TITTUT

Påväg till praktiken öppnade jag väskan och vad låg där? Min lilla gris! Undra vem som lagt ner han där? Han ville följa med i väskan haha. Ja, jag är barnslig som har kvar gosedjur men jag tänker aldrig växa upp, aldrig!


NJUTER

Dagen spenderas på älskade söder. Dricker kaffe och njuter. En perfekt söndag med andra ord. Söder är bäst!


PINK LOVE


HELG

Igår blev det en hel kväll med tjejerna, standard på fredagar :) Just nu njuter jag av att vara ledig i ett underbart soligt Stockholm :)


FREDAG OCH HELG!


TORRA LÄPPAR

Carmen är mitt bästa tips för torra och spruckna läppar. Salvan känns lite som tigerbalsam, blir lite kallt på läpparna. Den är billig och grymt bra :)


PÅ RIKTIGT?


2 VECKOR KVAR


TORSDAG

Hunnit med ett pass på SATS nu på morgonen, skönt! Nu till Volontärresor, jag trivs som fisken i vattnet. Har fått ett eget projekt och jobbar på för fullt :) Kan tyvärr inte säga så mycket mer eftersom jag har tystnadsplikt.


BULLE I UGNEN

Vi har bakat fyra fulla plåtar, så kul att baka! Okej inte helt perfekta, lite brända men både jag och syrran är nybörjare på att baka ^^


ONSDAG

På väg till sjöstaden för middag och bullbak till Illich födelsedag :)


FOLLOW YOUR DREAMS

Som min tatttoo på ryggen säger: FOLLOW YOUR DREAMS. Kan låta som en klyscha men tro mig det går. Allt handlar om små små steg. Försök upprepa ditt mål och dina drömmar minst en gång om dagen. För alla människor har drömmar. Om du inte upprepar och faktiskt försöker "ta på fin dröm" kommer den kanske aldrig att bli till verklighet.


TISDAG

Dagen började med att kollektivtrafiken stod helt stilla, kom försent till praktiken vilken inte känns helt okej. Tur att alla är så snälla och förstod.
Vi hade lunch möte med en otroligt inspirerande kille som varit på fotbollsprojektet i Kenya. Vilken resa! Titta på videon, den är fantastiskt. Jag grät när han visade filmen.

Kom ihåg: Man kan inte göra allt men alla kan göra någonting!


LIVE FOREVER


IDÉER

Spånar på en egen engelska bok till barnen i skolan. Nu får jag ta ut all fantasi och kreativitet. Roligt. Jag som i så många år ville bli lärare :)


THE POWER OF LOVE


MYCKET ATT TA IN

Vilken dag! Är helt slut, huvudet känns som en gröt. Men fasiken vad kul det var. Fick vara med på ett möte, blev bjuden på godaste thaistället, fick hjälpa till med bokningar till Costa Rica, Brasilien och Botswana. Personalen är fantastiska, så snälla och enkla att arbeta med. Väldigt mycket intryck just nu och jag LÄNGTAR redan till imorgon!


VECKAN JAG VÄNTAT PÅ

Måndag och ny vecka, som jag har längtat. Idag är första dagen på praktiken. Ska bli så kul! Uppdaterar när dagen är slut hur det har gått. Wish me good luck :)


PIERCING

Hur snygg är inte denna piercing? Dör lite


APRICOT


BÄSTA SKOLAN


Jag är så glad att jag lyckade komma in i min skola. Den är verkligen så bra som videon beskriver. Jag och delar av min klass är med lite i filmen :)

WORK

Kvällen igår var så mysig. Vi bubblade, badade, bastade och åt god mat. Kvalitetstid med bästa syster :) Nu jobb till åtta ikväll.


LÖRDAG


FREDAG

Klar med tentan, underbart! Ingen skola tills augusti. Sitter i stan och väntar på syrran nu :) Hon ska bjuda med mig till centralbadet. Mys


ICECREAM

Måste testa den nya GB glassen trots att glass inte är min grej. Min cola och citron är bästa combon ju :)


BOKAR RESOR TILL KAP VERDE

.


FRESH


HELT OK

Första jag såg när jag loggade in på datan var Jade Travels kampanj. Snacka om bra marknadsföring!


GRUNDKURS

Fritidsresor är här och lär oss deras bokningssystemet!


FASTNAT

Jag har fastnat och älskar nya appspelet Rumble! Spelet som just nu är den mest nerladdade appen på iTunes. Liknar wordfued en aning fast här ska du samla så många ord som möjligt på tid :)


CATCH UP

Haft en sån där bra dag. Förberett oss i klassen inför nästa vecka. Träffat Sofie och Lovi och myst på favvo caféet. Skrattat en massa. Lever i nuet just nu och det är inte alltid jag bara kan stanna upp och njuta.


MITT MÅL

Var bara tvungen att smygfota två äldre damer på gymmet. Dom tjattrade på och verkade så lyckliga och FRISKA! Det är aldrig för sent att börja träna. Se träning som en del av ditt liv och din vardag. Dessa damer gjorde mig så glad. Jag ska aldrig säcka ihop. Du har chansen att leva längre. Det gäller bara att göra vissa enkla val i livet.


TISDAG


SÄLJ TIPS

Pluggar till försäljningstentan, nu jäklar ska jag bli en grym säljare :)


IRRITERAD

Sällan jag blir arg men idag kokade det över och jag fick säga ifrån riktigt ordentligt. Vissa människor är så bortskämda och fattar inte hur bra vi i Sverige egentligen har det! Tror en del skulle må bra av att åka iväg som volontär och få lite bättre verklighetsuppfattning. Ibland måste man säga ifrån. Jag är stolt att jag inte bara mesade med. Nu ska jag ta ut min ilska på träningen med syrran. Bästa sättet!


MONDAY


RIHANNA IN ELLE MAGAZINE


BILDBOMB

Tack Viccy och Danne för en toppen fest! Kvällen blev sjukt lyckad. Fick träffa Dannie, Madde och Alex som jag inte har träffat på väldigt länge, kul :)
Idag är jag inte på topp, jag tål helt enkelt inte alkohol.


I GOT A HANGOVER


TIME FOR PARTY

Nu åker jag på fest hos Viccy och Danne. Tur att det slutat snöa ute, sol! Ha en grym lördagskväll!


APRIL SKÄMT

Vaknade upp till snökaos, kanske bli att åka bräda idag då ;) Stackars mami och papi som är ute med segelbåten. Dom berättade att dörren inte gick att öppna imorse :/


FREDAGEN DEN 13:E

Tentan gick bra, var i en skön grupp så vi hade kul :) Mötte upp Lovi efter och styrde upp lite inför imorgon, kommer bli kul!


TENTAMEN

Business meeting i en timma, muntlig tenta! Sen tar jag helg!


TANKAR

Haft en mysig kväll med Elias familj, vi bjöd på stark tomatsoppa med hembakt bröd och äppelpaj.
Redovisningen gick riktigt bra förutom vissa anmärkningar på mitt franska uttal. Läraren tyckte att jag skulle gå hem och öva lite haha kommer nog aldrig få in det rätta uttalet. Får nog helt enkelt skippa att arbeta med Frankrike i framtiden ^^

Slutspurten i skolan nu, bara en vecka kvar tills jag går ut på praktik! Jag längtar så himla mycket att få komma ut och prova på att arbeta med det jag faktiskt pluggar. Alla i klassen börjar lite bli skoltrötta nu och är redo för LIA och sommarlov!



Sophia & Grace meet Rihanna


BONJOUR!

Övar inför presentationen imorgon. Jag ska prata och "sälja" provinsen Normandie i Frankrike. Kul men jag är verkligen värdelös på franska och ska säga massa svåra ord. Brukar hitta på lite och låta klassen få sig ett gott skratt, det gäller att bjuda på sig själv :)


VILKEN TUR!



I land efter land vid Indiska oceanen har nu tsunamivarningar dragits tillbaka. Indonesien har precis som USA:s varningscentral på Hawaii sagt att fara är över. Nyhetsbyrån AFP rapporterar att tsunamivarningen för Andamanderna och Nikobarerna har nedgraderats och även Indien har lyft sin tsunamivarning och faran är över säger myndigheterna.


THEY RULE THE WORLD


TIPS


Kanske ska börja äta potatis nu när man slipper skala? Potatis är inte min grej jag gillar ris precis som en äkta asian haha

SKÄRHOLMEN NYA ROSENGÅRD?

Lite läskigt att det sker ett rån i Skärholmen igen. Var ju inte alls länge sen sist. Börjar kännas lite sådär att jobba där nu faktiskt. Även fast vi är rätt safe eftersom vi har safepay men man vet aldrig..


HOW TO GET SIXPACK


Så går det..

när man lånar ut sin gamla telefon till lillasyster ;)


VOUGE

Obeskrivligt vackert. Stil!


ÄNTLIGEN

Imorgon är jag ledig, finally! Ska njuta och sova innan skolan kickar igång igen på onsdag. Varit på mysmiddag i sjöstaden. Det bjöds på färsk lax och pappas goda broccolisoppa. Gott!


ANNANDAG PÅSK

Hade jätte trevligt igår och födelsedagsbarnet fick träffa ligan :) Sista jobb dagen på lovet nu, sen får jag sovaaa!


GRATTIS ÄLSKLING

24 år idag, nu ska vi fira!


GLAD PÅSK

Nu är Elias hemma från Hälsingland :) Har varit uppe skit sent på nätterna när han har varit borta, så sällskapssjuk! Ha en underbar påsk!


CALVIN


MIN FINA VÄN

Fredagen igår spenderades med mina fina vänner hos Nehro. Mys! Ska in och jobba nu. Jobbar fem dagar i streck, passar på nu när jag har lite lov från skolan.

Idag fyller finaste Viccy 24 år. Bästa. Vänner sen första dagen i gymnasium 2004 and still strong!


LIKE A BUTTERFLY


DALAI LAMA


FAVORIT BILD

Igår kom Papi över och lämna syrrans gamla iPhone som jag ska ha tills min är fixat. Kollade igenom gamla bilder och hittade min favorit bild på Marlan. Blev så himla glad, trodde den bilden var borta. Känner en stor saknad, ett tomt hål i hjärtat. Tiden läker aldrig det hål som finns i mitt hjärta.


Haha ni är sjuka!


FRIHET

Mördartentan är över,sju sidor lång med bara en massa frågor om allt du kan tänka dig om Sverige och Europa. Pust! Men det gick nog ganska bra, kändes det som iallafall :) Nu är vi lediga i 5 dagar, det är lyx för att vara min skola. Men jag ska jobba hela påsken men det ska bara bli skoj!


IDAG

En del av min fina klass. 28 tjejer och 3 killar. Vi är rätt flamsiga och skrattar massa. Men det ska ju vara kul att gå i skolan, right? :)


TÄNKVÄRT


ETT MÅSTE

Rihanna är med i den nya action filmen Battleship. Alexander Skarsgård är också med. Filmen har premiär i mitten av april. Måste måste se!


GOD MORGON!


MONDAY


THE LAZY ONE


Vi leker!

Vi leker säljare och kund, svårare än vad man tror men sjukt kul :)


SUNDAY

Varit på kalas för sys och mami minus släkten eftersom papi är sjuk stackarn! Men mysig var det. Ta hand om dina nära och kära <3


TIPS

Igår såg jag och Babe "Jon Carter" i 3D. Filmen var bra men går inte att jämföra med Avatar, min absoluta favvo film. Men lätt värd att se för den som gillar den typen av filmer :)


RSS 2.0