Give a little bit of love


Finaste kylskåpet hos mami&papi <3


Happy B-day


Igår var det mamis dag idag är det din! Grattis världens finaste och bästa syster! Vi två genom allt <3


Lycklig chey!

Jag är nog världens lyckligaste just nu! Kontraktet är skrivet, kan inte fatta att det är sant! Nu är det på riktigt. Jag är så jävla glad. Min lägenhet är det verkligen sant? Yes yes yes!!


Grattis Mami!

Idag fyller min älskade mami år! Stort grattis! Älskar dig. Ska först jobba nu fram till sju ikväll sen hämtar papi mig och vi åker och firar! :) Har köpt presenter! Sen blir det en liten suprise också :)


Tisdag

Drar och kollar lite här på söder efter lite saker inför imorgon :) Sen blir det jobb fram till tio ikväll!


Bilder från helgen!












En liten del av kryssingen :)


Mycket att göra!

Nu har jag sovit ut, känner mig lite som en ny människa :) har en vecka full med saker som händer att se fram emot! Mamma och syster fyller år! Det ska firas såklart :) sen ska vi fortsätta packa men den är bara kul! Dessutom jobbar jag hela veckan! Nu kickar vi igång :)

Jag lever!

Jag lever men är rätt sliten! Vi festade till sex imorse och har bara sovit några timmar. Men gud så kul vi hade! Nu ska jag fortsätta mysa i soffan. Bilder kommer imorgon :)

Kryssning!

Är så taggad ikväll kör vi! Angelina, Annie, Sara, Jennie, Tina, Eva, Fredde, Chian och massa fler åker på kryssning :) Kommer bli grymt kul!




Inspiration




Sanctum

Igår såg vi filmen "Sanctum"! Filmen är i 3D och handlar om ett gäng äventyrare som ska dyka i jordens sista okända grotta i Papua Nya Guinea. Jag hade svårt att andas under hela filmen eftersom jag har sån cellskräck och dom var i pyttesmå utrymmen hela tiden. Den är helt klart värd att se, riktigt häftigt filmad och det känns som man är med där nere i grottan.


Hon gör det igen!


Workish

Jobb till sex. Yes galet opepp när det är sol och vår ute! Men får kila ut på rasten och njuta!

Bästa vän

Har haft en skön ledig dag med vårväder! Varit i stan med Lovi och hängt i solen! Sen promenerade vi till söder för lite shopping. Blev ett par skor (till samlingen..) men dom var billiga så var tvungen :)

 


Ur min garderob

 
 
 Lite nytt till våren!


Havanna

Igår hämtade vi som sagt upp mami och papi. Jätte kul att se dom igen :)


 Papi var lika brun som alltid! Världens bästa papi!

Dom kom hem med en hel del sprit.. Illich fick sina Havanna kakor, väldigt goda. Det är en argentisk favorit! Sen fick jag ett Hard Rock café glas till min stora samling :) Vi fick även fina kläder och annat! <3


Bläää

Känner mig seg och lite små sjuk idag.. Kanske är det vädret som gör en slow! Jobbar till åtta ikväll så vi hörs efter det :)

Pepparkakor

Nu åker vi och hämtar mina föräldrar eller pepperkakorna kanske man ska kalla dom nu! Komme vara svarta efter en månad i Sydamerika. Det blir mys hos dom, ska bli kul att se alla bilder och filmer från alla länder! Har beställt lite saker också :) Ha en fin kväll!


 Lilla Marley får åka tillbaka till Solsidan idag :(


Today


 
 Haft en grym dag som började med promenad på söder. Sen tog vi bussen ut till Nacka Forum för shopping! Blev en hel del grejer :) Köpte bla. hårfön, mixer, smink, tubtopp. Elias fick hem en massa vårkläder också!


Om en månad

flyttar vi hit!


 

 


En solig lördag

Hade en kanon kväll igår, dom vanligt när jag är med Sofie och Lovi! Dracks vin och cider och massa skratt! Med er mår jag så jävla bra. Nu är jag påväg mot jobbet, slutar fyra. Skönaste passet :) hoppas solen är kvar då så man kan få njuta lite! Sen får vi se vart fötterna bär ikväll <3

Spelas just nu!


Grymma killar! Spelas på högst volym nu! Fredag woho take me HIGHEEER!


Toppen

Godmorgon! Är trött och har inte riktigt vaknat än, sitter på tåget till jobbet! Slutar redan två :) Allt går så bra jag nu. Nya bättre tider på jobbet. Och vi har fått vår drömlägenhet (mer om det sen..) Hörs sen finaste ni <3

Torsdag

Så himla skönt att sluta tidigt! Jag slutar ju annars typ alltid sju åtta på kvällen. Nu får man tid att göra lite saker efter jobbet :) Imorgon är det fredag då blir det tjejkväll med vin hos mig :) Nu ska jag och baby laga god middag och Marley har fått lyxräkor!


 Vi två just nu <3


Ni måste testa!

Igår köpte vi hem glass med smak av äppelpaj. Är egentligen inget stort fan av glass men var bara tvungen att testa! Äppelpaj är det bästa som finns. Glassen hade små äppel- och kakbitar inuti så gott!


 Min nya favorit :)


Hon är lite speciell den där Marley.


Hon måste dricka vatten från kranen, en riktigt bortskämd katt! Min älskling <3


Värmefilt

Sist jag var hos syrran fick jag prova hennes värmefilt. Den blir supervarm och sen är det omöjligt att gå därifrån! Jag bara måste ha en likdan, jag fryser jämt på kvällarna. Finns att köpa i dom flesta elektronikaffärerna :)


Snaps!


 Gick förbi snaps igår och titta vad jag ser! Äntligen är våren här! Älska snaps en solig vårdag med ett glas vitt :)


Steker på balkongen

Sitter på balkongen, lyssnar på skön musik och NJUTER! Solen bränner faktiskt lite, vill ta av mig till bikini men får nog vänta någon månad till.. Elias har datan i skolan därav inga bilder tyvärr! Jobbar pestpasset till tio ikväll och missar Desperate Housewives :( P

Kattvakt

Igår gick jag och Elias till syrran och Illich på middag! Vi åt massa god sushi och edamame från nya favorit sushistället vid vattnet :) Sen skypade vi med päronen, jätte kul! Dom var så bruna! Om en vecka är dom hemma igen :) När vi åkte hem tog vi med Marley för hon är jobbig på nätterna (orolig) så hon får bo hos oss tills mami o papi kommer <3

Mållös


 Är chockad, vet inte ens vad jag ska säga. Är bara rädd för att jorden har tagit för mycket stryk och nu kommer straffet. Det som har hänt Japan är fruktansvärt! Redan har tsunamin tagit över 1800 människor liv och det kommer stiga till över 10 000. Vad händer här näst och var? All my prayers goes to Japan <3


Gurkan!


 Hahaha så jäkla skön! Gurkan ska lätt vinna Big Brother! Han är den enda som bjuder lite på sig själv :)


Cara armand

Har länge gillat Humanity armbanden men älskar dom nya armbanden från Cara! Så enkla men ändå fina-


 
 Natacha Peyre med sina armband. Yes nu ska alla ha dom! But you gotta love them!


I will be popular


 Så jävla rätt! Äntligen har vi en chans i Eurovision!


Lördag!

Godmorgon Sunshines! Lördag och vilket kanon väder, underbart! Nu kilar jag till jobbet slutar klockan sex sen är det helg för min del woho! Hörs sen! <3


 Jag precis just nu, har på mig min nya klänning. Visar bild på den sen :)


101 sätt att åka ur en gameshow

Missade precis "101 sätt att åka ur en gameshow" eftersom jag jobbade! Jag som ville se älskade Devin vinna skiten :) Men får titta på reprisen istället! Såg iallafall klippet när Jockieboy bajsade på sig haha gud vad jag kul!


 Jag och Devin på fest hos Sofie :)

Läs hans blogg här: http://www.finest.se/Devin


Spelas på repeat just nu!

Alexandra Stan med låten Mr saxobeat!


Rast

Har rast nu på jobbet! Gick ut för jag trodde det var sol men vad ser jag typ snöregn, noo! Jäkla Sverige man kan aldrig lita på vädret.. Aka in och jobba igen, slutar sju! Puss sålänge :)

Glad tjej!

Alla som känner mig vet att jag är en positiv människa! Sällan jag är arg och nere. Även fast det händer tråkiga saker lyckas jag vända dom till något positivt! Har märkt hur mycket enklare livet är när man försöker tänka positivt :) idag på jobbet fick jag höra av två kunder att jag alltid är så glad! Blev jätte glad att dom uppskattar det! Gillar att få folk att le :) Så försök ni också, se livet lite ljusare! För vi har det så jäkla bra om man jämför med många andra.. <3

Vilken dag!

Gud så skönt väder det var idag! Jag och Sofie satt och njöt i kungsan med en varsin kaffe och bara snackade skit :)


 
 Hemsk bild på mig men den bjuder jag på ;)


Möter upp..

Sofie i stan nu! Vi ska fika i solen och bara njuta av vårvädret! Perfekt på min lediga dag :)


 Min fina babe och Devin :)


It´s so fluffy!


 

 Såg filmen "Dumma mej" för någon dag sen. Den var så himla bra! Skrattade så jag grät. Älskar Agnes i filmen. "It´s so fluffy that I´m gonna die" haha.


Whitney Port för BIKBOK

Läste precis i nya "Sofies mode" att Whitney Port ska designa för BIKBOK! Älskar den tjejen och hennes stil!


Shopping times!

Gomorrn! Hur mår ni idag? Söndag och jag är ledig (som alla söndagar..) Har tagit en sovmorgon, känner mig utvilad nu! Solen skiner ute kan inte bli bättre :) Nu ska jag och baby ut på promenad. Jag ska shoppa också!


Kalas

Kom precis hem från födelsedagskalas! Jag, Elias, syrran och Illich tog bilen till mina kusiner. Min moster och kusin Amanda fyller år. Det bjöds på hemmagjord smörgåstårta och fina efterrätter. Jätte trevligt!


Vi orkade knappt äta upp än alla dessa tårtor..

Elias och min kusin Ulle 

Syrran och min kusin Jossan :)

Släkt och vänner!

Min fina mormor och Illich

Födelsedagsbarnet som fyller 18!!

 


Pics från igår!


 
 
 


Lovin friday!

Äntligen äntligen fredag och helg! Grymt! Just nu är det grabbhäng här hemma med FIFA och öl. Men dom ska snart dra och då tar jag över ;) Viccy kommer hit sen blir det vin på OJOJOJ! <3

Visst är vi lika?


Min syster skickade precis mig den här bilden. Tycker nog att hon har gått upp lite i vikt..


Redan torsdag?

Herregud veckan bara rusar iväg, hinner inte med.. Men klagar inte ser fram emot helgen och att vara ledig :) gick upp i tid imorse, överraskade Elias med frukost på sängen! Mys! Nu blir det jobb men slutar redan kl fem och det är tidigt för mig :)

Nästa tatuering

Har länge varit sugen på att göra en till tatuering. Nu har jag bestämt mig vad det blir. Har inte bokat in någon tid än, men hoppas att det blir gjort snart.
Ska tatuera in "karma" ett ord som står för så mycket. Betyder jätte mycket för mig. Jag försöker leva efter att behandla andra som jag själv vill bli behandlad. You give what you get!


Frågan är bara ska jag ha den på ankeln eller insidan av överarmen?


Tränat

Jag och Elias kom precis hem från SATS! Körde en timmas pass, styrka blandat med kondition! Jätte skönt såhär efteråt :) Nu blir det lunch sen åker jag och jobbar till tio ikväll..


 Tränade i mitt favoritlinne från Ko Samui


RSS 2.0