Ska vi fira?

Idag är vi 7 miljarder människor på jorden. 7 000 000 000! Helt overkligt. Enligt FNs beräkningar blir vi 9 miljarder år 2050. Läskigt, räcker resurserna? Plats på jorden har vi men naturresurser?

Bild frå  New Dehli. Indien kommer om 10 år gå om Kina och blir världens folkrikaste land med 1,4 miljarder invånare.

I Asien bor 60% av världens befolkning, medan vi i Västeuroopa och Nordamerika bara är en niondel.



Kalkylering, inköp, budget, resultat..

Ligger i soffan, dricker te och pluggar Företagsekonomi. Tenta imorgon!

 


Dedicated to Chris Brown?


Tillbaka till skolan.

Jag och bästa Lovi i fredags :)


Don't go with the flow.


Träning

Kört ett pass på Sats. Alex var där också, kul! Nu blir det plugg och mys med älskling som jag inte sett på hela helgen.

 


Jag har valt rätt yrke..

 

 


Så här ser det ut..

i vårt lunchrum, Chips, godis och ännu mer godis! Folk klagar på att dom går upp i vikt på jobbet, kanske inte så konstigt? Vem det är som tar ner all skit vet jag inte. Det måste vara någon som antingen älskar skräpmat eller är en såkallad "feeder" som gillar att andra äter.. haha


Grymt Britney!

Jag är inget stort fan av Britney, men hennes nya låt "Criminal" är riktigt bra.




onsdagonsdagonsdagonsdagonsdagonsdag!


Hittade..

sötaste äggförpackningen med bara 4 st ägg i. Jag är en sån person som köper mat bara för förpackningen är fin eller söt ^^


Znark!

Hade en underbar fredag med tjejerna igår, som alltid. Ska in och jobba nu, trött som fan. Puss!


Fredag.

Uppe tidigt imorse och pluggade i kulturhuset med min grupp. Vi har kommit en bit nu och allt känns kanon bra. Sen mötte jag upp syrran för lite shopping. Nu ska jag sova så man orkar med ikväll!

 


På väg hem..

Längsta dagen, så trött nu!!

 


Gå i ide?

Klockan är åtta och det är mörkt och regnar!? Jag behöver verkligen sol nu! Kanske läge att gå i ide precis som alla andra svenskar gör vid den här tiden..


Blir så glad!

Den här bilden gör mig så glad. En underbar sommardag på vår segelbåt. Mina två hjärtan.

 


Just nu

Datakunskap, lär oss excell!

 


Obeskrivlig kärlek.

Tog två mysiga bilder igår..

 


Önskar att det inte är sant..

Min pappa kom med beskedet som fick mig att falla. Marley är sjuk, svårt sjuk. Hon har problem med njurarna vilket inte är något som kan botas. Det finns inget någon kan göra. Veterinären säger att det bara är att vänta. Än så länge lider hon inte av sjukdomen. Inte mer än att hon konstant är törstig och gått ner lite i vikt. Marley är en del av vår familj. Hon betyder obeskrivligt mycket för oss alla. I tio år har hon varit hos oss. Jag fick se henne födas och växa upp. Så många fina minnen. Hon ger oss så mycket kärlek. Marley är inte som vilken katt som helst. Hon förstår och svarar tillbaka med sina speciella läten. Jag minns en gång för flera år sedan när hon sprang bort. Vi satte upp lappar och letade överallt, men hon var spårlöst försvunnen. Tre dagar senare hittade vi vår lilla bebis smutsig och blött. Den dagen glömmer jag aldrig, den lyckan. Jag vet att djur inte lever förevigt, men jag kan ändå inte föreställa mig den känslan när tiden är inne. Både hennes syskon och mamma är döda, det är bara Marley kvar. Marley är en liten kämpe. Nu måste hon kämpa. Jag vill inte att hon ska lida, det får inte hända. Nu gäller det att kämpa varje dag och inte ge upp hoppet. För hoppet är det sista som stannar kvar hos människan.

Ta vara på alla era nära och kära. Inget varar förevigt.


Det gör ont i hjärtat.

Läget i Bangkok är riktigt illa just nu. Jag vågar knappt slå på nyheterna längre, vill bara blunda för verkligheten. Bangkok betyder något speciellt för mig. Jag har aldrig i alla länder jag rest runt i mött så speciella människor. Människorna där bryr sig om andra på ett helt annat sätt. "The land of smile". Skulle kunna fortsätta hur länge som helst att beskriva min kärlek till landet och staden. Istället kommer några bilder därifrån:

 

 


Mångkulturell.

Påväg till skolan. Idag känner jag mig mångkulturell. Converse från USA, jeans från Bangkok, väska från London, tröja från Kuala Lumpur och örhängen från Indien :)


Nu har dom nog gått lite för långt..

Ryan Air vill nu ta bort två av tre toaletter på sina flygplan. Det betyder en enda toalett på 200 passagerare. Det är Ryanairs idé för att ytterligare pressa priserna. Ryan Air vill dessutom införskaffa en toa-avgift på flyget. Kan inte annat än skratta. Vad blir det härnäst? Endast ståplatser? Men så länge dom är "Just in time" är det ok eller hur? ;)

 



Det är mycket nu..

Två projektarbeten, ett eget arbete och två tentor. Yes det är mycket nu! Bara att gilla läget. Idag satte vår grupp igång med vårat "företag". Vi ska starta och marknadsföra en egen nätresebyrå. Vi har en grym idé som jag verkligen brinner för. Lite ledtrådar är sydostasien och att främja den lokala befolkningen.


Måndag morgon.

Bra start på veckan. Ny vecka, nya möjligheter!

 


Inte långt kvar nu!!


We found love in a hopeless place.


Söndag.

Njuter av sol och ledighet denna underbara söndag!

 


Hoppas ni får en kanon kväll!

För det ska jag ha! Först middag med Arvid, Elias och Petra :) Puss!

 


Nytt i lägenheten.

Gammeldags precis som jag vill ha det.

 


Lunch på stan :)

 

 


Vad är detta?

Julklappstips, perfekt inför den kalla vintern..

 

 


Bra start på helgen :)

Woho fick högsta betyg på min första tenta! Så glad, nu kickar vi igång helgen :)


Älskar musikvideon!


Inspirerande dag!

Kom precis hem från Svenska Turistgalan 2011. Dagen kan beskrivas med ett ord: inspirerande!
Vi har fått lyssna på en rad föreläsningar allt med anknytning till turism. Första som föreläste var Jan Eliasson, ambassadör och f.d utrikesminister. Helt underbar människa, med så mycket kunskap. Han berättade bla. att Sverige på 1930-talet var en av de fattigaste länderna i Europa. Idag är Sverige en av de fem rikaste i världen. Hur ser omvärlden på Sverige? Vad lockar och avskräcker turister att besöka vårt land? Jag önskar att Jan blir statsminister för vårt land. Tänk vilka möjligheter vi skulle få!

Sen var det en rad andra spännande föreläsningar bla. från Facebook, Näringsdepartementet, VD:n från Universal Music, försäljningschef på Aftonbladet. Men den person som fick mig och jag tror alla andra att nästan ramla av stolen var Pablos Holman. Pablos är världshackare, ett riktigt geni. Han sa på fem minuter lösningarna på tre stora världsproblem: klimathotet, malaria och naturkatastrofer. Om ni är intresserade sök på Pablos Holman. Människan har alltså kommit på hur man kan minska och förhoppningsvis stoppa malaria. Helt otroligt!

Jag är så tacksam att vi som klass fick vara med idag. Alla andra var människor från branschen med egna företag och som arbetar med det jag vill göra.

Lycklig, jag är lycklig.


Kvällen igår.


Lill-lördag.

Åker och möter tjejerna, blir middag och vin på Vapiano!


Rihanna Top 3


Vill ha.

Vill ha en mocka jacka, brun ska den vara.


Turistgalan.

Imorgon är det dags för Turistgalan på Berns. Jag och hela klassen ska vara där hela dagen. Ska bli jätte roligt! Älskar att vi får chansen att göra så mycket i min skola!

Ska försöka ta massa bilder så jag kan visa er sen. Kommer nog vara en och annan kändis också :)

Princess of China


Den här dagen har varit grå.

Har varit "ledig" från skolan idag. Eller ledig skulle jag nog inte kalla det. Har pluggat inför tentan imorgon. Det sägs att den här tentan är svårast på hela utbildningen. Amadeus är ingen lek. Bara att göra sitt bästa och hoppas att det går vägen. Kommer kännas så skönt efteråt, och då ska vi fira!


Köpa sin resa på Lidl?


Är det här ett skämt?


Lidl börjar sälja resor
Lidl vill på sikt börja konkurrera med Thomas Cook och TUI och börjar nu distribuera en resekatalog i sina butiker.
Den tyska matvarukedjan Lidl ska börja sälja hotellnätter och hyttplatser på kryssningsfartyg, skriver norska Dagligvarehandelen enligt Dagenshandel.se.

I november ska en resekatalog delas ut i 3 000 butiker. Lidl vill på sikt ge sig in i flygbranschen och konkurrera med Thomas Cook och TUI.


På min vägg..

har jag min Papi i en ram från när han var liten. Jag älskar  den bilden, så glad och snäll precis som nu. Min älskade pappa. Nu saknas bara en bild på mamma brevid, då är jag nöjd!

 


Min älskade stad svämmar över!

Värsta översvämningarna i Thailand på 50 år. 300 personer har förlorad livet och över 100 000 har uppsökt nödläger. Jag är så ledsen. Varför ska alltid Thailand drabbas? Mitt älskade land. Jag hoppas bara vattennivåerna inte stiger ännu mer..

Bilden är från Khaosan Road i Bangkok. När vi var där svämmade hela statsdelen över..


Du är den du vill vara.


Art.

Illich lillebror är konstnär. Här är en av hans målningar på en vägg. Grymt duktig!

 


Ny vecka!

Hunnit träna med Tina på morgonen, vi är bäst! Skola nu till fyra :)

Fick nya lila gummistövlar med ull inuti av mami igår :)

 


Sitter på bussen..

till päronen på familjemiddag. Vi ska äta aborre, gott!

 


Har vi förändrats?

Jag är den runda blonda som luktar på blommor och syster är flickan med luggen. Vi kanske inte har samma frisyr och hårfärg men annars är vi oss lika. Jag älskar min syster lika mycket som då. Vi har och kommer alltid vara varandra nära. Som ni kanske vet är jag rädd för att växa upp på riktigt. Jag vill aldrig känna mig gammal. Aldrig sluta skratta, busa, vara barnslig och leva livet.

 


Sunday.

 

 


RYSER!


Så vacker och fin.

Issa har gjort en ny tattoo ovanpå axeln. Jag älskar den, diskret och den har betydelse. Jag har spånat på min fjärde i ett år nu, jag är nog redo snart!

 


Ut på äventyr med min karl!

 

 


Rum 48.

Min skola är väldigt gammal, känns som att åka tillbaka 50 år i tiden när man är där. Högst upp i skolan hittade vi ett litet rum, rum nr 48. Känns lite läskigt att vara där uppe, speciellt nära det här rummet. Det är som att eleverna från förr finns kvar i väggarna. Spöken finns på riktigt..

 


Skola och företagsekonomi!

 

 


Blir nog beachen idag ;)

 

 


Slut som människa.

På väg hem från jobbet nu, helt slut. Först skola sen jobb men imorgon är det fredag och helg, oh yes!

 


Dagens.


Välkommen in i resebranschen ;)

 

 


Värt att tänka på.

 

 


Timon och Pumba finns på riktigt!


Godmorgon mina fina!

 

 


Våra bästa år.

Fick den här bilden av Viccy. Kommer ihåg att Soffy klippte min lugg på en av Elias hemmafester. Den blev jätte kort och helt sne haha. Underbara minnen!


Nedräkning: 3 veckor


Älskar min mösshalsduk!

 

 


Så sant.

 

 


Grattis Pippi!

11 Oktober betyder Fialottas födelsedag! Grattis bästa vän. Önskar vi kunde fira med dig idag. Men snart kommer du hem, då blir det fest <3


Skrattar så jag gråter!


Wordfeud

Nu har jag precis som många andra blivit beroende av Wordfeud. Grymt kul! Lägg till mig på anki1988


Måndag.

Har varit och tränat med söta Tina på SATS. Sista lediga dagen innan skolan sätts igång igen. Idag blir det plugg, plugg, plugg. Känns helt ok med tanke på att det är deppväder ute!

image description


Underbar dag i Sjöstaden.

Imorse tog jag med mig plugget och åkte till mami och papi. Var där ensam hela dan med Marlan och pluggade. När jag är där blir jag så lugn, det är min lilla fristad. Sen kom syrran och vi promenerade till Sickla. Middag och kvalitetstid med min familj den här kvällen, underbart. Jag vill aldrig växa upp. Glöm aldrig bort var ni kommer ifrån, ni har bara en familj. Min familj betyder allt!

image description


Är nog världens lyckligaste tjej just nu.

Jag kan inte fatta det. Igår köpte jag biljetten till Rihannas konsert den 2 november. Tanken var att jag skulle gå med syrran men det fanns bara EN biljett kvar. Jag ska gå själv, men det är lugnt. Jag kommer vara så jävla lycklig när jag står där. Min största idol, min förebild. Jag vet att jag hade ångrat det för resten av mitt liv om jag inte hade gått. Det kommer bli så sjukt bra. Jag har skit bra plats också, kommer kännas så overkligt!

Follow your dreams!


It's simple.

image description


Michaels bästa mästerverk.


Lunch på favoritstället!

Hummus, röror, pirgoer, dolmar..
Färska grönsaker

Wrap med falafel, persiljekräm, vitlök och massa sallad.

Finaste!

 


Indipendent


What time is it?

Igår var jag, Lovi och Viccy inne i favorit inredningsbutiken. Köpte en väggklocka, gammaldags precis som jag vill ha det!


Tjejkväll

image description


Kantarellpaj

Husmor har gjort en kantarell paj. Perfekt att frysa in till matlådor!

 


Fredag morgon!

Sol ute idag, först ett cirkelpass på SATS!

 


Väntar på meze från Babel Deli :)

 

 


Är det ett skämt? Jul redan?

 

 


Bor jag i Bangkok eller Stockholm?

Såhär ser det ut på morgonen. Stress!


Jag säger det igen, världens bästa levande artist!


Ledig fem dagar nu!

Det firas med San Miguel :)


Amazing!


Vad blir det för mat på planet? ;)

 

 


Sitter i skolan och bokar resor!

 

 


Smile with me.

 

 


Sitter på Panorama med tjejerna!

 

 


Bokar resa till Tokyo ;)

 

 


Keep fighting

 

 


Så här börjar min morgon!

på SATS, fördelen att träna på morgon är att du nästan har alla maskiner för dig själv :)

 


Nästa gång du klagar på vädret, t-banan, jobbet, skolan..


Efter den här dagen..

 

 


Just nu..

 

 


2011.10.03

Måndag morgon, riktigt laddad inför en ny vecka!


Perfektion.

 

 


Nu blir det tacos och spelkväll!


Cause I don't shine if you don't shine


Fly away.


Tidig morgon idag med..

Fina tjejer i bästa klassen.


Mys i Stuvsta

Har varit i Stuvsta med Elias bröder och familj och firat hans mami :) Så sällan vi alla träffas, annat än när jag typ bodde hos dom för tre år sedan. Fick träffa alla katterna också, saknar dom jätte mycket!



Spontanitet är det bästa jag vet!

Igår efter tentan drog klassen till Snaps för att fira lite. Tanken var ett max två glas vin, men vad säger man spontanitet är bäst! Issa kom dit också och vi hade så jäkla kul. Satt där tills solen gick ner, och då fick det räcka.. haha!

image description

image description

image description

image description

 

 


Test 1

Testar blogga från den nya appen med iphone :)


Zzzzz!

Dagen/kvällen igår var så himla kul, berättar allt sen! Nu måste jag åka till jobbet, slutar två! Puss!


RSS 2.0