VILKEN DAG

Första dagen på mässan. Höll en föreläsning först på morgonen. Aldrig pratat för så mycket folk. Roligt och vilken energi man fick efteråt. Mässan bjöd på tusentals människor. Så kul att få prata med så många kunder. Jag älskar numera mässor! Imorgon kör vi igen och då ska jag hålla ett till seminarium :) Skoj!


ONSDAG

Fixar inför imorgon. SACO mässan. imorgon och på fredag :) Kom förbi vettja!


MÅNDAG

Haft en riktigt skön helg i Sjöstaden. Ny energi! Måndag idag. Den här veckan kommer bjuda på mycket roliga saker. Hektiskt men kul!


10 MÅNADER

Ljuset lyser. Idag är det 10 månader. Älskade Marley vi saknar dig. Varje dag. Föralltid.


19 ÅR

Du ska bara veta hur mycket jag saknar dig. Varje dag. 19 års vänskap. Önskar du kunde komma hem igen.


GOLDENTICKET

22 juli smäller det. Köade igår morse för att få bästa platsen. Längtar redan!


ETT TUFFT BESLUT


TISDAG

Precis kört ett bodypump pass. Mitt nya favorit pass. Pratade med päronen på vägen hem, dom låg på stranden i 35 graders värme. Inte alls avundsjuk.. Nu ska jag på möte :) Ha en fin tisdag!


BACK HOME

Vilka dagar! Intensivt och roligt! Måste säga att jag verkligen gillar Göteborg. Mysig stad med fantastiskt trevliga människor. Mässan var över förväntningarna. Idag ska jag bara vila. Länge sen jag hade en ledig dag utan jobb och måsten.


LÖRDAG

Vilken dag igår! Riktigt bra tryck på mässan med mängder av olika rese-, studier-, språkföretag och mycket mer. På kvällen gick vi ut och åt god mat och tog några glas. Riktigt trevligt! Nu blir det frukostbuffe och sen väntar en ny dag på mässan :)


FRAMME

Framme i Götet. Självklart stannar jag förbi Starbucks först :)


MOT GBG

Sitter på snabbtåget på väg ner till goa Göteborg. Ska vara på en stor mässa idag och imorgon med praktiken. Tre kollegor är redan på plats. Ska bli super kul! Träffa kunder, bo på hotell, äta god mat och njuta av Götet :)


TORSDAG

Uppe med tuppen! Nu ska jag testa ett nytt gym i Marievik/Liljeholmen :) Spinning med grym ledare står på schemat!


EN HISTORISK DAG


HAIR

Drömhår! Så fint. Känner för en förändring när det kommer till mitt hår. Fast den känslan känner jag rätt ofta. Ska försöka att inte färga det mörkare den här vintern. Det är en order från min frisör. Vill heller inte gå igenom damm process jag gjort flera gånger förut när man går från mörkt till ljust..


STARTEN

Äntligen är gången öppen. Snart kommer centrumet blir klart. Can't wait!


JUSTE

Glömde berätta om Uppsala. Var lugn hela dagen. Tänkte mest att det löser sig, jag gör mitt bästa. Lite sån inställning som jag försöker ha till det mesta. Väl inne i lokalen började nerverna spela ett spratt. Jag gick upp på scen och kände en märklig känsla. Jag kände mig lugn på ett märkligt sätt. När föreläsning var klar rann allting bara av mig. Jag var så enormt stolt över mig själv. Min första föreläsning. Kul var det. En sån där adrenalinkick. En härlig känsla helt enkelt.


MÅNDAG

Har haft en kanon måndag på praktiken. Som alltid. Nu myser jag med mina bästa klass tjejer. Känns så konstigt att inte ses varje dag som vi annars gör.


KÄNSLOR

Igår hittade jag en frukten jag letat efter. Mangostan. Jaha tänker ni kanske. Men för mig betyder den mer än så. Det är inte bara min favorit frukt. På barnhemmet växte dessa frukter i det fria. Vi åt mangostan varje dag. Alla barnen och jag älskade att mumsa på dom små frukterna. Lite roligt att en frukt att väcka så mycket minnen och känslor.


FREDAG

Jobbade sent igår hemma vid elva. Nu blir det först praktik sen klockan tre åker jag och en kollega till Uppsala. Vi två ska hålla i en föreläsning. Riktigt kul. Min först föreläsning om man bortser från skolprojekt :)


TORSDAG

Igår efter jobbet åkte jag och Elias till Sjöstan. Vi var först på Adidas utförsäljning. Så sjukt mycket bra kläder och skor. Köpte på mig ett gäng toppar från Stella M. Sen blev det familjemiddag på Mama Mia. Mami och Papi åker till Indien på fredag så det blev en avskedsmiddag också. Alltid lika tråkigt när dom är ute och reser. Vi står varandra så nära, så nära.
Nu är jag på väg till Kungsholmen. Jag och en till tjej ska gå på vår praktikkollegas spinningpass. Självklart ska vi sitta längst fram. Kul!


RSS 2.0