BANGKOK!

Igar blev en laaaang resa dar taximannen bad till gud flera ganger for att resan skulle ga bra. Jag trodde seriost att vi inte skulle komma fram utan att krocka men det gick bra! Vi kom till Khoasan Road och dar var det som vanligt kaos med jag alskar det! Vi bor pa vart favorit hotell mitt i Siam, utsikt over MBK :)
Staden har vaxt som bara den pa bara 1 ar helt crazy! Dom bara bygger mer och mer!

Hinner knappt sova nar vi bara ar har i 4 dar, finns sa mycket att gora! Jag ar i min dromstad och jag mar sa bra!


PUSS OCH KRAM!


Hur bra kan det bli?

Sawasdee! :)

Har inte tid att uppdatera sa mycket nar det ar sol och semester! Igar fick jag reda pa en grej som kommer forandra en hel del. Kan beratta nar jag kommer hem, det ar valdigt positivt iallafall! Sa nu ar jag varldens lyckligaste tjej!
Haft kanon vader sa jag ar brand och sonderstucken av alla myggor som finns pa on haha snyggt! Ikvall ska vi fira bigtime for jag fick min basta lon sen jag borjade pa ICA. Ibland lonar det sig att "bo" pa jobbet hehe.

Inte manga dar kvar tills vi aker till BK nu. Kanns bara som vi ska lamna Koh Samed och backpacka vidare, inte van att vara har sa kort tid..

Horde om det tragiska i Norge, man lever som en bubbla har nere sa nar jag fick veta var det lite svart att forsta. Nar det hander i Norge kan det handa i Sverige. Man ar inte trygg och saker nanstans! Varldens skrammer mig som fan!

Hors snart! Puss!

Moppe

Vi har hyrt moppe och akt runt on, sa kul! Finns en vag pa on eller jag skulle inte vilja kalla det for vag det ar typ en lerig, gropig stig haha. On ar sa sjukt haftig bara massa djungel och orord mark, manniskorna har bor i platbaracker. Datan ar for slooow for att lagga upp bilder sa ni far en bildbomb nar jag kommer hem istallet!

Hoppas allt ar bra dar hemma med er! One love <3

Hello sexy!

I lordags var det Full Moon Party! Big Party! Vi drog till en stor klubb som heter Silversand, som var pa en annan strand. Klubben var helt full och hela beachen! Nar vi gick in fattade vi forst inte varfor det bara var killar, tills alla borjade stota pa Elias. Hello sexy maaaan! Hahaha jag dor! Det ar tydligen ett jatte kant gaystalle dar alla fran BK aker for festa!
Kvallen och natten var grym vi festade galet pa PLOY, med bara thai people! Dom tyckte det var sa kul att vi tva blonda svenskar hangde med dom!


PUSS!


VI LEVER!

Resan gick kanon, direkt flyg och sen taxi 2 timmar och sen bat sa ar vi framme pa Koh Samed. Hela on ar ett naturreservat sa det finns inga hoga byggnader bara natur och vildmark. Kanns som tiden har stannat nar man ar pa on. Igar borjade en stor hogtid som haller pa till mandag. Sa alla manniskor fran Bangkok aker hit och festar. Vi hade inte bokat nagot boende sa vi fick lite panik for ALLT var bokat. Men vi hade tur och fick bo i brollodssviten haha. Sa kul att se hur thailandare festar, dom dricker whiskey med soda och roker vattenpipa! Sen ater dom massa skaldjur :)
Vadret ar inte som nar man aker hit pa var vinter utan det ar mulet och regn da och da. Men det ar varmt och fuktigt!
Vi ar typ ensamma turister har, sa himla kul! Alla ar sa trevliga och vill prata och hanga. Man kanner sig nastan som en invanare, underbart! Vi far se om vi stannar har i 2 veckor eller aker vidare till paradiset nr 2 Koh Chang.

Ikvall ar det stor fest dom laddar upp med musik pa stranden nu och sen blir det buckets med whisky woho! Har vill jag leva och bo!

การจูบ

Just nu sitter..

vi på Starbucks på Arlanda. Dricker min favorit frappé som jag alltid tar. Halv tre går planet sen är det ca 9 tim direkt till Bangkok!


Mot Arlanda!

Nu åker vi till Arlanda! Imorgonbitti landar vi i BANGKOK!


Hit ska vi imorgon!





Gissa mitt största intresse?








Födelsedagen!



 
 
 
 

 Jag är så lycklig! Födelsedagen var mer än jag kunde önska mig. Fina vänner, släkt och familj samlade. Massa fina presenter och pengar till thai. Av tjejerna fick jag en lyxkryssning när jag kommer hem haha. Kärlek.


Humanity







Humanity - Plant peace. Världens vackraste armband.

MIN B-DAY!

Älskar att fylla år på sommaren - lycka! Håller på att fixa om några timmar kommer släkt och vänner. Middag och kalas på mitt tak :)


Real backpackers



Så här ser man ut efter 6 månaders backpacking! Vi var på polishuset för att förlänga våra visum därav bilden. Herregud kolla hur jag ser ut! Har typ dreads i håret hahaha!

In the night, in the day we bound to rock your soul


I thai lever man som en kung!

2 jobbdagar och min födelsedag sen drar vi!


Not without my Starbucks








Insomnia

När jag är ute och flyger är det omöjligt att sova. Jag har för långa ben och känner mig instängd. Pratade precis med sis som är flygrädd, hon hade fått sömntabletter utskriva av en läkare. Woho flygresan är räddad, nu kommer jag komma fram utvilad och fit for fight!

Fina du!

 

 



Godmorgon!

Ännu en tidig morgon! Men känner mig som en ny människa efter X antal timmars sömn !


Gräddbakelse


Spontanitet

Kvällen som skulle bli lugn med gossip och rödvin slutade med fet utgång! Älskar att vi bara fick ett ryck och sen skulle vi ut! Spontanitet är det bästa! Men jag "glömde" visst bort att jag skulle öppna idag på jobbet, vilket skämt! Förstår inte hur jag lyckades hålla mig vaken.. Men det var lätt värt det!


Fashion for fashion


Sitter på..

Sofies balkong i hennes nya lägenhet med Vic och Lovi. Dricker vin och njuter av en ledig fredag! Liver är bäst!

Kvällsbad






Igår efter jobbet mötte jag upp bröderna för kvällsdopp och picknick. Jag är en riktig badkruka i Sverige men igår tog jag mitt första dopp! Det var så sjukt skönt även fast det var lite för kallt för min smak ;)

You got me feelin´ high and I can´t step off the cloud


Rast

Rast på jobbet, fyra timmar kvar nu! Sen grilltime!


work sleep work sleep



Vad gör jag när alla andra åker och badar? Jobbar såklart!

Wanna learn thai


Perfektion


Young forever

Om en vecka fyller jag år. 23 år! Jag vill inte bli äldre tycker 22 är en perfekt ålder att stanna på. Men får tänka som min papi att åldern bara är en siffra. It´s all in your mind!




A new week

Har varit och tränat med Tina och tvättat massa. Nu blir det jobb till stängning ikväll. Blir mycket jobb nu tills vi åker!


10 saker om mig

  • Jag är rädd för att bli vuxen
  • Jag gillar att synas och höras
  • Jag tror på ett liv efter detta
  • Jag är född i fel land
  • Jag tycker mat blir godare när man äter med pinnar
  • Jag är lättpåverkad när det gäller alkohol
  • Jag ogillar negativa människor som klagar och trycker ner andra
  • Jag ville bli bonde när jag var liten
  • Jag vill bli reseproducent när jag blir stor
  • Jag älskar livet och försöker se allt från den ljusa sidan!

Sunday dinner

Vad underbart det är med slappsöndagar, precis som det ska vara! Nu åker jag och Elias på middag till Arvid och Petra. Det ska grillas och drickas rödvin!


Den perfekta hatten



A summer night

Igår njöt jag av att vara ledig, första helgen på typ 2 månader! Först var jag och babe och solade i Årstaviken. På kvällen var det födelsedagsfirande för Natta, Isabelle och Lovi! Grillning och drinkar på Långholmen :)
Jag glömmer alltid bort att fota med här är några från början av kvällen..


BANGKOK HERE WE COME!

Den 14 juli drar jag och Elias till BKK! Jag är så lycklig just nu. Min favorit stad, mitt favorit land.


Första Juli

Hur sjukt är inte det? Snacka om att sommaren går snabbt! Hade en kanon kväll igår med mina tre babes. Satt i Rålis och firade Lovi. Men imorgon ska vi fira igen!


RSS 2.0