JULAFTON

Igår var det julafton. Vi började dagen med att sola och bada. Vid två kom en liten man och hämtade upp oss i hans jeep. Bilen var säkert 50 år gammal. Kändes verkligen som man skulle rasa rakt igenom när vi guppade fram på vägarna. Tur ändå att bilen var så gammal för då kunde han bara köra i 30 km/h. Vi åkte först till en flod som vi vandrade över för att ta oss till dom magiska röda sanddynerna. Så vackert! Sen åkte vi vidare till en gammal fiskeby där tiden verkligen hade stannat. Det är nått speciellt med små fiskebyar. Vidare en timme ut på landsbygden kom vi till gula sanddynerna. Kändes konstigt att vandra i "öknen" i Vietnam. Högst upp på toppen bjöds vi på en otroligt fin utsikt! Kvällen avslutades med en god middag i djungeln. Elias beställde in orm, groda och krokodil. Jag vågade inte ens smaka. Men han tyckte visst att det var gott :) Nu ska vi åka vidare och flytta in på ett nytt hotell. God Jul mina fina <3


SEMESTER

Godmorgon från Mui Ne. Vi har det mer än bra här i paradiset. Solar, badar, äter gott och njuter! Vi är nästan helt ensamma på stranden. En av se finaste stränderna jag upplevt :)


SISTA DAGEN

Sista dagen på praktiken för i år. 10 veckor har gått så sjukt fort! Underbara praktik. Men är tillbaka igen i januari :) Bjöd på en blåbärstårta till fikat. Bästa Lovisa har gjort tårtan. Hon är så duktig min fina vän <3


PÅ TISDAG

Igår fick jag äntligen träffa min Fia. Så kul när hon kommer hem till Sverige och hälsar på :) Sen firade vi mini jul med Elias familj. Mys! Därute var det verkligen mycket snö om man jämför med i stan. Kan inte fatta att vi åker till värmen på tisdag! Ska bli så sjukt skönt.


JONAS FOR PRESIDENT!


TORSDAG OCH LUCIA

Igår var jag, Anna och Maria hemma hos Cicci på middag och mys. Så kul när vi ses för allas pratar verkligen i mun på varandra. Mysigt att träffa Ringo och Tuva-Ly också :)


12-12-12

Precis kört årets sista onsdagspass! Fullt ös i salen, så jäkla kul :) Idag på praktiken ska vi förbereda för fredagens Kalifornienkväll/öppet hus för alla som ska plugga i just Kalifornien. Roligt kommer nog ganska många :) Sen ska jag träffa mina saknade klasstjejer :)


UPP OCH NER


EN BRA DEAL

Växlar man 2 000 kronor får man 6 miljoner vietnamesiska dong. Vietnams valuta är som Turkiets var för några år sedan - sjukt låg! Lite kul är det att gå runt med 6 miljoner på fickan.. Om det ändå vore svenska. Kommer bli lite jobbigt att omvandla priserna. Lär nog få gå runt som en sann turist med miniräknaren i högsta hugg. 1 vecka kvar sen sitter vi på planet mot paradiset! Resfeber!


OROVÄCKANDE

Ja för visst väntar jordens klimat på en förändring tills våra makthavare kan bestämma sig.. Så sjukt tragiskt. Jag blir mörkrädd för vad högt uppsatta politiker kommer göra med vår värld. Maktlösa är vad vi är.


SÅ RÄTT!

Från allra första audiktion har jag hejjat på Awa. Beyonce i miniformat. Varje vecka har jag hållt tummarna för att hon ska gå vidare.
 
Igår vann min lilla idol. Awa är verkligen en värdig vinnare. Helt fantastisk! Nu är det bara för henne att inta världen. Tänk en duett mellan Awa och Rihanna. Vilken dröm!
 
 
 
 

FREDAG

Ja, jag är verkligen en värdelös bloggare nu förtiden. Får helt enkelt bli lite sporadisk med inlägg framöver. Veckan har sprungit iväg (dom vanligt under praktiken) Igår hade vi julfest. Fast ingen vanlig traditionell julfest utan istället åt vi indiskt och hade chokladprovning. Maten var helt fantastisk! Chokladprovningen likaså. Små egentillverkade praliner och olika drycker till. Konditorn som var med oss var otroligt duktig. Vilka konstverk. Idag är jag rätt så mör. Känns inte helt fel med helg just nu. Kan fortfarande inte förstå att jag kommer vara ledig varje helg. Underbart! Juste idag fyller finaste Issa år :) Love you!


TISDAG

På väg hem från ett bodypump pass. Herregud nu inser jag hur svag jag är. Måste nog köra det här passet lite oftare. Mina armar skakar. Men det är grymt effektiv träning. Mysigt att granen på berget är tänd :)


KALLT!

Ohh my nu är vintern här på riktigt! Fast hellre kallt och snö än grått och regn.


KOMMER SAKNA ER!


.


LÖRDAG

Precis jobbat klart för dagen, imorgon är mitt allra sista pass på Ica. Känns jätte tråkigt men skönt att få lite tid över till annat. Mässan igår var lika kul som i torsdags. Efteråt hade vi mingel på kontoret med samarbetspartners från Paris, London, Tokyo, Milano och Australien. Vi drack blåbärsdrinkar och åt sushi på kontoret. Riktigt trevlig :)


RSS 2.0