ett av världens billgaste länder kan du shoppa riktigt billigt här.

Staden sover aldrig, alltid folk på gatorna.

Ena delen av Twin Towers, 451 m hög byggnad. Världens näst högsta byggnad med en hiss som du kan ta dig upp till toppen.

Skytrain (som Bangkok) tunnelbanan som går över hela staden.

Så här såg det ut i väntan på att tåget skulle komma in. Man fick köa hur länge som helst (kaos!)

Maten är ganska speciell mycket halal eftersom många är muslimer. Den här rätten kostade 2 ringgit dvs. 4 kr.

10 duvor i en liten bur

Bland alla skyskrapor och lyxcentrum finns massor av fattigdom. Här är ett höghus mitt i KL city.

Staden bjuder på många konstiga människor, här var en gammal man som tog hand om hemlösa katter.

I Kuala Lumpur älskar man sushi. Överallt finns såkallade sushitrain, rullande sushi. Man tar det man vill ha och betalar när man ätit klart. Sushin är jätte billig och hur god som helst.

 

 


Gomorrn

Vaknade precis av att mami ringde och ville prata. Hon har precis flyttat med sitt kontor så nu jobbar hon 200 m från deras lägenhet, snacka om lyx! Kanske lika bra att gå upp nu så jag får lite gjort innan jag åker och stänger på jobbet, börjar två..


Jubileum

Ny vecka, börjar med Jubileum. Jobbet fyller 4 år och firar hela veckan. Dessutom är det löning idag. Gissar på att det kommer bli kaos både idag och resten av veckan. Laddar upp med en bra frukost och två koppar kaffe ;) Slutar inte fören åtta idag men går efter Viccys nya mot "kör bara kör"!


Nu blir det..

film och mys med älskling. Herregud har varit bakis hela dagen bara legat och tyckt synd om mig själv! Snacka om att kasta bort sin enda lediga dag. Men det var ändå värt det så kul vi hade ;)


Typiskt mig

Inte lätt att vara blond ibland! Trodde hela tiden att jag tog bilder men ser nu att jag filmat typ varje gång haha




Lördagen

Lite bilder från igår :)


Kiwi shots

Viccy snygging



Elias och Johannna

Nic, Nico och Lovi

Trion



Gurra, Johanna, Elias och Lov

Taggad :)


Snö i Sverige

"Herregud det snöar" skriver alla när jag loggade in på Facebook. Ja det snöar, vi bor i Sverige som ligger högst upp på jordklotet våras grannar är Norge och Finland. Det är kallt, grått och mörkt. Tänker inte klaga, bor man här är det bara att acceptera att vi lever i ett kallt land!

Jag gillar verkligen inte kyla, går runt och fryser konstant. Men det finns en del bra saker med vintern också.
En av dom är snowboard. Jag älskar att åka bräda, har en egen Burton snowboard. I år ska jag försöka åka mycket om det blir massa snö. Vill upp till mormors stuga i Tännäs, Härjedalen.

Fast min bräda är inte såhär cool utan endast svart :)


Fredag

Fredag känns skit konstigt med dagarna eftersom jag var borta från jobbet måndag och tisdag. Men ska inte klaga sjukt skönt med fredag iallafall :)
Jobbar sent idag och börjar tidigt imorgon (min jobb helg). Så ikväll blir det nog lugna puckar. Ladda upp inför imorgon som kommer bli grym!. Berättar om lördagen senare. Så länge bjuder jag på lite bilder från en partynight!


Kan inte sluta älska den här låten.


En bra dag!

Vissa dagar är bara lite bättre än andra. Idag var en sån där bra dag. Har varit på bra humör (vilken jag oftast är). Har jobbat med roliga människor och haft bra, trevliga kunder. Kommer hem till min kille som jag älskar sjukt mycket. Önskar alla dagar var lika bra.

Tänk positivt och lev varje dag.

Trötter

Dagen gick skit snabbt ändå jobbade jag hela 8 timmar! Men var sjukt trött hela dan, har blivit så trött på morgonen dahh.. Nu ska jag och baby laga mat, få se vad det blir för gott och Asti till det ;)

Godast!


Vår favorit

Såg precis Anna Ankas nya program! Vår favorit Miguel var ju med :) Han är alltid så söt när han kommer till vårt jobb. Angelina är hemma hos han nu fick precis ett mms från henne..

Nu är han skinny bitch!


Fika

Nu kommer mina tjejer hit, eftersom det regnar ute blir det fika hos mig!

Hit the dancefloor


Jag och Soffan dansar loss ;)

I taxin mot Havanna!



Haha taggade!

Poison


Händig man

Elias snickrade ihop ett tillfälligt soffbord tills att vi har köpt det vi vill ha :)


<3

Jag och pappa i Malaysia i vintras.


Thailand 07

Samma år, några månader senare packade vi ryggorna för att luffa runt i Thailand. Vi var där i tre månader, världens bästa resa!

Vår chafför som körde oss dit vi ville :)

Ko Samet

Ko Samui

Chicken Island

Vi hälsade på mina kusiner i Ao Nang

Ko Lanta

Bästa gänget på Ko Chang

China Town, Bangkok

Översvämning på Koasan Road, Bangkok


Grekland 07

Jag och Elias har ju varit ute och rest en hel del, totalt 9 månader ungefär.. Vår första resa åkte vi till Grekland Naxos och Santorini. Då hade vi bara varit tillsammans några månader gulligt :)


Morgon promenad

När vi vaknade gick vi ut i solen och tog en promenad, kanon väder! Gick till Hammarbysjöstad för att hämta lite saker hos mami o papi :)

Fanns massa snö nere vid vattnet!

Nyvaken i solen


Magsjuk!

Både jag och Elias kände och konstiga igårkväll, lite bättre när jag vaknade men nu är det inte bra alls. Är magsjuk har inga krafter alls kvar.. Elias är inte heller bra, dock mår han lite bättre än mig just nu! Måste vara något vi båda har fått i oss :(


Loca Loca Loca

Shakira - Loca ft. Dizzee Rascal

Viktigt möte

Vi var tvungna att ställa klockan imorse för att inte försova oss! För nu kl. 11 har vi ett jätte viktigt möte, kan inte berätta mer än tyvärr.. hoppas bara det går bra! :)

Igår gick vi ut och käkade och drack Asti mysigt, skit mycket folk ute verkligen kaos på alla ställen..

En bild på mig igår, bjuder på den ;)


Bränd!

Åkte och solade med Lovisa efter jobbet. Köpte nån kräm som skulle göra att man blev brunare snabbare. Kom ut från solariet som en kräfta, helt bränd! Hoppas bara färgen lägger sig till imorgon haha!

Frosted banana = bränd kräfta


Spelberoende

Herregud har blivit beroende av Megajump, ett extremt beroendeframkallande spel på min Iphone. Nu går det inte att sluta spela! Btw har Elias också blivit besatt haha


Bästa bästa

Imorgon ska jag träffa min bästa Lovi :) Men först jobb såklart..


Paket

Kom hem trött från jobbet och hittade ett stort paket innanför dörren. I paketet låg mysstrumpr, godis och lite annat! Mami hade skickade det till mig, så söt!

Älskar dig Mami <3


Favoriter!


Visste ni?

Att jag har brutit båda mina armar?

Jag gick i trean och jag och Fia skulle visa och lite tuffa inför några killar i klassen. Vi klättrade upp för en hög koja och ramlade ner. Tog emot av reflex med armarna när jag landat. Tur i otur eftersom jag landade några centimeter från en stor sten med huvudet. Efter fallet hade jag lite ont men tänkte inte så mycket mer på det. Efter en vecka såg min syster när jag satt i badet att mina armar var helt blåa. Vi åkte direkt till sjukhuset där det visade sig att jag hade brutit armarna. Jag gick alltså i en vecka med brutna armar, helt sjukt! Har ändå sedan jag var liten inte riktigt sagt till om jag är sjuk osv. kanske för jag inte ville ligga hemma utan vara frisk! Blev gips och var handikappad ett tag. När sedan gipsen togs bort var mina armar helt sköra och jag hade typ inga muskler kvar! Det ni!


Shannebannan

Min älskling är i Israel på praktik men snart är hon hemma igen, saknar!

Sköningar ;)


Måndag

Precis ätit godaste grekiska maten gjord av min mästerkock ;) Dagen gick sjukt snabbt, skönt faktiskt!
Fikade med Maddis på Espressohouse, dom har det godaste kaffet tycker jag! Köpte deras kort så nu kan jag fika där ännu mer :)

Frisse idag :)


22 år idag!

Idag fyller Fialotta 22 år :) Tyvärr kan vi inte fira henne eftersom hon är i Norge just nu men sen så!

Vi två en av alla våra galna utekvällar <3


Skön helg!

Haft en riktigt skön helg känner mig utvilad och redo för en ny vecka!
Idag jobbar jag till åtta men ska fika med syrran på min rast, mys mys :)

Världens bästa :)


Lördagen

Restaurangbesök och drinkar på söder :)

 


Sjusovare!

Vaknade nu herregud snacka om att jag har sovit, men det behövde jag! Så mycket på jobbet, massa folk så är helt slut.. jobbar till åtta idag och lördag jobbar jag också. Söndag är jag ledig längtar :) Men lite kul ska jag har också även fast jag jobbar!


BALI <3

En av mina favoritplatser på jorden är Bali. En ö som tillhör Indonesien. Religionen är till stor del hindu men även en del muslimer. Bali har jätte fina stränder perfekt för surfing (stora vågor). Inte så konstigt att det kryllar av australienare. Här kan dom surfa och festa billigt och Bali ligger nära för dom!
Människorna är trevliga och sociala, men ändå inte sådär jobbiga som vissa andra kan vara..
Festerna på Bali slår det mesta. Det är grymma discotek som är öppna hela natten. Jag och Elias festade jätte mycket när vi var där! Så om du gillar sol, bad, surfing, god mat och party är Bali ett hett tips :)

Hindustisk offring till gudarna

Carneval

Surfing

Jag fick helkroppsmassage av tre kvinnor i 1 timma, lyx!

Bali beach

Grymma fester och svettigt haha


Paj

Har gjort en quornpaj, tröttnar aldrig på paj. Så sjukt gott!


Onsdag

Idag har jag jobbat, gick super snabbt! Fick lära upp en ny tjej som var jätte gullig och snäll, hoppas hon får stanna hos oss :)

Kommer hem och hittar Elias fullt upp med att fixa i vardagsrummet! Hann har satt upp en ny tavla, spacklat och fixat snyggt!

Händig kille :)

 

 


Inget kaffe!

Vaknade och gick mot kaffemaskinen för att trycka på ON just i samma sekund upptäcker jag att den är borta! Fan hade glömt att jag slängde min kaffebryggare igår eftersom kaffet inte smakade bra.. Fick gå ner och köpa en kaffe på Sandys (tur att man bor i stan..)
Så idag ska jag och Elias till Nacka Forum och köpa en ny snyggare och bättre kaffemaskin :)

Den här söta rosa maskinen vill jag ha :)

Australien

Här kommer en liten del av vår tid i Australien för ett år sedan :)

Vår snygga ride

Vi levde campinglivet

En av alla häftiga beacher

Vårat kök i Melbourne

 

Kommer ge er massa mer bilder sen <3


Segt

Gick segt idag men blev lite pepp eftersom jag är ledig imorgon! Börjar ju mitt nya schema då är jag ledig varannan tisdag sjukt skönt :) Nu blir det slapp framför tvn och sen sova ut! Puss


By Kenza

Köpte nya skor igå, Jofama By Kenza! Älskar dom :)


Solning och fika!

Kom nyss hem, har solat och fikat med mina bästa :)




Möter upp..

Har kollat på två lägenheter nu på dan, en var sååå nice! Finaste lägenheten jag sett i hela mitt liv. Nu ska vi bara buda, hoppas!

Nu ska jag möta upp mina tjejer Sofie och Lovisa i Hornstull och fika :)


HOT

Usher - DJ got us fallin´in love

Shake

Godmorgon på er! Vaknade för ett tag sen. Elias har precis gjort grymma ananas shakes, känns nästan som man är tillbaka i Thailand! Älskar vår shakemaskin, riktigt gott :)


Saturday

Jobbat hela dan, så segt ville bara hem! Trött och sliten fick jag världens godaste middag nu när jag kom hem :) Har tjatat flera dar att jag är så sugen på klyftpotatis, så gott!


Fredagen

Mötte upp Viccy på Medis igår (vi bor jätte nära varann)! Vi hamnade på OJOJOJ. Fan vad jag gillar det stället, grymt mysigt! Blev vin och massa snack. Vi har inte setts på ett bra tag och hade massa att ta igen. Har känt Viccy sen första dagen på Gymnasiet och vi blev jätte nära direkt. Vi har upplevt massa tillsammans, vi hängde varje dag under hela gymnasietiden och efter också! Jätte trevligt var det iallafall :)

<3


PEPP

Kings Of Leon - Use Somebody

Ny duschad

Öppnade på jobbet, herregud har nog aldrig varit så trött.. inte ens kaffe hjälpte. Jag har verkligen blivit en kvälls/natt människa, klarar inte av tidiga mornar längre!

Nu har jag chillat lite hemma, precis tagit ett varmt bad och nu är jag lite piggare :)

Klockan åtta ska jag möta upp Viccy. Vi ska dricka lite vin och snacka massa skit, ska bli kanon!

Jag och Vic på Malta

Vi två på nån fest

Tallinkryssning


RSS 2.0