GRATTIS MIN VÄN

30:e juni och idag fyller min bästa vän Lovisa 24 år. Min andra halva. Från första dagen i gymnasiet klickade vi direkt. Vi har gjort så mycket sjuka och roliga saker tillsammans. Resor till Öland, London, Tyskland, Malta, Turkiet. Alla myskvällar, alla utgångar, alla skrattattacker. Alla fina stunder.
Lovisa är en sån vän som man inte släpper för något i livet. En vän som man kan prata med allt om. Som jag alltid har roligt med. En vän som alltid vill att alla ska må bra.
 
Jag älskar dig. Kaje <3 Boje
 


SPONTANARE #2

Jepp det blev en spontanare igårkväll igen! Var först hemma hos Lovi med Nehro på taco och mys. Tanken var en lugn kväll efter kvällen innan plus att jag öppnade imorse. Men istället för att åka hem med Nehro fick jag för mig att dra in och överraska jobbarkompisarna som var ute. Vi var först på Fridays tills vi fick "drickförbud" haha. Då drog vi vidare till Fridays Kungsträdgården och fortsatte festen där istället. Kvällen fortsatte sen vidare till Strand. Men vi hamnade på klubben brevid som var så mycket söder det bara kan bli. Hade en så sjukt rolig kväll med mina underbara! Ångrar inte en sekund (okej imorse jo..) att jag drog ut. Cassandra sov hos mig (typ 2 timmar..) innan det var dags för oss att dra till jobbet.. Ja ni kan ju gissa hur vi mår idag. Men man lever som sagt bara en gång och det sommar :)
 
Min partner in crime Lojjsan aka. ägget
Bästa Diana
Jag och min babe Angelina
Cassandra och Lojjsan
 

SPONTANARE

Igår slutade jag halv elva på kvällen på jobbet, tanken var jag att jag bara skulle hem och sova.. så trött.
Men istället överraskade jag Shannie som varit borta 6 månader i Sydamerika. Hon och Isa och några andra satt på Strand så jag gick dit. Sjukt kul att få se min babe igen :) Blev vin och en massa catch up! Sjukt kul och spontan kväll. Lite seg idag men det är fredag och jag är LEDIG :) Nu ska jag möta upp Lov och Viccy i stan!
 
 

PW OCH GYM

Ute på en skön pw efter ett styrkepass med fokus på axlar och triceps på SATS. Skön start på dagen, sen väntas jobb till stängning!

EN BRA DAG

Jobbat sen åkte jag och Elias till mami och papi. Vi hinner inte ses så mycket som jag vill eftersom dom är ute och seglar på helgerna när jag är ledig.
Vi köpte med oss dumplings från favorit stället i Sjöstaden. Dom är helt fantastiska som jobbar där. Skrattar och pratar och vill kramas. Pappas hjälper ju till och gör reklam för deras lilla restaurang, så dom älskar oss. Glädjespridare!
Det här är en av Weneni (ägaren) skyltar utanför restaurangen. Så himla söt! Och på påsarna man får står det "Jag lagar mat" gulle!
Mina underbara föräldrar. Älskar er över allt annat!
Elias har också blivit ett fan av dumplings. Det nya sushi helt klart :)
 
 

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Glömde helt bort att lägga upp bilder från vår lilla trip till Kolmården. Jag älskar som ni vet djur och Kolmården är ett paradis för mig

MIDDAGSTIPS

Har precis gjort mina favorit biffar gjorda på kikärtor. Proteinrikt och vegetariskt som är enkelt att laga.
Tips är att servera med en sallad, ajvar och pitabröd.

LUXURY

Vilken lyx! Kunna ligga raklång på planet och sova. Smart! Jag som är 1.85 har ofta problem att få plats med mina ben. Får sitta ihoptryggt vilket skapar lite små panik. Jag brukar gå fram och tillbaka i planet och ha stödstrumpor på mig för att inte mina ben ska "somna" haha. Thai som jag reser med i sommar har helt ok benutrymme men nån gång ska jag ha en sån där egen säng. Jag vet att man kan boka nödutgången men jag är lite rädd för att sitta där. Kanske kommer den nojan från gamla filmer när planet kraschar.. Känns helt enkelt som man har mer ansvar när man sitter vid dom platserna..
 

GODMORGON


24 JUNI

Vaknade upp av sol och tog en lång frukost på taket med babe. Åkte till Fridhemsplan för att fixa lite saker. Elias köpte dumblings på ett litet hak. Han fick sina dumplings i en latte mugg!? Inte dom godaste direkt, bästa finns i Sjöstaden. Om ni inte har testat dumplings, gör det!
Sen började vi må sämre igen. Sjukt att vara bakis två hela dagar, en hel helg.. Min kropp tål verkligen inte alkohol, ont i hela kroppen. Nu börjar jag känna mig som en människa igen. Tur att jag är ledig imorgon också. Men Midsommar är det bara en gång om året och är för mig den roligaste svenska traditionen :)

MIDSUMMER

Midsommar kan beskrivas med ett ord - perfekt!
Först var vi ute vid Tyresö slott på dagen och njöt i solen.
På kvällen hade Samuel fest, stor fest! Vi grillade, lekte och dansade. Träffade två tjejer från Enskede som gick i samma lågstadie skola som mig. Helt random. Skit trevliga människor. En riktigt bra och grym fest! Sjukt skönt att slippa åka hem utan bara gå upp och sova i huset.
Jag, Elias och Samuel vaknade upp rätt så slitna idag om man säger så :)
Elias igång med att marinera 1 kg oxfilé :)
Beer pong

GODNATT

Jobbdagen flöt på riktigt bra, inte lika mycket folk som vi trodde vilket var skönt :) Sen blev det Babel Deli på taket med syster och mys. Sover ensam inatt, Elias har redan åkt till Stuvsta. Imorgon bitti åker jag dit för att bo där över helgen. Midsommar ser ut att bli Vaxholm på dagen sedan Samuels fest i Stuvsta. Men nu sova, har snittat på 6 timmars sömn de här åtta jobbdagarna..
Idag körde jag på lockit hår med plattången. Kul med variation!
Jag och syster fixade naglarna inför imorgon. Jag är älskar nagellack!

SISTA DAGEN

Torsdag vilket innebär att det är sista jobbdagen innan jag är långledig fyra dagar. Måste säga att jag är helt slut efter åtta jobbdagar i rad men det kommer löna sig när pengarna kommer sen :)
Idag är dan innan midsommar vilket innebär KAOS på jobbet då alla ska köpa sill, lax, potatis.. Men det är bara att köra!
Helgen kommer bli awesome!

ONSDAG

Jag har sagt det förr, jag älskar mina jobbarkompisar! Nu när jag har sommarlov jobbar jag järnet på ICA innan semestern. Så glad att för alla härliga kollegor som gör jobbet roligt att gå till.
Söta Diana provade igår på att jobba i frukten, men hon fick stå på en pall för att nå upp till äpplena :)
Annie är mammaledig från jobbet och kom förbi igår och hälsade på med lilla Jayden. Jayden är albino och var hur snäll och gosig som helst. Jag tog vagnen och körde runt hela butiken, lilla Jayden bara skrattade.

EN KVÄLL I JUNI

Haft en underbar kväll med mina fina tre. Vi har suttit på mitt tak, druckit vin, ätit gott och bara varit. Känns så bra att alla fyra är hemma igen. Planerade en hel del inför sommaren och min och Lovisas födelsedag. Sen väntar Viccys landställe som är drömmen på sommaren!

HELGEN

Jobbat hela helgen men har även hunnit med att fira Samuels 20 års dag och det bästa av allt Lovisa har kommit hem efter en månad på Bali! Kan inte bli bättre.



FÄRGAT HÅR

Eftersom jag numera är falsk blondin är det viktigt att skydda håret för att slippa att färgen mattas av.
Köpte idag Loreals inpackning och schampoo för färgat hår. Värt varenda krona!

ÄNTLIGEN

Köpte precis mina första spinning skor. Ett par svarta Shimano SH-M064L. Nu jäklar ska det spinnas. Det kommer kännas helt annorlunda på cykeln nu :)

LILLEN


Lilla Mooki fick  alltid äta av min mat. Kunde inte låta bli att ge henne av min mat med tanke på vad dålig och näringsfattig mat barnen faktiskt åt. Jag fick mat från en lokal restaurang, bara för att inte bli sjuk. Hade jag ätit maten barnen fick hade jag garanterat blivit magsjuk.
(Ja, jag pratade svenska med Mooki, hon förstod inte så mycket med i framtiden kanske hon kan prata svenska..)

BLÅBÄR


Godmorgon! Fredag och Stockholm bjuder på sol. Tänkte tipsa er om Arlas nya mjölk med 30% extra protein. Jag har testat både naturell och med blåbärsmak. Blåbär var riktigt god, perfekt bas till en smoothie. Tror priset ligger runt 10 kr för en halv liter. Jag är älskar mjölk, naturligt och gott :)

PASS 1

In och jobba stängning. Pass 1 av 8. Men jag gillart behöver massa pengar till sommaren :) En vecka kvar till midsommar nu!!


RÄDDA WILLY


PARKTEATER

Eftermiddagen och kvällen har spenderats med min fina familj. Vi var på parkteatern i Margaretaparket i Gamla Enskede. Kändes som att åka tillbaka tio år i tiden. Här har jag gått i skolan, lärt mig cykla och gjort alla bus. Här har jag växt upp. Underbara Enskede. Ibland saknar jag det här stället.


VA VA VOOM


VARJE DAG

Min Marley. 25 januari dagen du lämnade oss. Vet att du har det bra hos din mamma och dina brorsor. Ville bara säga att jag saknar dig otroligt mycket. Tänker på dig varje dag. Älskar dig och du kommer alltid vara min lilla syster <3


REMINDER

Vi har det så jävla bra. Glöm aldrig det. Ta inte ditt liv och det du har idag förgivet.


VARDAGSLYX

Nu ska jag njuta av en ryggmassage på Elisabethskolan. Tack mormor <3


VÄRLDENS VACKRASTE KVINNA


BOKAT RESA

Igår bokade jag min resa till Bangkok. Jag åker alltså tillbaka till barnhemmet den 1 augusti :) Gissa om jag är lycklig? Det här kommer bli den bästa sommaren!

Snart får jag busa, gosa, skratta och ta hand om den här lilla tjejen igen :)


NY VECKA

Ska in och jobba extra istället för Josipa idag :) Bjuder på några fler bilder från helgen :)


THE KEY TO HAPPINESS


SUNNY SUNDAY

Dagen har spenderats med Rico och Elias hemma hos Issa i hennes nya lya på Lidingö.


I COULD HAVE BEEN A PRINCESS


SOMMARENS DRYCK

Brämhults nya smak Hallonad med Hallon och Citron. Min nya favorit. Annars är Brämhults Lemonad och Apelsin/Jordgubb mina favoriter. Alla som känner mig vet att älskar allt surt, gärna i allt. Citrondrinkar är det bästa!

 

(Min mobil är på lagning därav inga bilder den senaste tiden. Jag och iphone är inte vänner helt enkelt..)


LÖRDAG

Är med bästa Fia på lopen med hennes braiga familj. Jag är så lycklig just nu. Min allra äldsta vän är i Sthlm i helgen :)


KOLMÅRDEN

Imorgonbitti åker jag och Elias till Kolmården :) Har varit där med Fia för länge sen och jag älskar det! Dom har tydligen tagit bort safarin och istället byggt en linbana ovanför djuren! Häftigt!
Jag ser mest fram emot att se snöleoparden efter alla program på Animal Planet :) Och pingvin, gorilla lejon, kabybara, rödpanda, mara, tapir, tiger, schimpans... haha


TILLBAKA TILL TRÄNINGEN

Efter ett uppehåll på tre veckor är jag tillbaka till träningen :) Känns sjukt skönt! Men på tre veckor tappar man en hel en hel del! Dessutom blir kroppen seg och trött.
Fick hem min och Elias favorit proteinpulver från Fitnessguru. Sjukt bra att göra smoothies av efter ett pass. 149 kr för en burk, testa :)


NATIONALDAGEN

Vilket väder Sthlm bjuder på! Första gången jag ser solen sen jag kom hem från Thai :) Har hängt i stan hela dan och bara njutit!
Sommarplanerna är full gång. Berättar när allt är bokat och klart men det ser ut att bli en dröm sommar om allt går vägen :)


TIME IS A CONCEPT THAT HUMANS CREATED!


EN BRA TISDAG

Godmorgon!
Igår fick jag äntligen träffa Viccy :) Kvällen firade vi Brunos födelsedag. Ett stort gäng drog till B.A.R. Riktigt häftigt ställe bakom Grand. Dra dit och ta en drink eller ät deras goda fiskar :) Jag och Issa fick in en hel fisk att dela på haha.


TIME FOR SCHOOL


Kl. 07.00 kom skolbussen till barnhemmet. Alla barnen sprang för att få de bästa platserna. Jag satt ofta med två små i knät hela vägen. Skolbussen körde till tre olika skolor och sista stoppen var skolan jag undervisade i.

GULLUNGE


Lilla Mooki hade precis fått en nappflaska av mig. Så söt med sin stora blöja <3

DAGENS

Skortan kommer från BK. Shoppade en del, allt är handgjort och finns bara i ett exemplar. Roligare att shoppa i de små butikerna runt Siam än bland turistkomplexen bland en massa kopior.


SOM EN DRÖM

Mina vackra syster och Illich var på stort bröllop igår. Var bara tvungen att dela med mig av dessa två bilder. Så himla fina. Som en dröm.


SÖNDAG

Jobb helg, men riktigt kul att få träffa mina fina jobbarkompisar igen :) Efter jobbet åkte jag till Stadion för att hänga på Isas jobb på SATS. Aldrig varit där tidigare men anläggningen var riktigt fin :)

Fina vän


GRATTIS MIN FINA KUSIN

Idag tar Mandis studenten. Sista dagen på praktiken så snart ska vi iväg och fira henne. Har något virus i kroppen sen thai så mitt ena äga är helt rött och svullet. Men knapprar tabletter och tänker självklart åka dit ändå :)


CPF

Ritandet var i fullt gång på barnhemmet

Charmtrollet "Peng" som trots det korta håret är en flicka :)

Dom små satt på rad efter att ha städad, i väntan på middag.

Frukost i form av ris eller soppa innan skolan.

 

 


LITE BLANDAT

Fina barn från klass tre i skolan jag undervisade :)

Busungar inne i lärarrummet

Världens godaste frukt "Jackfruit"

Varje dag kl 12 i skolan skulle alla barn be.


RSS 2.0