Wish you were here



Wyclef Jean, ett geni, en underbar artist. Sett han live både med The Fugees och som singel artist. Den mannen vet hur man skapar bra musik. Dessutom är han grymt snygg!

Time for a change

Jag är lyckligaste människan just nu. Intervju på skolan om 2 veckor. Jag som knappt har öppnat en bok på 4 år! Nu måste jag rå plugga matte, engelska och svenska! Jag är taggad!


A day in the sun

Sovit som en prinsessa efter helgens slit! Nu blir det långprommis till Sickla i solen :)


Babel Deli

Vi testade den nya delin på gatan. Jag älskar meze, så gott att plocka ihop smårätter! Stället är mysigt och typiskt söder med mycket veggo och hälsorätter! Ett tips om ni gillar falafel, hummus, vindolmar :)


Loppis

Hela Hornstull är just nu en enda stor loppmarknad! Söder är bra underbart, så avslappnat och sköna människor!


Grabbkväll!

Jävlar vad trött jag var när klockan ringde imorse.. men jobbet gick snabbt! Nu väntas grabbkväll och jag såklart :) Det blir massa öl och fotboll sen ner till Strand. Ha en kanon lördag!


Looking at an angel


Bästa Akon med världens snyggaste tjejer!

Ciaooo!

Nu drar jag in till stan för att umgås med mina fina! Fia kommer happytimes! Wieho! :)

Babe och jag just nu!


Helgen låt!


It´s a fact.


Bag in a box

Måste bara tipsa er om ett sjukt gott rosévin, Untouched från Spanien. Vi drack det när vi seglade och alla älskade det! :)




Ikea

Har hängt på Ikea hela dan. Vi var ute efter ett matbord men kom hem med helt andra saker. Ikea kan sin grej men det är väldigt basic och är vill man ha något orginellt är man helt fel ute.


Walking on a dream


Jävla askmoln!

Är så irreterad! På fredag ska Fia komma hem och hälsa på över helgen. Vi har längtat och räknat dagarna till att få se henne. Men så ska det där jävla askmolnet göra så att det flygtrafiken ställs in! Hoppas det hinner lösa sig tills fredag!

Saknar saknar sakna min älskling <3


Set your spirit free

Jobbet gick segt idag, fattar inte det där att vissa dagar bara rusar iväg medan andra går i snigelfart.. Är iallafall ledig imorgon, inte illa på en onsdag :)


The MAN.


We all are gonna save this world tonight and every night


Ny vecka

Bästa med måndagar är att börja ett! :)


Over n´out

Vilken kanon dag vi har haft. Vi har åkt båt, solat, druckit rosé och ätit god mat. Jag är helt kär i segelbåten, den är så fin och mysig. Lilla Marley satt mest nere i ruffen och spanade :)

Nu är jag så trött att jag ser stjärnor och allt gungar. Känns som jag är kvar på båten haha. Statsmänniskan är inte van att vara ute i naturen och få frisk lust hehe! Sov gott <3

Seglar

är ute och seglar med familjen, Elias och Illich just nu :) Det är vår premiärtur med segelbåten! Njuuuter :)


Party like a rockstar!






Dagen..

kan egentligen beskrivas med ett ord: BAKSMÄLLA!

Men det var så värt det ändå! Hade roligaste kvällen på länge igår. Middag hos Viccy, förkrök hos Dannie och Micke sen utgång på Gaudi med roligt folk. Jag och Viccy körde all in! Vi dansade med två drinkar i handen hela kvällen haha. Bilder kommer :)

Idag har vi haft Elias familj här på fika mer än så har jag inte orkat.. 


Gaaah!


Måste springa nu, är alltid ute i sista minuten! Har på mig min nya långklänning. Drar ut direkt efter jag slutat jobbet och möter upp Viccy :) Puss!

Hahaha

Elias var ute och slirade på Odenplan igår.. en imitation av hans gång till köket imorse!


Ger er..

en liten smygtitt på min nya tattoo, jag älskar den!


Vacker.




Onsdag

Sticker till jobbet. Hoppas på en kanon dag idag! XOXO


Rysningar.


Sant.


Party låten nr 1


Ny gaddad

Åkte till Infamous med Lovi och Sofie idag för att boka en tid till min tatuering. Stället är jätte populärt och brukar vara galet fullbokat. Men direkt när jag kom in hade en kille avbokat sin tid så jag fick hoppa in direkt. Hann inte ens bli nervös innan vilket kanske var tur det.. När han började sätta nålen mot min fot fick jag panik! Den smärtan går inte att beskriva. Mina två andra tattoos har ändå varit på känsliga ställen på kroppen. På foten finns varken fett eller extra hud så det kändes som man nålen gick rakt in i benet. Jag blundade och bad seriöst till Gud. Killen tyckte det såg ut som jag låg på spa för jag var så avslappnad (avsvimmad..) haha. Men smärtan försvinner direkt när man får se resultatet, då är det så jävla värt det :)

Ni får se bild på foten när jag får tillgång till en kamera :)


Belöning

I vanliga fall brukar man ha söndagsångest men inte jag :) Jag njuter av en solig kväll och att jag är ledig imorgon. Det är belöningen efter att ha gått upp tidigt hela helgen. Imorgon väntar en rolig dag, längtar!

Hur söt är inte den här bilden? Skulle mata aporna så kom en vild hund och ville smaka :)


Beautiful people


We don´t wanna go home


Sliten tjej!

Trodde det var ett skämt när klockan ringde 06.30 imorse! Var bara att palla sig till jobbet.. Jag får skylla mig själv som fortsatte trots att jag jobbade idag.. men det var det värt :) Vi hade en kanon kväll.. fan vad jag älskar mina tjejer! Ni får mig att må så jävla bra! All kärlek till er.


Friday baby!

Älskar att vara ledig fredagar hur nice är inte det? :) Ska vara med mina bästa tjejer idag/ikväll och festa whop whop!


Shoes brings happiness


Imorgon öppnar en speciell skoaffär på min gata. "The appartment" heter butiken och säljer unika skor. Gissa om jag är överlycklig? Jag har redan spanat in flera skor och dom är sjukt snygga! Kika in där om ni är ute efter något speciellt :)

Give me everything


Fika times!

Nu åker vi till syrran och Illich på en fika :) Och fortsätter att njuta av vädret! Vilken toppen dag jag haft med rosé på snaps med bästis!


Här bor dom :)

Relax

Sitter just nu och njuter av att vara ledig med bästa Lovi. Dricker cider och gossipar :) Livet är nice!

SUMMER 2011 BY H&M







H&M´s nya kollektion av badkläder är underbara. Jag vill ha alla i alla färger!

Snusa ingefära?

Japp sitter med en prilla ingefära/kokos haha. Elias håller på att sluta snusa och har hört att det går att snusa ingefära. Jag som inte snusar tycker det bränner som tusan, men det smakar gott iallafall :) Lätt nya partygrejen!


never judge a person until you have walked a mile in their shoes


Sjuk

Trodde det bara var en baksmälla igår men på jobbet höll jag på att avlida. Min kropp är helt kraftlös, ingen energi alls. Men inte så konstigt när jag har levt som jag gjort med lite sömn osv. Nu blir det att fortsätta kolla på "The City" och dricka massa kaffe och te. För imorgon ska jag fan vara frisk, sådeså :)


Back on track!

Yes nu har jag äntligen en fungerande data med internet! Nu kan jag börja blogga, tyvärr utan så mycket bilder eftersom jag inte har min iphone än.

Igår var alla kassatjejer hemma hos Hanna. Drack massa vin och hade så kul! Fick lära mig dricka vin med cola, smakade typ som sangria :) Men kvällens baksida visar sig idag. Dunk dunk mitt huvud sprängs! Bara att köra för nu jobbar jag fram till tio ikväll.. Hoppas på utgång ikväll!

XOXO

Grattis!

Idag fyller bästa Papi år! Min största idol och förebild :) Nu ska jag jobba sen ska vi alla fira! Woho!


Tele2 muppar

Hur länge ska jag behöva vänta på min iphone? Börjar fan blir riktigt irreterad. En vecka utan mobil är ok men inte 3 veckor!! Mupparna på Tele2 hade glömt (!?) att skicka mig pappret att mobilen är spärrad. Hallå det är deras jobb! Så nu måste jag vänta tills det pappret kommer sen gå in till butiken och sen måste dom skicka in skiten. Sen om jag har TUR får jag en ny iphone. Gissa om jag är förbannad! Hej inget socialt liv. För man är fan jävligt handikappad när ingen kan nå en.


RSS 2.0