Tallest

Visste ni att jag är 184 cm lång? Yes har alltid varit längst i klassen och jag älskar det! Varför vill annars alla tjejer gå runt i höga klackar ;)


Tailor Swift är bara 2 cm kortare än mig!


För ett år sen..

Vår resa! Dagar som denna när det bara är grått och kallt är det lätt att längta tillbaka!


Motiverad

Så nu är ansökan inskickad och även postad! För första gången känner jag mig motiverad till något. Har känt mig fast än längre tid nu! Allt jag har velat är att resa och fly från vardagen.. Men nu jävlar! Skiter sig det här blir det nog bye nye Sverige. Så nu håller vi tummarna och väntar på ett positivt besked <3

Njuter

Nu är jag äntligen ledig underbart! Ska njuta nu efter en tuff vecka! Precis ätit gourmet middag med vin! Nu fortsätter kvällen i samma anda <3

Privat info!

Till Mami & Papi: jag slutar åtta ikväll ring då och söndag när jag är ledig! (dom är in the middle of bushen och vi har inte lyckats prata än..) <3

Tonight I´m F**kin´ You!

Bästa låten just nu! Enrique spelades på repeat hela Alanya resan men hans nya är ännu bättre!



Glashuset

Ni som har sett Big Brother vet att det finns ett "glashus" där det bor fyra personer. Glashuset ligger i Skärholmens galleria haha!
I gårdagens avsnitt hade dom en tävling att äta så många semlor som möjligt på 15 min! Gissa var semlorna kom ifrån? Jo min butik ;) Men fatta äckligt att försöka äta så många semlor, uäck!

 



Bråttom!

Godmorgon! Har sovit som en stock i natt så känner mig rätt pigg idag :) Ska iväg och jobba nu ändå till sju ikväll.. kanske bli Vappis ikväll, hoppas!


 Lite nyvaken :)


Kanon kväll!

Hade jätte trevligt igår med Shanne och Viccy <3


Seg

Nu sticker jag till jobbet! Noll energi hoppas på sol snart! Behöver ladda batterierna! Hörs efter jobbet :) XOXO

Finbesök

Nu kommer Viccy hit och sen Shannie när hon slutat jobbet :) Ha en trevlig kväll! Puss


Gammal bild på oss tre :)


Middagstips!

Har sen jag varit liten alltid älskar tonfisk. På pizza, i sallad eller grillad. Ett tips är Abbas tonisk xpress i burk. Bara att blanda med sallad eller pasta, snabbt och enkelt!

 
 

Den med currysmak är min favorit :)


Skola

Japp nu är det dax att ta dag i utbildningen. Håller på att söker in just nu, men det är inte helt enkelt! Man ska skriva ett personligt brev där man ska få med allt! Ska göra mitt bästa och hålla tummarna.

Hade hellre joinat mami&papi på stranden i Uruguay just nu! Hälsningar till dom: Njut! Här hemma syns inte solen till på långa vägar och det är kallt som en frys ute!


 Papi på Arlanda förra veckan! Min största idol! Mitt mål är att vara som du när jag fyller 50!


Värmefilt


Marley älskar syrrans värmefilt. Hon kryper ner i den och spinner det högsta hon kan! Snacka om gosig :)


Chill

Nu blir det Solsidan och sen premiären av Big Brother! 

 


 Ove så jävla skön!


Släktfest

Hade en kanon dag igår som började med promenad och lunch i solen! Vid fem åkte vi ut till Rönninge på stor släktfest. Elias mormor fyllde 70 år och dom hade fixat en överraskningsfest åt henne. Italiensk buffé, massa sång, lekar. Kvällen slutade rätt sent så idag tid vi ännu en sovmorgon :) idag skiner solen igen, underbart! Ger mig massa energi för en ny tuff vecka! <3

Lördag!

Igår hade vi en riktig tjejkväll som började med att Soffan färgade mitt och Lovisas hår på hennes lilla "salong". Sen blev det massa vin, fajitas och vi kollade gamla bilder från vår fjortistid. Kanon kväll med andra ord :)

 
 
 


Tjejkväll

Sitter på tåget mot Lovi! Ikväll blir det tjejkväll med massa gossip :) Ha en trevlig fredagskväll <3

Uppe med tuppen!

Godmorgon! Sovit gott? Jag är sjukt trött men känns mycket lättare att kliva upp när det är fredag :) Slutar två idag och har en ledig helg sen, woho! Ikväll blir det tjejkväll <3 XOXO

Överraskade

Jag och Elias gick och överraskade mamma och pappa. Vi hade köpt med massa gott till deras resa och pussade hejdå. Syrran och Illich var där också!
Imorgon åker dom till Argentina sen vidare till Uruguay och sen till Brasilien och Rio. I Rio de janeiro ska dom få se den stora karnevalen. Gissa om jag är avundsjuk? Jag har varit i Brasilien förut och älskar landet! Riktigt paradis! Men vi ska skypa massa så jag får se hur dom har det :)


 Världens bästa pappa med sin vän i Indien!


Torsdag

Var uppe för sent igår (dålig vana) så idag är jag trötter! Sitter med min Starbucks på väg till jobbet.. Slutar fem sen suprise hihi :)

Nytt beroende!

Jag är ett stort fan av keso, helst naturell men avokado mosad i. Nu har det kommit en nyhet! Keso med frukt och nötter i locket. Bara att hälla i och blanda. Jätte smart mellanmål att äta direkt!


Gå på gatan med isbjörnar!

Många gånger när jag har varit utomlands och sagt att jag är från Sverige har folk sagt: Aha det dör landet där det finns isbjörnar!? Hmm inte direkt men just nu känns det faktiskt som det! Igår när jag slutade jobbet var det så kallt att det gjorde ont! Idag har jag klätt mig riktigt varmt (något jag är dålig på..) ny dag, ny jobbdag! "Du bestämmer hur du vill må"

Mödarpass

Hade nästan glömt att det är tisdag idag vilket betyder varannan vecka ledig och varannan mördarpasset! Tyvärr är det inte lediga tisdagen utan är nu påväg för att stänga på jobbet! Tråkigt att Elias slutar skolan när jag börjar jobbet.. Jaja en månad kvar sen nytt schema! Puss sålänge <3

Shoes




Så snygga skor, vill ha alla!


Överraskad!

Igår när jag kom hem från jobbet var lägenheten helt mörk. När jag sen gick in såg jag att det var tända ljus överallt (badrummet, köket, vardagsrummet..) Älskling hade fixat sushibuffé med god dricka och till efterrätt hade han bakat min favorit äppelpaj! Jag hade köpt två tröjor som passade perfekt, jätte kul!
Myste hela kvällen, underbart! Tack du är bäst! Älskar dig så jävla mycket <3


 Finaste


Klant!

Hade en grej att komma ihåg igår DATAN! Gissa vad jag glömde ta med hem? Jaja Elias går dit idag och hämtar den :)

Alla hjärtansdag!

Alla hjärtansdag idag och solen skiner ute :) Tycker den här dagen egentligen inte är mer speciell än andra. Vi firar inte alla hjärtansdag med massa måsten utan visar bara vår kärlek till varann! Tycker inte man ska behöva köpa en massa dyra presenter bara för EN speciell dag! Önskar er alla en mysig hjärtans dag. Visa lite kärlek till dom ni älskar idag <3

Dålig update!

Jag vet min uppdatering suger! Är just nu hos mami & papi på middag. Dom åker till Sydamerika i en månad på fredag så blir ett litet farväl idag! Men ikväll har jag en data så då kommer det bli bättre med uppdateringen <3

Need a break!

Godmorgon! Solen skiner ute idag, underbart! Tyvärr är det jobb hela dan både för mig och Elias. Samuel sov hos oss inatt också eftersom dom ska jobba på Globen och hans tåg inte går.. Slutar sex och är ledig imorgon alltid något :) XOXO

Day after tomorrow

Vaknade av att älskling pussade mig! Han hade fått vända påväg till skolan för inga bussar går till hans skola.. Vädret är helt galet ute! Från vårkänslor med skinjacka och klackar till Nordpolen på två dagar :( Påväg mot jobbet och mitt tåg rullar på som vanligt (chockad!). Lär nog bli en seg dag med lite kunder.. Ha en bra fredag iallafall <3

Ingen data!

Igår kraschade vår data, den gick inte ens att starta! Så nu är den inlämnad och vi måste vänta 2 veckor tills den är fixad :( Tur att vi får låna pappas eftersom dom ändå reser på tisdag :)

Just some picturies









Onsdag

Vaknade upp helt mjuk och avslappnad i kroppen! Massagen gjorde underverk! Ska tydligen bli sunshine hela dagen idag. Ska nog gå ut en stund på rasten för att få lite energi :) slutar sex vilket är tidigt för mig! Ha en bra onsdag <3

Thaimassage

Överraskade Elias med att ha bokad in thaimassage för två. Vi blev behandlade som kungar. Fick en timmas oljemassage med lugn thailändsk musik i bakgrunden. Efteråt blev vi bjudna på té och satt och små pratade. Thailändare är verkligen så himla trevliga. Allt är så enkelt, livet är inte så komplicerat. Vi borde leva lite mer som dom. Kunna njuta lite mer av nuet.
Nu är vi riktigt avslapnade. Ska unna mig en sån massage lite då och då i fortsättningen.

Blev tyvärr inga bilder eftersom jag och Elias fick vara i olika rum. Bilder är från Hua-Hin Thailand!


In till stan

Nu sticker jag in till stan för att träffa Lovi och Sofie :) Lite konstigt att jag säger "åka in till stan" men för mig är södermalm inte stan utan bara söder ;)

Sen har jag fixat en liten överraskning till mig & Elias.. berättar efteråt hihi! <3

Min snyggo!


Bloggtips

Vill tipsa er om en blogg som jag läser. Minns ni Freja Kjellberg, hon som vann Top Model? Hon bloggar iallafall för Veckorevyn nu. Blandad blogg med jätte fina bilder!

Just nu är hon i Indien. Gissa om jag är avundsjuk?


Tvätt

Tisdag och jag är ledig, lyxigt :) Men som vanligt hart man 100 saker att fixa! Håller på att tvätta för fullt. Enda chansen att kunna tvätta eftersom alla tider är fullbokade på helger och kvällar..

Sitter och dricker en latte ur mina nya fina Starbucks termos. Fick den av Sanna från London :)


Ny vecka

Åh helgen har gått för fort! Men som tur är går det snabbt till helg igen ;) Jobb till åtta står på schemat idag!


Kesoplättar

Hittade ett recept på kesoplättar och dom blev riktigt goda! Jätte enkelt att göra som alternativ till din vanliga omelett.

Du blandar bara ägg, keso, kanel och lite grahamsmjöl i en bunke. Jag tog 3 ägg för två pers, det är bara testa dig fram :) Sen steker du smeten i en het panna till små plättar. Klart! Servera med färska bär, frukt eller kesella!


Party like it´s no tomorrow


Miriam, Ayeh och Angelina

Sanna och Sara

Tina och Miriam


Sötisar



Kvällen igår var toppen! Tack alla. Grym förfest och utgång!

Du är underbar


Älskling vet att jag älskar smoothies. Så nu när jag vaknade hade han gjort bästa frukosten till mig <3

Saturday night

På väg mot Tina nu! Ikväll ska vi fira henne! Är galet taggad :) ha en trevlig kväll <3

Stan

Nu åker jag och älskling in till stan för att kika på lite vårkläder och luncha :) Synd bara att solen inte skiner idag!
Ha en bra dag hörs senare! :)

Nöjd

Hämtade precis paketet, det här låg inuti:

Blommig sommarklänning

Kilklacks pumps i mocka. Perfekt nu när det fortfarande är för kallt att ha vanliga klackar.

Blev kär i Björn Borgs nya parfymer. Hot Pink luktar så gott!


Gå in i väggen!

Är som en zombie just nu.. När väckarklockan ringde flög jag upp för jag trodde jag hade försovit mig! Gick mot badrummet men chansade fel och gick istället rakt in i väggen haha. Var uppe FÖR sent igår eftersom Elias är ledig idag. Jaja fredag och ledig helg, kan inte bli bättre ;)

Nu på kanal 6

Om ni inte har sett filmen "Wanted" visas den på sexan just nu! Har redan sett den 2 gånger och den är ett måste att se!

Angelina Jolie spelar huvudrollen i filmen. För mig är hon en av världens vackraste kvinnor!


Miles

Idag efter jobbet hämtade pappa upp mig, Elias och syrran. Vi åkte till Solna för att titta på lille Miles. Har var sötare än på bilderna, ett riktigt litet charmtroll. Han har redan hunnit blir 12 veckor gammal och sprang runt och busade. Vi fick träffa han syskon och föräldrar också. Miles hade inte blivit öronmärkt än så vi bestämde att vi ska hämta honom i helgen istället. Längtar!

Vad händer..

i världen egentligen? Egypten, Australien, USA är i kaos just nu! Vad blir härnäst? Just nu är jag glad att jag bor i mellanmjölks-landet Sverige! Skänker all hopp och kärlek till alla civila i Egypten, alla människor & djur i katastrofländerna! Vi har det så jävla bra Sverige, sluta klaga på småsaker! Lev istället <3

Smoothie

Jag älskar smoothies! Har en egen smoothie maskin hemma, så enkelt och gott! Idag köpte jag en smoothie från "Naked juciebar". Dom gör allting direkt framför dina ögon, mixar med is och voilá! Om du inte har testat måste du göra det! Deras juciebarer finns bla. i Sturegallerian, Sickla och Skärholmen.

Tog min favorit "Acai Attack" en riktig power smoothie!


Paket

Fick precis ett sms att mitt paket har kommit! Har beställt lite blandat från nätet :) visar så fort jag hämtat ut det! Nu jobb fram till sju.. Ha en kanon dag! <3

Slutat

Sitter på tåget påväg hem nu! Gick ovanligt snabbt trots 8 tim kassa! Längtar till helgen utan jobb :)

1 februari

Ny månad,betyder lite närmare vår och sol! 1 februari, idag öppnar ansökningar till min utbildning :) Har letat fram mina betyg och alla intyg osv. Så nu är det bara att söka in och hålla tummarna! <3

Maria Montazami väska

Min favorit Maria Montazami har designat väskor. Klassiska, snygga med toffsar såklart! Jag är jätte sugen på en men frågan är svart eller brun?


RSS 2.0