Förvandlingen

Innan hos frisören. Kolla utväxten katastrof!


Melodie fick kämpa i över 2 timmar med mitt hår. Mitt hår var slitet och alldeles för mycket blonderingar..



Resultatet :) Nu ska jag vara fortsätta vara brunett, blev jätte nöjd!

Ledig dag

Gud så skönt att vara ledig idag! Har umgåtts med syrran hela dagen, jätte kul! Vi åkte till Nacka Forum, självklart när vi ska shoppa hamnar vi där.. sen blev det frisören! Min frisör var grym! Älskar henne! :) Nu ska jag ha skype date med min papi från India! <3

Snowboard

Måndag och kanonväder ute, sol och massa snö! Både jag och Elias börjar ett på måndagar så vi fick en lång sovmorgon och mys frukost :)
Jag är så sugen på att åka bräda nu! Kanske blir en sväng i helgen om det är lika fint väder :)

Ikväll ska vi pynta vår gran och sätta upp julstjärnorna i fönsterna :)


Önskelista

Snart ska önskelistan skrivas, massa att önska sig hihi ;)


1 advent!

Söndag och 1 advent, massa snö utanför fönstret är det också! Kanske blir det en vit jul iår, som det alltid var när man var liten.
Förra året var jag på Bali (Indonesien) under 1 advent, men vi firade det inte där direkt..

Ska jobba idag också, till tio ikväll.. och Elias jobbar på Globen (Horse Show). Så vi får pynta och göra julmysigt i veckan istället :)

Vår fina julgran i Thailand förra året :)


Hon är speciell

Min katt är verkligen lite udda. Ser ut som en kattunge (fast hon är 9 år gammal), pratar när hon har tråkigt, dricker bara vatten från badkaret (måste vara en perfekt rinnande stråle), äter bara gourmetmat (inget billigt skräp), ligger på rygg och vill bli klappad (ganska ovanligt för katter). Dessutom gillar hon inga andra djur, Marley tror nämligen att hon är en av oss, en vanlig svart liten hårig människa. Vem vet kanske bor det en liten Bob Marley där inne haha!

Busunge ;)


Kommer aldrig glömma..

när jag, Elias, syrran och Illich åkte till London förra året. Vi var där en vecka och hade skit roligt :) En kväll när vi var ute och festade och skulle hem möttes vi av en stor suprise! Utanför klubben var det snöstrom! Fatta att vi inte visste någonting och när vi gick ut var det massa snö! Alla var i chock, det hade aldrig snöat sådär i London förut, inte vid den tiden på året! Vi som skulle åka t-bana hem kom ingenstans. Alla bilar hade sommardäck och kunde inte åka nånstans (kaos!). Tunnelbanan stod helt stilla lixom all annan kommunikation. Det var bara att gå den långa vägen till hotellet. Men vi hade skit kul på vägen, snöbollskrig och allt :) Timmar senare var vi framme, som fyra små isbitar!

Alla var som galna (ingen hade typ sett snö förut..)

Haha på vägen hem!


Torsdag

Kom precis hem efter att ha varit o ätit med älsk här på söder. Var så trött efter jobbet så varken jag eller Elias orkade laga någon mat!

Idag satte dom upp granen på gården, mysigt!


Hälsningar..

till Shannie i Israel, Lovisa i Karibien, mami & papi i Indien NJUT!

Här hemma är det kaos, snökaos! Mår lite bättre idag så ska iväg till jobbet nu, om t-banan går vill säga..

<3

Desperate Housewives

Såg precis D. Housewives, finns ingen bättre serie. Har följt det sen starten och tycker serien bara blir bättre :)

Mina favoriter är Susan och Gabbi. Susan för att hon är så sprallig och flummig, allt blir bara fel. Lite som mig ;) Och Gabbi för hon är så skön och klockren i allt hon gör!


Jellybeans

Elias kom hem med jellybeans till mig :) Har ni testat den? Små runda godisar i olika färger. Varje färg har en speciell smak t.ex. sockervadd, popcorn, cherry, pina colada osv. Dom är sjukt goda iallafall! Finns att köpa på English shoppen i söderhallarna!


SJUK

Trodde jag skulle känna mig bättre om jag fick bara fick sova. Men vaknade i morse helt matt, hostig och febrig! Var bara att ringa direkt till jobbet.. Tur att Elias kommer hem snart, hatar att ligga sjuk helt ensam. Blir iallafall The Hills marathon idag!


The Hills

Har blivit förkyld, snorig och ont i halsen. Har legat och kollat på The Hills nu på morgonen, så sjukt bra! Ska iväg till jobbet ändå, tagit ipren så det ska nog funka!

Ha en bra dag i snövädret :)


Julstämning

Inne i stan hade NK öppnat sin julskyltning, jätte mysigt. Fick en riktig julkänsla när man gick runt bland alla fina dekorationer.
Tyvärr hittade jag inte dom skorna jag var ute efter, får fortsätta leta helt enkelt! Hittade två toppar iallafall :)

Båda kommer från Zara


UGG

Idag ska jag in till stan och hitta ett par vinterskor. Vill ha några varma och fina :)


En skön lördag

Igår jobbade jag, kaos som vanligt när det är lördag och helg! Efter jobbet mötte jag upp älskling och Samuel. Vi handlade hem massa god mat och hade en mysig middag. Sen blev det bio och filmen "Due date". Herregud vad vi skrattade, grymt bra film! En skön lördag med andra ord :)


Tur i oturen!

Mina föräldrar är ju och reser runt i Indien, dom har redan hunnit vara där i 2 veckor. Nu till problemet, deras bagage är kvar i Bombay! Planet var ju försenat så väskorna fastnade där.. Men igår efter massa strul kom väskorna till mamma och pappa i deras stad. När dom packade upp väskorna så hade någon snott massa från väskorna. Skor, parfym, små saker bla. Fatta irreterande!! Men så ringde flyget till pappa och sa att dom ska få 900 kr för varje dag dvs. typ 10 000 kr :) Snacka om tur i oturen ;)

Curly

Innan vi gick ut för att fira Angelina i onsdags hjälpte Roshna mig att locka håret. Jag har köpt en ny locktång som var jätte bra :)

Här var senare under kvällen då hade allt lagt sig, mycket finare innan :)


Dunkdunk

Jag tål inte alkohol I guess..

Mot jobbet nu iallafall hörs ikväll!

Grattis baby!

Idag fyller Angelina år :) Så efter jobbet ska vi ut och fira henne woho!

Sötnos!

 


Lovisa

Bästa vän. Imorgon åker hon till Karibien för sol, bad och paraplydrinkar. Jag vill också!

Är ledig idag så ska in till stan och säga hejdå. Vi två som är vana att prata i telefon flera gånger varje dag. Nu är reser hon bort i 2 veckor :(

<3


Rainy day

Vaknade av byggjobbare som borrade, kändes som dom stod i vårat sovrum! Gaah. Riktigt blä väder ute sitter med kaffet i handen och ska snart iväg till jobbet! Känns ok eftersom jag är ledig imorgon ändå :)

Ha en bra dag <3


Shopping

Kom precis hem från stan. Jag och Elias åkte in och köpte ett Xbox 360 :) Nu fattas bara alla roliga spel. Perfekt nu när det är kallt och mörkt ute, två spelnördar ;)
Sen köpte jag även en ny DKNY väska blev en svart!


Släktfest

Håller just nu på att försöka piggna till med kaffe. Ska möta upp syrran om en timma för att åka till Östermalm. Vi ska hem till Agne och Johan på släktbjudning. Det är pappas släkt ska bli kul eftersom vi har haft väldigt dålig kontakt med dom under många år.

Min vackra syster <3


Loca Loca Loca


Hangover

Vaknade precis upp med ett dunkade huvud, sliten! Elias har redan åkt iväg till Globen för att jobba. Kvällen igår var jätte kul. Det var jag, Viccy och Dannie plus hela grabbgänget. Så roligt att få träffa Dannie igen, vi har hängt ihop (tjejgänget) sen 1 året i gymnasiet! Blev vin, shottar, singstar och massa skratt :)

Haha Viccy visar hur man får ut det sista vinet ;)

 



Fredag du är välkommen

Trodde aldrig att den här veckan skulle ta slut. Har jobbat som en häst, helt död! Imorgon jobbar jag till sju sen är det helg. Har mycket inplanerat men ska sova massa också.

Imorgon efter jobbet blir det hem till Danne med Viccy och co ska bli super kul :)

Älskar den här bilden, lycka!


Zzzz

Det var inte bara jag som var trött imorse..


Snart är det dags igen!

Personalfest snart :) Här är lite bilder från några av våra härliga fester!

 


Akki sushi

Slutade sju idag överraskade Elias med att köpa hem sushi från Akki. Om ni inte har köpt sushi från "the fantastic hole" måste ni dit! Ligger precis vid uppgången mot Medis. Sjukt sköna killar som jobbar där inne och stället är alltid fullt! Köpte hem massa sushi och var även på systemet och handlade lite vin :) Perfekt onsdag sådär!


SNÖ

Det är oväder ute och nu ska jag åka till jobbet kör till tio ikväll.. ingen idé att platta håret idag direkt ;)

Hår

Är i en period då jag inte vet vad jag ska göra med mitt hår. Ska jag färga det blondare? Låta det vara halvblont? Slinga bruna slingor? Eller färga det helt brunt? Måste göra en förändring men hur?

Sugen på riktigt mörkt hår igen!

Ny vecka

Helgen har bara rusat iväg, brukar bli så när jag bara är ledig en dag.. ser redan fram emot nästa helg då jag är riktigt ledig :)
Fick nyss ett sms av mami och papi att dom äntligen är framme i Trivandrum i Indien. Stackarna missade sitt plan pga. förseningar så dom blev fast i Dehli. Skönt att hör att dom är framme nu iallafall :)

Stranden i Trivandrum

 

 


Ledig dag

Gud så skönt det var att få sova ut. Hände allvarliga saker i natt med min syster och Illich. Vill inte gå inte på det här i bloggen. Men en sak är säker poliser är inte alltid så snälla och duktiga som folk tror. Vissa är riktiga rasister. Men ni ska få erat straff man behandlar inte oskyldiga människor sådär. Vissa vill bara visa sin makt, idioter!!

Nu åker jag och Elias till Nacka Forum :)

Hur söt?


Orättvist

Idag åker mina föräldrar till Indien och stannar där 1 månad. Dom ska resa runt och besöka flera olika platser. Dessutom ska dom flyga till Maldiverna, paradiset nr 1. Gissa om jag är avundsjuk.. Jag skulle egentligen följt med men fick inte ledigt från jobbet! Istället ska jag nu iväg och jobba hela dan..

Men önskar mami och papi en toppen resa! Indien är deras andra hem <3

Bild från Kerela Indien


Vill ha

en ny DKNY väska. Har letat överallt efter den perfekta men alla fina modeller finns bara i svart. Får väl vänta tills det har kommit in fler eller så får det bli en svart ändå kanske :)

Mina favoriter


Mix bilder






























Säger godnatt!

Kom precis hem från en kväll hos Lovi med Sofie och Heppo också! Jätte mysigt hade vi :) Nu blir det sova för imorgon blir en lång dag. Ska hinna jobba 8 timmar sen ut och äta med familjen för att säga hejdå till mami och papi <3

Sötnosen idag!


Lillfredag

Nu kilar jag till jobbet slutar sex sen häng med Lovisa och Sofie :) Hörs senare!

Devin smakar tabasco habanero



Hahaha

Klaustrofobi

Som ni kanske vet lider jag av klaustrofobi men nu på senare tid har det blivit bättre. Jag har börjat tvinga mig själv att låsa på toaletter fast jag får panik där inne. Men en sak har jag inte kommit över och det är hissar!

Det blir ju heller inte bättre när vår hiss i huset har stått stilla sen i fredags. Tänk om jag hade suttit i den då!!

Nu har dom satt upp en lapp, men hissen är fortfarande fast. Nej jag tänker fortsätta med trappor..


Paradis

Underbara Langkawi











RSS 2.0