Just nu..


Rehab

Efter en grym partyhelg och sen jobb hela veckan är jag helt slut! Men idag är det fredag och jag är ledig helgen, hur skönt? Borde ta det lugnt i helgen men känns ändå inte så lockande hehe.

Nu ska vi iväg och käka sushi nere vid Gamla stan :)

Favorit resor

Några av mina favorit resor:

- Ko Samui (självklart hela Thailand men Ko Samui är min pärla)
- Mexico
- Brasilien
- Bali
- Hawaii
- Fiji
- Kalifornien

Resemål

5 favorit städer:

- Bangkok
- Los Angeles
- Kuala Lumpur
- London
- Sydney

Massaman curry

Ända sedan vi var i Thailand första gången har jag älskar denna rätt. En blandning av curry, potatis, grönsaker och ris. Jag blev så glad när cafét mittemot mitt hem stängde och istället öppnade en thaiställe. Inte vilket som helst utan ett lite hak med två grymma thai som gör världens bästa massaman.
Har blivit en vana att gå dit minst en gång i veckan nu :) Så idag efter jobbet blev det denna älskade rätt!


Tabasco Habanero

Haha kan inte sluta skratta! Bild på Devin efter att ha ätit chili, försöker dämpa elden med yoghurt!


Duje, Duni, Dutchi..

kärt barn har många namn :) Kommer sakna vår "baby" när han åker hem igen den 5 augusti!!

När han kom hit lämnade Josipa hans favorit boll men efter två dagar var den spårlöst försvunnet. Det visade sig att Duje hade ätit upp den i små bitar som sedan låg i bajslådan.. Igår kom Elias hem med en ny likadan boll hoppas bara inte den också hamnar i lådan haha.


Bokat och klart!

Efter lite strul hit och dit, bokade vi äntligen vår resa igår! Den 14 september flyger vi ner till Alanya för sol, bad och massa party. Vi kommer bo i en lägenhet mitt i city, med balkong precis vid vattnet.
Kommer bli en grym resa, längtar som fan! Synd bara att Fia inte kunde följa med.
Det blir jag, Sofie och Lovisa. Mina närmasta vänner som jag känt i över 5 år och delar allt med. Vi har åkt på resor förut bla. London och Malta och har alltid så roligt :)

Nu har nedräkningen börjat..

Lovisa och jag på Malta 2006


Vilodag

Haft en kanon helg, fest fredag och lördag! Bästa! Igår kom Sofie och Devin över till oss, vi förade med bra musik. Ut i spöregnet mot tåget, slutade med taxi eftersom vi alla var döblöta. Sen väntade fest hos Malin i Huddinge. Kändes som man åkte tillbaka 5 år i tiden, massa folk och bra stämning. Kan inte sluta skratta åt att Devin fick för sig att äta en chilifrukt. Det visade sig vara Tabasco-habanero (världens starkaste) stackarn fick typ brännsår i hela munnen! haha

Nu har vi vaknat upp på ett regningt söder. Vill gå och köpa tv-spel så sugen :) sen blir det häng i Sjöstaden, tradition på en söndag!
'


Tack tjejer

Åkte med Angelina direkt från jobbet igår, mötte upp Annie på söder. Sen gick vi hem till Parul (min nya granne)!
Där var redan Stella och Mattias. Parul bjöd på grym indisk mat, massa dricka och jordgubbstårta :)
Vid elva tiden var vi taggade att dra ut. Försökte oss på ett åk med cykeltaxi mannen men han tyckte vi var för många stackarn.. vi hamnade på Eken. Herregud vad mycket folk det var. Dansade konstant hela natten tills alla tjejers klackar dödade haha.

Hade skit roligt, vi tog typ 200 bilder måste bara få dom först :)


<3


Fiesta

Godmorgon! Åhh är på så bra humör idag, det är fredag och helg :) Jobbar till halv åtta sen åker jag och Angie på fest hos Parul. Hon fyller år och ska ha lite bjudning. Det roliga är att hon har det hos sin kille som bor på samma gata som mig. Det är verkligen typ 100 meter emellan så himla skönt!

Ledig helg med en ledig Elias också! Imorgon blir det fest hos Malin <:)

Vardag

Nu har man jobbat sina 8 1/2 timma, kom precis hem. Bara Duni hemma, Elias är jute och slirar på söder! Ska laga ihop något att äta nu och sätta på "Solsidan" som jag fick i present av min baby :)

Imorgon ska jag träffar Fia och Lovi efter jobbet. Vill ha helg helg helg nu!

Tisdag

Vaknade precis här på söder ensam, fy hatar att sova utan min älskling. Han är och campar typ fyra timmar bort med båt! Tur att jag har Duni som är super gosig och vill ha uppmärksamhet dygnet runt :)

Hade en trevlig kväll som vanligt när jag är med mina bästa igår. Tyvärr hade en sak som fick oss att bli både ledsna och besvikna på en annan person..

Jobbar mitt värsta pass idag till stägning men det är bara en gång på två veckor jag har det passet!

Längtar redan till helgen, kommer bli mycket fest och både jag och Elias är lediga :)

Tjejkväll

Imorse var det riktigt svårt att komma upp, herregud.. men så går det när man vände på dygnen på helgerna!

Snart ska jag möta upp mina älskling Sofie och Lovi och handla lite gott till ikväll. Alla vi jobbar som djur så vi hinner inte ses så mycket som vi brukar. Ikväll ska vi bara mysa och snacka massa skit. Sånt som vi är bra på haha :)

Hemmafru

Just nu känner jag mig som en riktig hemmafru. Städat och pysslat och nu är det dags att ta hand om tvätten. Grejer man får räkna med nu när vi bor ensamma. Tur att solen skiner då kan jag varva tvättstugan med sol på balkongen!

Ikväll är det middag hos mami och papi i Sjöstaden, älskar att vara där. Sen kommer Rico och sover hos eftersom Elias och co ska ut och kampa tidigt imorgonbitti.

Älskar

Vaknade av att min älskling skulle iväg till jobbet. Han kör longboard till tåget :)


Sola & Bada

Nu går jag och möter Lovi i slussen för att ta bussen ut till Värmdö. Blir en heldag med sol och bad! Har varit på bolaget och köpt rosé till kvällen också :)

Svennebanan

Varje dag kommer kunder till mig med samma kommentar: Gud fy vad varmt det är bla bla bla.. Alla klagar för att solen skiner och det är sommar! Sen när höstern och kylan kommer då ska alla klaga på att det är för kallt. Jag fattar inte vad det är för fel på människor.

Jag lever för dom här veckorna. Det enda som gör att man kan bo kvar i Sverige. Tänker iallafall inte klaga på att det för VARMT.

Svennebanan säger jag bara.

Kan inte få nog


Favorit

Bäst just nu: Oskar Linnros - Från och med Du

Kalas


Lördagen


Min dag idag :)

Idag fyller jag 22 år! Ska inte säga att tiden går fort eller att jag känner mig gammal. Jag lever livet just och allting känns så himla bra. Ikväll blir det kalas för hela släkten hoppas det blir fint väder bara så vi kan sitta ute. Nu måste jag städa och fixa sen kommer Fia över och hjälper mig med bakandet. Hon är grym på att laga mat, vilket jag inte riktigt är.. hehe

Bilder och sånt kommer senare! <3

Söndag

Vi har tvättat typ 50 kg tvätt och städat här hemma hela morgonen.. nu blir det ut i solen och njuta av stekvädret!

Ikväll är det VM final hoppas verkligen Spanien vinner :) Puss

Njuta av helgen!

Igår blev det söderhäng i vanlig ordning :) först till bolaget som vi har på gatan hihi. Sen kom Jacob och Samuel och joinade oss. Mycket trevligt!

Vi vaknade precis och idag blir det stort häng på Grisslinge! Sen får vi se vart kvällen leder..


Sjöstaden

Haft en skit dag på jobbet.. till middag blev det min hemmagjorda vegokorv gryta!

Nu ska jag och baby ta båten över till mina föräldrar i Hammarbysjöstan och fika lite :)

Sista jobbdagen imorgon sen ledig 3 dagar, underbart!!

Är det helg nu?

Dålig uppdatering, jobbar jätte mycket nu.. hinner lixom inte med någoning känns det som! På fredag slutar jag två sen är jag ledig helgen. Hörde att det skulle bli hur varmt som helst, längtar!! Sen är det min B-day på måndag också :) :)

Nu blir det gröt på balkongen sen iväg till jobbet igen! Puss

Trött måndag

Har seriöst gått och jäspat hela dagen, gick och la oss alldeles för sent igår.. Jobbet gick snabbt sen åkte jag in till stan och köpte en ny kavaj, en till :)

Nu väntas thaimat på balkongen, fortfarande kanon väder ute!


 Här grillade vi i helgen, underbart!


Perfekt

Igår var verkligen den varmaste dagen, vi höll typ på att smälta bort haha.. Jag, Elias, Rico, Bruno och Lovisa låg nere vid Årstaviken solade och badade. Hur skönt som helst :) Vid femtiden drog vi upp till oss och kollade fotbollen och lagade middag. Blev en massa snack och skratt på gården, sjukt nice dag :)

Duni just nu..


Jobbelijobb

Japp det är söndag, Elias och är ledig, solen skiner och det är varmt. Men ingen ledighet idag istället ska jag rusa iväg till jobbet! Hörs senare, ut i solen nu alla :)

Favoritplats

Nya mattan är Dunis favoritplats :)


Söderhäng

Igår var en riktigt skön ledig dag, både jag och Elias var lediga :) Först kom Bruno hit sen följde vi med han till Infamous för att gadda sig. Skit snygg blev tattoon, dock ska han köra en sittning till innan den är klar! Dagen fortsatte med stek på gården i sällskap av Shannie, Rico, Elias, Lovisa. Senare kom även Oscar och Emanuel. Eftersom Lovi fyllde år blev det kalas fika och öl :) Kanon dag och kväll!

Nu är jag helt slut från en seg dag på jobbet.. blir film och mys med älskling :)

Harmoni

Tre av alla mina Buddha statyer, ger en skön känsla i lägenheten tycker jag :)




RSS 2.0