IKVÄLL 20.30!


LEDIG

Igår fyllde min fina mamma år, stort grattis igen! Efter skolan åkte jag och Lovi hem till Sofie för en heldag/kväll. Vi gjorde hemmagjord pizza, spelade massa spel och myste. Fick skjuts hem av Gurra, Heppo och Oscar i värsta cruisarbilen så nice! Idag är det den 31och min systers födelsedag, grattis! Imorgon ska vi fira syster och mami :) Nu åter till plugget, mitt huvud svämmar över av städer, naturreservat och världsarv!!


FINITO

Tuff men rolig dag, redovisningen gick super. Läraren berömde mig för att jag log genom presentationen. Inte så ovanlig, jag nästan alltid glad :) Körde sen Combat med Tepp. Lovi, Viccy och Elias var också där men ingen vågade testa på kampsport ;)


TOSDAG

Godmorgon! Dax för engelska redovisning. Jag ska berätta om Närke. Måste vara det tråkigaste landskapet i Sverige. Knällbältet. Bara att köra får väl försöka göra Närke till en drömdestination. Eller kanske inte.


Nytt beroende!


TISDAG

Tidningen Södermalmsnytt var i vår klass idag och tog massa bilder, skoj!


RISE AND SHINE


SORRY

för dålig uppdatering men jag väntar fortfarande på min iphone som är på lagning. Därav inga bilder och mobiluppdateringar.

Fias lilla Lycke, hur söt kan man vara?


DAYS LIKE THIS I WANT TO DRIVE AWAY


Drottningen is back!


Min kväll..

Tillbringar kvällen framför Seterra. Har prov på alla landskap, tätorter, städer, länder. Ladda ner Seterra om ni vill ha koll på världen :)


TIME FOR COMBAT


The perfect outfit!


SOMMARTID


LOVE COMES BACK AGAIN


Jag är emot Chris efter allt han gjort mot Rhi, men låten är grym.

JUST LIKE THAT


HELG

Kvällen igår var bäst. Fick umgås med Lovi och Fia äntligen! Fia hade med sig sin 11 veckor gamla Lycke. Sötaste jag sett! Efter att inte ha setts på 1 år hade vi en hel del att ta igen. Idag har jag jobbat och sen varit på kalas/afternoon tea och firat moster & kusin. Trevligt!


Lyckorus!

Efter att ha varit borta i 1 år kommer bästa Fia hem och hälsar på idag. Lycklig är jag idag. Fina vän.


Jag bjuder på..

fulaste bilden någonsin. Diana kom in idag på jobbet och hon var bara tvungen ta en bild haha. Mer sliten tjej får man leta efter. Jag vet att jag tjatar men mina tjejer på Ica är guld! Bäst bäst bäst!


Vår humor

Haha vi är normala men vem vill vara det? Min andra halva och jag.


WANT



Vårtecken!


Så mycket kärlek.

Bilder från CPF school i Thailand. Inga ord kan beskriva hur mycket jag längtar just nu. Tänk att få umgås och leva med alla dessa fina barn. Så mycket kärlek.


MOOD Stockholm

"MOOD Stockholm blir en ny stadsdel under tak och en unik mötesplats där du hittar topprestauranger och utvalda butiker, alla med starka internationella och lokala varumärken. Det blir en stad i staden med gator, torg och parker som kombinerar tre olika stadsdelar – alla med sin individuella karaktär och atmosfär med utvalda butiker, specifika färger och tempon."

Stockholm behöver det här. Äntligen något nytt bort från alla Gina Tricot och H&M butiker.


19 MARS

Sticker och möter upp syrran för ett spinning pass. Så kul att vi kan träna tillsammans :)


Typiskt mig

Så fort det kommer något nytt måste jag testa! Oftast är originalet godast men jag bara måste. Så typiskt Anki!


Pinsamt..


SEG

Söndagen har spenderats med Isabelle på Spårvagnsghallarna. Har lämnat in mobilen nu så nu är jag mobillös i en vecka eller två. Rätt skönt faktiskt, frihet till max!

SPRING FEELINGS


LÖRDAG

Haft en skön dag. Familjen var är på fika och mami putsade våra fönster (inte alls bortskämd..)
Elias är sjuk stackarn, så nu ska jag ner till Babel och handla hem massa goda libanesiska rätter.

Känner ett lugn i hela kroppen, all stress är som bortblåst.

image description


LEDIG DAG

Vaknade upp helt utvilad så jäkla skönt efter en stressig vecka. Igår bjöd jag över Lovi och Nehro på mysmiddag och tjejhäng. Trevligt!
Nu ska jag in till stan och lämna in min iphone, den är helt död nu. Lär väl få vara utan telefon ett bra tag om jag inte tjatar till mig en lånetelefon vill säga :)


Fritte!

Fritidsresor är här och föreläser. Kul!


Förberedelser

Fyller i en massa papper till Thailand. Nu är allt bokat och klart. Känns overkligt.


Nelson Mandela

"Education is the most powerful weapon which you can use to change the world"


JAG FICK PLATSEN!

Var på intervju imorse och allt gick så himla bra. Företaget är underbart. Litet, personligt och gästvänligt. Börjar alltså v.17 på Volontärresor och det känns som en dröm som går i uppfyllelse.

Och v.19 åker jag själv iväg som volontär. Ska vara engelska lärare i en skola i Singburi i Thailand. Åldern på barnen är 4-15 år, vilket känns som en stor utmaning. Jag älskar att undervisa och gick ju faktiskt ett tag på lärarhögskolan så det känns som ett perfekt val. Sen älskar jag Thailand från hela mitt hjärta. Nu kommer jag få se en HELT annan sida av landet, en sida bort från all turism. Det riktiga Thailand.

Jag är så lycklig.


LOVE NICKI


SHOES

Är kär i mina nya skor från Monroe. Äkta skinn med snygga detaljer. Perfekt till våren!


MONDAY

Solen skiner ute, äntligen är det vår på riktigt! Ha en kanon bra dag :)


Lång dag

Äntligen hemma, jobbade stängning men det gick rätt snabbt för att vara söndag. Redo för en ny vecka :)


Cupcakes bak i Sturegallerian!


Nu ska det fightas.

BODYCOMBAT på spårvagnshallarna!

 


Kämpa för det du brinner för.

På tisdag händer något som jag drömt om länge. Nu håller vi tummarna!


GO LOREEN!


STOLT.

Så stolt över dig Isabelle, du är bäst. Älskar när det går bra för mina nära och kära. Följ era drömmar säger jag bara!


Inget för den höjdrädda

828 meter över havet är nu världens högsta byggnad. Dubai tar verkligen över världen, en plats jag gärna skulle vilja besöka. Fast kanske ändå inte med tanke på hur många trappor jag skulle behöva ta för att ta mig upp i alla häftiga skyskrapor haha.


ASS LIKE A COKE BOTTLE


Nu händer det grejer..

Haft ett långt samtal med min lärare precis angående praktik. Jag går ut på praktik vecka 17 och det är en del saker som måste fixas innan dess. Än så länge är det inte klart var jag kommer hamna men jag håller tummarna för det bästa. Vill inte säga vart än men lovar att berätta när jag får svar :)


Full rulle

Jobb till tio ikväll igen men imorgon är jag äntligen ledig och får SOVA!


WORK

Hoppar in och jobbar stängning på jobbet. Blir jobb fyra dagar den här veckan plus skolan. Lite dålig tajming med tanke på att jag har engelska tenta på måndag. Men det får fixa sig på ett eller annat sätt :)


Bäst just nu!


DAGEN

Mötte upp Isabelle efter skolan, vi körde träning på Stureplan. Så kul att alla tjejer där går runt sminkade och fixade haha förstår inte grejen.. Men är det Stureplan så är det ;)


TISDAG


ZUMBA

Time for Zumba med syster! Nu ska det skakas rumpa haha


FEMTE MARS

Jag och Elias tog en lång sovmorgon idag, behövdes efter helgen.. Solen skiner idag också underbart! Ska snart till skolan för Hotellkunskap :)


Dagen efter

Har haft en mys dag med Issa. Ätit söndagsfrukost och ätit lunch i stan :)


BILDER FRÅN IGÅR

En underbar kväll som började på Nivå sen vidare för att hälsa på Isabelles vänner på Skeppsbar och sen avslutade vi på Ett ställe. Vi dansade tills vi inte kunde gå längre, sjukt kul! Sen fick jag sovsällskap av Issa. Mys!


Utgång!

Nu drar jag ut med Vic, Isabelle och Lovisa :) Fun!


LÖRDAG


FAST

Okej spinning är kul men BODYCOMBAT är fan den roligaste träningsformen! Jag är fast och jag älskar det! Om ni ska testa gå på Tepp Sangasri pass på SATS. Killen är mästare! Men kön på hans pass är långa så var ute i god tid :)


Njuter av solen!

Lyckorus! Tänk vad lite sol kan göra för att man ska bli glad. Underbart att vara ledig en dag som denna.


FREDAG

Varit hemma hos mami och papi som kom hem från Kenya i natt. Vilken resa dom haft, riktigt exotiskt! Vi fick jätte fina presenter också :)


Haha


GOSSIP

Är med Viccy, Lovi och Soffan i stan och planerar helgen :)


TORSDAG

Åker in till skolan för lite jobb med min partner Anna. Vi arbetar med ett "fly and drive" projekt. Det är sex pers som ska åka en vecka till Lissabon och bila längst kusten. Vi fria händer att planera vad vi vill under veckan. Kul!


RSS 2.0