Lägenhet!

Yes nu är det klart, jag och Elias ska flytta till en lägenhet på Hornstull. Vi båda älskar lägenheten, med en jätte stor takterass! Känns skönt att fortfarande bo kvar på söder för här trivs jag så bra :)

Tyvärr kan inte Marley flytta med eftersom det är så mycket trafik så hon får flytta med syrran till Stora Essingen.

Kommer upp lite bilder på lägenheten senare, håll utkik!


Grattis Frisse!

Igår fyllde Mami år och idag fyller min syster 25! Grattis <3

Nu ska jag och syrran till Nacka forum och shoppa sen vid sex är det kalas för hela släkten hemma hos henne :)


 Världens bästa!


Kan inte sova!

Jag är så nervös, hoppas hoppas hoppas. Jag vill åhh!

Vill inte berätta mer än tyvärr.. hihi

Grattis Mamma

Klockan ringde 06.30 imorse för jag skulle öppna på jobbet. Kommer inte ihåg sist jag gick upp så tidigt, var helt död. Jobbet gick jätte snabbt, så skönt att sluta tidigt och när man kommer ut är det sol :)

Idag fyller min Mami år, snart kommer hon hem från jobbet då ska vi ut och äta här på söder nånstans!

Puss

Fia är tillbaka!

Shit klockan är redan tre aja nu ska jag gå till slussen för att möta upp Lovi och Fia. Jag är så lycklig att Fia har kommit tillbaka hem igen, hon lämnade Norge av lite olika anledningar som jag inte tänker ta upp här..

Jag är iallafall sjukt glad :) Puss er alla!

Lite bilder




 
 


HELVETE.

Är så jävla irreterad och arg fan fan fan! Fick inte lägenheten som vi hade hoppats på! Nu är det om på noll igen, gaaah!


What a night!

Jag lever! Kvällen igår kan beskrivas med ett ord: GRYM! Vi var ett gäng hos Sofie, sjukt roliga människor och festade :)

Bilder och annat kommer lite senare! Nu blir det frukost och sen åker jag och Elias till ikea (igen) haha

Hörs senare <3

Slut

Blev ingen sushi utan istället köpte vi hem pizza, gott som fan!
Skit mycket på jobbet eftersom det är löning och värre kommer det bli imorgon. Jobbar även extra på lördag på dan, sen direkt hem till Sofie med massa skönt folk för förkrök och utgång!

Nu ska jag mysa med älskling! Bjuder på lite bilder i helgen :)

Earth hour

Idag är det jobb till 19.00 sen möta upp Elias och gå ut och äta nånstans, hoppas såklart på sushi :)
Såg precis att jag fått min deklaration fick tillbaka några tusen great! Hatar att behöva betala tillbaka lixom..


Btw. ni släcker väl lamporna på lördag mellan 20.30-21.30? Självklart ställer man upp! Syftet är att skicka en signal till makthavarna om att ta klimatfrågan på allvar.


"Men lilla gumman"

Jobbjobbjob bara massa jobb den här veckan.. dagen började bra men efter lunch kom det typ tre skit kunder i rad. En kärring kallade mig "lilla gumman" för jag inte visste priset på ALLA hennes varor!? Efter den tredje otrevliga kunden tappade jag verkligen mitt humör fan! Vissa människor tror att dom kan behandla andra hur som helst men nej jag tar inget skit!

Imorgon är det löning, shit jag har inte fått någon lön sen augusti. Eftersom jag varit ute och rest och inte jobbat :) känns sjukt skönt med lön nu iaf, vet att den kommer försvinna snabbt haha..

Är ledig hela helgen då ska det festas LÄNGTAR!!!


 "Trädgården" bästa stället i Göteborg!


Say no to meat

I det tidigare inlägget skrev att jag tycker bra om hinduismen, en stor orsak är pga. hur dom ser på djur och deras rättigheter.
Jag är vegetarian och det är min familj också. Tycker verkligen inte att det är något konstigt utan ser det mer som en självklarthet. Förstår inte hur man kan välja att äta kött när det finns så mycket andra alternativ som inte kräver att man måste plåga och döda ett djur för att äta! Ser det som själviskt faktiskt. Men alla äter det som vill, det är deras beslut. Jag mår mycket bättre av att äta vegetariskt och kommer fortsätta göra det :)


 Mår dåligt när jag ser en sån här bild. Grisar har alltid varit mitt favoritdjur. När jag var 8 år slutade jag äta gris. Dom är värda ett bättre liv <3


Spännande!

Idag kommer jag kanske få reda på en grymt viktig grej, sjukt spännande! Berättar mer när jag vet..
Nu ska jag snart iväg med Marley för öronmärkning så hon slipper ha på sig halsband hela dagarna.
Sen ska jag möta upp Sofie och Lovisa och bara umgås :)


Jag och Sofie <3


Tattoos

Har två stycken tatueringar, en på ryggen och en på handleden. Så fort jag gjorde min första ville jag ha en till! Båda två betyder jätte mycket för mig och jag kommer nog aldrig ångra att jag har dom på min kropp. Nu är jag sugen på att göra en tredje på andra insidan av armen. Jag vill tatuera in ett smycke som Elias har. Det är en buddha med lotusblommor, jätte fin.


 "Follow your dreams" mitt motto som jag försöker följa i livet. Man lever bara en gång så följ dina egna drömmar. Tatueringen gjorde sjukt ont eftersom den går över ryggraden men det var verkligen värt!


"Aum" är helig inom både hinduismen och buddismen. Det symboliserar det hinduiska universum och andlig fullkomlighet. Aum står för det heliga och har en enorm betydan inom båda religionerna. För mig är det ett tecken på harmoni, både i livet och själen. Dessutom är hinduismen för mig den religion som passar mig bäst. 


Lägenhet

Godmorgon! Söndag idag och jag är uppe med tuppen :) Idag ska vi kolla på åtta olika lägenheter här i stan, jättekul! Nu känns det som flytten inte är långt borta. Tyvärr jobbar älskling idag så får titta med mami och papi. Tänkte slå två flugor i en smäll och få med lite shopping idag också. Men var är solen? Jag som tänkte klä mig vårigt med solbrillor och allt :(


 


Jobbjobbjobb

Sorry att jag inte uppdaterade igår men det var strul med internet.. Var skit mycket på jobbet, som vanligt på fredagar! Efter jobbet åkte jag och mötte upp Elias, handlade hem massa gott och hade en riktig myskväll :)

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att sova haha så skönt! Klockan fem blire att jobba igen kör stängningen :( tur att jag snart kommer vara ledig varje helg, underbart!


Jag har blivit kaffejunkie så nu är jag helspeedad varje dag haha

Ledsen

Just nu mår skit rent ut sagt! Fia åker imorgonbitti och det känns verkligen inte bra, börjar inse att jag inte kommer ha henne nära längre.. trots att vi kommer prata i telefon osv.

Vi har iallafall haft en super mysig kväll hos Lovi med massa skratt, god mat och vin :)


KOMMER SAKNA DIG SÅ JÄVLA MYCKET!!!

Torsdag

Nu drar jag till jobbet slutar fem sen hem till Lovisa med mina tjejer :) Hörs ikväll <3

Filmdags

Nu har vi varit nere och hyrt sista delen av milleniumtrilogin "Luftslottet som sprängdes". Älskade dom andra två filmerna, hoppas den sista är lika bra :)


 Noomi Rapace som spelar Lisbeth Salander är grym!


Sushi

Var inne på ica och handlade och upptäckte att dom börjat sälja sushi styckvis, alltså man betalar per bit. Efter att ha jobbat i en sushibar en hel sommar är jag mer än beroende av sushi. Skulle jag bara få en äta en maträtt resten av mitt liv hade det utan tvekan varit just sushi :)


 Avokado och lax nigiri är mina favoriter :)


Snöar!?

Vaknade och upptäckte att det snöar här i stan! Fan jag som trodde att våren var påväg och har lagt undan vinterjackan..
Är iallafall sjukt sugen på att åka bräda, måste försöka åka upp till min mormors stuga snarast! Älskar att åka snowboard i fjällen speciellt när det är sol :)


Trött

Sådär nu är jag hemma från jobbet, gick snabbt idag. Hade en störd kund i min kassa, hon kan inte ha mått bra. Sa att jag var otrevlig, kallade mig "lilla gumman" och sa att jag aldrig kommer komma någonstans i livet. Jag kunde inte sluta skratta, så patetisk var människan..

Kom på att jag missade D-housewives ikväll, katastrof! Tur att det går i repris i helgen ;)


Klaustrofobi

I natt drömde jag en skit läskig mardröm, jag blev instängd i min lägenhet. Asså det gick inte att öppna dörren, inte ens med nyckel eller någonting. Om ni inte vet det så har jag världens klaustrofobi. Jag kan inte åka hiss, vara i trånga utrymmen osv. jag får panikångest! Vaknade upp och gick direkt och kollade så att dörren gick att öppna, puh!

Snart ska jag åka mot jobbet, helt otaggad för att jobba stängning men men..


 Jag har världens finaste pojkvän <3


Pinsamt!

Såg premiären av"färjan Håkans" nya program "Håkans bar", gud har aldrig skrattat så mycket. Männsikan är så pinsam och vad vare för människor som han anställt? en vrålmes, en morsa och nån blåst traschtjej! Och det värsta är att han har valt att öppna den i PATONG omg värsta stället i Thailand. Om ni inte gillar gogogirls och fulla gubbar med ölmage åk inte dit haha! Jaja kul program blire nog iaf :)



Imorgon är det tillbaka till verklighet och jobb som gäller!

 


Vårkänslor

Vaknade och kollade ut genom fönstret, SOL! gud vad underbart, man blir så glad bara solen tittar fram :)

Nu ska jag och Elias åka till ikea, ska köpa lite allt möjligt. Senaste gången jag var på ikea var i Kuala Lumpur och innan det i Brisbane..

Hoppas ni får en toppen dag :)

Take me back

Vill bara åka tillbaka till paradiset, 6 månader räckte fan inte!
Resan är det bästa jag har gjort i mitt liv, önskar bara att jag kunde spola tillbaka tiden. Man lever bara än gång, vill inte leva ett tråkigt "vardagsliv", vill inte känna tristess! Vill ut i världen och upptäcka, ut och leva det enda liv jag lever! Känns som jag inte hör hemma här i Sverige, där alla lever för sommaren. Sen under hela hösten, vintern sover hela landet.. Jag känner mig bara så vilsen i livet just nu. Vad jag vill göra, är ung och det är nu jag kan ta chansen. Följa och uppfylla mina egna drömmar.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Tokyo Hotel och drömma mig bort.


14e mars 2010

Här kommer några av bilderna från helgen!



 
 


Hem från Asien

Nu kommer mina föräldrar vilken sekund som helst! Dom har varit ute och rest i Asien i fem veckor, resa är deras hobby :)


Skriver mer under dagen och lägger upp lite bilder från helgen! Puss

Lyckad kväll!

Kvällen igår var hur rolig som helst, med mycket skratt! Mår så bra att umgås med mina bästa vänner <3
Dock fick jag en VÄLDIGT dålig nyhet av Fia. Hon kommer att lämna oss och flytta till Norge om en vecka. Har känt Fia sen jag var 6 år och vi har verkligen gått igenom mycket tillsammans. Hon är en av mina absoluta bästa vänner som jag har så sjukt roligt med. Samtidigt som jag är väldigt ledsen just nu är jag glad för hennes skull. Hon har fått sitt drömjobb därborta och jag lever för mottot "Follow your dreams". Jag kommer såklart att hälsa på ofta och hon kommer ner till oss i Sthlm.


Tjejkväll

Nu sticker jag iväg och handlar mat. Ska nämligen ha fia, sofie och lov här på middag. Sen får vi se vart kvällen bär, man vet aldrig med oss haha!


Ha en grym fredag allihoppa <3

Hemmafruarna!

Har legat och kollat på världens bästa serie, Desperate Housewives. Köpte hela boxen förut och det går verkligen inte att sluta titta! Serien är grym, hade inte tackat nej till att själv bo på Wisteria Lane. Shoppa, hänga med vänner nackdelen är väl alla intriger men that´s life ;)


Ingen vanlig katt.

Min älskade katt Marley gillar att sitta i väskor och titta ut. Hon är verkligen ingen vanlig katt, känns mer som en liten hund.

Nu ska jag och Marley ut på gården så hon får springa lite!


10e mars 2010

Ställde klockan imorse för att börja tvätta, den här gången ska det gå bättre än förra haha.
Är ledig idag får se vad som händer blir nog en vända in till stan med Elias. Har hittat jätte mycket snygga vårkläder som jag bara måste ha!!


Grabbkväll

Elias har grabbkväll här hemma, med massa öl :) Hoppas inte grannarna klagar som vanligt, suck.. man får ju faktiskt spela musik till tio iaf! Imorgon är jag ledig men måste upp och tvätta på morgonen, kul.. jag är verkligen sämst på att tvätta haha.

Snart helg, hoppas den blir lika grym som förra <3

Minnen

Har suttit och kollat på gamla bilder, blir alldelles tårögd.. vilka fina minnen, finns så mycket som man har gjort! 



Blir galen!

Hej allesammans!

Idag börjar jag inte jobba fören kl ett så hade tänkt mig en sovmorgon men icke.. snögubbarna uppe på taket började röja för ett tag sen och det är omöjligt att sova! gaah. Skönt att dagarna börjar bli ljusare, nu vill jag inte ha mer snö och kyla. Vill sitta på en uteservering med solen i ögonen och dricka ett glas vin eller nått :)

Fattar inte att tiden går så sjukt snabbt, det var nästan 2 månader sen jag och Elias kom hem från vår lång resa! Och om några dagar kommer föräldrarna hem från sin långa resa, säkert hur bruna som helst!


 Surfers Paradise, Australien


Bildregn!

När jag kom hem från jobbet hade Elias köpt hem thaimat till oss :) Har öppnat en nytt ställe rakt över gatan, super god mat.. snacka om att jag kommer bli stammis där!

Fick precis bilderna från personalfesten här är några av dom!














Mot jobbet..

Kaos på jobbet med tre sjuka i kassan.. Skulle egentligen vara ledig idag men snäll som jag är hoppar jag in och jobbar lite extra!

Ha en fin dag allihoppa, hörs senare!


8e mars 2010

God morgon! Idag är det måndag och solen skiner ute, underbart!
Har haft en intensiv men jätte rolig helg. I lördags var det kalas hos Anna och Amanda, jätte mysigt med massa god mat. Vid femtiden åkte jag till jobbet för att stänga. Efter jobbet blev det till att hoppa in i en taxi till personalfesten i Gamla stan. Alla var super taggade och vi dansade loss, även hela assyriska fotbollslaget var där.. Vid ett drog jag, Tina, Lillmange, Rasmus, Magnus, Jennie och Conny vidare till Patricia. Kvällen fortsatte med massa dans och skratt!
På söndagen hade vi två lägenhetsvisningar och båda var väldigt intresserade! Resten av kvällen spenderades bakis i soffan med min älskling <3

                                                                           



 Vi två på Bali, December 2009


Nu är jag tillbaka!

Välkommen till min egna blogg! Har varit sugen på att börja blogga sedan jag kom tillbaka från min långresa och nu är det dax. Häng med och följ mitt liv, nu kör vi!


RSS 2.0