Tittut

En riktig liten busunge :)


Grattis världens bästa

Idag är ingen vanlig dag för det är Lovisas födelsedag :) Min bästa vän fyller 22 år idag, hipp hipp hurra. Vi har känt varandra i 5 år nu. Älskar dig, finns ingen vän som dig!

På fredag ska vi fira!!






Idag kommer lillkillen

Vilket kanon väder, underbart! Idag jobbar jag till åtta sen kommer Josipa hit och lämnar över Duni. Hoppas lillen ska trivas här hos oss. Fortfarande mycket vi inte fått i ordning här hemma men allt sånt tar sin lilla tid.

Kul ska det bli iallafall :)


2000 kr fattigare

Idag när jag skulle in till stan, åkte jag fast av kontrollanter i slussen. Blev busted eftersom jag hade köpt "sommarlovs kortet". Aldrig stöt på en kontrollant så tänkte varför inte köra på ungdomkortet lixom. Men snacka om att jag hade fel, böter på 1200 kr och nytt månadskort, woho..

Hoppas ni vinner hela skiten!


Monday

Vilken underbar helg jag haft, hunnit med en massa! Idag börjar jag inte fören klockan fyra, smjuk start på veckan :)
Ska ut i solen och jobba på brännan tänkte jag. Har 1000 saker att fixa med hemma. Vi har fått ordning på det mesta, nu är det mest småpyssel kvar! Storhandlade för 2000 kr igår också, massa mat blev det hehe.


Kul att Argentina vann igår, grattis Illich :)


Riktigt bra stämning!


 
 
 
 





 


Fixas och trixas

Nu börjar vi få lite ordning här hemma i lägenheten :) Packat upp det mesta! Nu blir det storhandling, hämta sista lasset hos Elias. Sen åka till mina föräldrar i Hammarbysjöstad och hjälpa dom lite. Blir även sol och grillning, nice!

Bilder från helgen kommer ikväll <3


Midsommar!

Idag är det midsommar och solen skiner, brukar alltid regna denna dag hehe. Elias har stuckit och jobbat så nu ska jag ta mig ner till Hammarbysjöstad för att se hur det går för mina föräldrar. Dom håller på att packa upp och fixa för fullt i deras nya lägenhet :) Klockan två kommer Elias och hämtar upp mig då ska det firas midsommar! Vi ska ut till Ingarö ute vid Värmdö på Oscars landställe. Ett helt gäng, kommer bli grymt!

Bilder och sånt kommer senare, ha en toppen helg nu <3

Jaaaa!

2-0 till Japan så jävla bra!!!

Jag älskar dig


Duni

Igår frågade Josipa på jobbet om jag skulle vilja vara kattvakt åt hennes lilla kille. Eftersom Marley flyttar med mina föräldrar nu, svarade jag såklart ja! Så på onsdag kommer lilla "Duni" som jag kallar honom till oss. Både jag och Elias älskar katter så han kommer nog att trivas finemang :) Josipa ska till Kroatien så Duni stannar hos oss några veckor, kanon kul!


Onsdag!

Morgonen låt: Alejandro - Lady Gaga

Nu sticker jag till jobbet, slutar klockan sju! Hoppas solen forfarande steker då :)

Hahaha

Kommer in en man på jobbet här om dagen.
Mannen: Ursäkta tror ni att dom här strumpbyxorna skulle passa mig?
Jag: Ehh (håller på att dö av garv) jag vet inte..
Mannen: Men vilken storlek är det egentligen?
Jag: Det är Medium, vill du ha dom?
Mannen: Ja då passar dom mig, jag tar dom.

Herregud!! Han skämdes inte ett dugg! Han bara måste var transa den mannen. Roligaste kunden på länge haha


Är sommaren här?

Vaknade nu av att solen steker på genom fönstret hur nice är inte det? Börjar inte fören klockan två idag så tänkte passa på att vara ute i vädret innan :) Hoppas bara vädret håller i sig till Midsommar, är ledig fredag till söndag!

Idag får mina föräldrar nyckeln till deras nya lägenhet i Hammarbysjöstad. Så hela veckan kommer gå till att flytta över alla deras möbler osv. Så om några dagar flyttar Elias över alla sina möbler, vi kommer bo kvar här på Söder i en trea. Älskar vår lägenhet, kommer bli en grym sommar nu känns det som :)

Allergichock & fågelskit!

Öppnade idag på jobbet så vid två när jag slutat åkte jag till Liljeholmen. Men efter bara några minuter i centrumet började jag känna mig konstig i kroppen. Stack i fingrarna och ansiktet blev helt stelt. Blev bara värre och värre, hela kroppen svullnade upp. Överallt dök det upp vita prickar och jag blev jätte röd och super varm. Självklart fick jag världens panik, började få svårt att andas också. Mötte upp Fia och vi åkte till Lovisa i Frunkan. Jag sprang direkt till Apoteket och fick nån medicin.
När jag kommer ut från apoteket skiter en fågel mig rakt i huvudet, kul! Fia och Lov låg och dog av garv.
Som tur var behövde jag inte åka in till sjukhuset, efter några timmar gick svullnaden och prickarna bort. Måste varit något jag ätit som kroppen reagerade på, men vad? Läskigt..

Hade iallafall en super mysig kväll med mina BFFs :)


Missa inte

"This is it" på kanal 3 klockan nio ikväll!


 Du var och är kungen av pop!


Några pics från kvällen


 
 
 


Ledig söndag!

Söndag och äntligen är jag ledig sen jobbar jag hela veckan igen.. Nu blir det lång promenad med älskling i solen!

Bilder från igår kommer sen :) PUSS!


Grattis Johnny!

Idag fyller ingen mindre än Shannie 21 år :) Det kommer vi fira stort imorgon! Shannie är världens bästa, älskar dig!

Jobbat till åtta idag helt slut, eftersom jag fortfarande är förkyld och aldrig hinner vila.. imorgon jobbar jag sen direkt ut och partaja ;)


Sorgens dag

Idag tog vi alla farväl, en mörk dag. Mår inte så bra just nu, länge sedan jag gråtit så mycket som idag.

Ikväll var tanken att "ta farväl" av Tina som tyvärr slutar på jobbet. Personalfest, men känner inte att jag orkar och är på humör. Ni kommer ha en grym kväll ändå, vi kör nästa gång :)

Imorgon är det jobb som gäller.. sen fira Samuel som fyller 18 år! Grattis!


Ta vara på varje dag, man vet aldrig när det kan ta slut <3

Hon gör det igen..

Ny låt som är GRYM! Världens bästa artist Rhianna!

Veckans låt: Te Amo - Rhianna



Inredning

Jag vill ha vår lägenhet vit med asien inspiration. Tycker om deras stil med fint trä, harmoni, vackra mönster och Buddha statyer :)


14 juni?

Det kan inte stämma att det är 14 Juni! Var är grillningarna och utekvällarna? Var är värmen?

Snacka om att bo i fel land, inte ens lite sommar kan vi få..

5 månader i Asien.

'


Packas för fullt

Godmorgon somnade jätte tidigt idag och nu mår jag mycket bättre! Idag ska jag och Elias till ikea, har fört över massa pengar så vi kan shoppa loss :) Vi har skrivit en lång lista på allt vi behöver, dock ska ju inte allt handlas på ikea men en del!

Här hemma packas det för fullt eftersom mina föräldrar flyttar 1 Juli till deras nya lägenhet i Hammarbysjöstad. Det är en super fin lägenhet precis vid vattnet. Marley flyttar med dom så hon ska kunna springa ute igen. Hon trivs verkligen inte här i stan, sitter mest och tittar ut genom fönstret.


Marley gillar att sova på alla flyttmöbler!


Topp 3

Min topp 3 lista just nu:

Waka Waka - Shakira

Alors on Danse - Stomae

Yolanda Be Cool - We no speak americano

Inte bättre idag..

Hoppades att jag skulle känna mig bättre idag, men redan när jag vaknade kände jag mig sjuk.. har inge feber men jätte matt..

Jag som har planerat hela dagen med massa kul får ställa in allt! Istället blir det ner till videobutiken och hyra film!

Hoppas jag mår bättre imorgon får då ska jag och Elias till ikea och shoppa :)


 Babe igår laddad för VM!


Bläää

Mår inge vidare, huvudvärk och febrig.. kul när helgen äntligen är här! Ikväll blir det massor av fotboll och mys med älskling, inte direkt taggad på att gå ut i det här vädret heller.

Om 3 veckor bor jag och Elias tillsammans, längtar galet!

Imorgon smäller det!

Imorgon klockan 16.00 startar första matchen i VM 2010. Att Sverige inte är med bryr jag mig inte så mycket om. Tyvärr spelar vi sämre än dom flesta och platsar helt enkelt inte i VM den här gången.
Öppningsmatchen mellan Sydafrika och Mexico, älskar Mexico men håller ändå på hemlandet South Africa. Ni är värda en bra plats tycker jag. Om inte Brasilien vinner VM tycker jag Sydafrika ska ta guldet! På tisdag visar brassarna hur man spelar fotboll missa inte det!


Träningsvärk

Herregud efter att ha kämpat mig igenom "body pump" passet i tisdags har jag fått världens träningvärk. Har aldrig har så ont i kroppen, trodde det skulle släppa lite idag men icke. Blir nog inge mer bodypump för min del, orkar inte med träningsvärk i en vecka efteråt! Eller så tog jag lite för mycket vikter på min skivstång.. haha


Är det inte år 2010?

Jag trodde att Sverige var ett "modernt land", ett land som vill visa att vi ligger före. Varför har vi då kvar monarki? Monarki år 2010 det är pinsamt Sverige, lär er av grannlandet Finland. Folket får inte välja, men det är vi som ska betala för deras liv. Vilket skämt! Nej jag ser verkligen inte fram emot bröllopet, patetiskt är vad det är!


Body pump

Nu gick Elias iväg till Globen, ikväll är det Whitney Houston och det är massa att fixa innan konserten! Gick upp och åt frukost med älskling och nu har jag lite ärenden att fixa. Ska försöka hinna med att gå på ett "body pump" pass klockan tio också. Har hört att det ska vara jätte kul och skit jobbigt!

Ikväll är det jag som kör stängning, värsta passet enligt mig tur att det bara händer en gång varannan vecka :)

Puss!

Ingen sovmorgon gaah!

Håller på att bli galen, blev väckt av skrikiga ungar på gården och nu går det inte att somna om! Jag som inte börjar för klockan ett idag tänkte ta igen lite från helgen men icke. Jag måste göra något, ska jag be dom hålla käften?

Finner inga ord..


 Spårat på Sture i fredags..


Tequila sunrise

Igår firade vi Bruno som fyller år idag, vi var hos Oscar. Oscar var bästa bartendern blandade dom godaste drinkarna jag druckit! Eftersom alla hade festat hårt kvällen innan var vi ganska sega. Men efter några "vattenfall" kom man igång haha. Grattis Bruno som fyller år idag :)


 
 
 Bruno testar sin present :)


Huvudet säger DUNK DUNK

Snacka om att må som man förtjänar..

Igår när jag slutade jobbet klockan åtta åkte jag, Sara, Annie och Angelina hem till mig. Vi snackade en massa skit och det slutade med en hel del dricka. Grannarna var snälla och kom inte upp och klagade den här gången heller! Vi hade från början tänkt att bara ha en mysig tjejkväll hos mig. Men ju mer klockan blev desto med taggade blev vi för utgång. Eftersom vi redan var inne i stan bestämde vi oss vid tolvtiden för att dra ut ändå :)
Gick till Sturekompaniet och jävlar vilket drag det var! Massa reggaeton så vi alla shakade loss haha! Min kamera var död så tog inga bilder menAngelina har tagit massa. Kommer upp här sen ;)

Tack tjejer för en hel grym kväll, hade skit roligt <3

Kungsan

Efter jobbet mötte jag upp Fia och Lovisa för att åka till Kungsan. Vi köpte god thaimat och cider, Marie kom också dit och gjorde sällskap :) Jätte mysig kväll!

Imorgon är det fredag längtar! PUSS


Tvillingar

När jag och min syster var mindre tyckte alla vi såg ut som tvillingar för vi var så lika. Det skiljer 3 år mellan oss men vi har alltid stått varandra väldigt nära. Nu bor vi ju inte i samma hus längre men vi ses så ofta vi kan ändå!

Älskar dig Frisse <3


Det är levde vi på många dagar i Aussie..

varför finns inte det i Sverige?


Smakprov från igår!


 
 


3 år idag

Idag firar jag och Elias 3 år tillsammans. Dom tre bästa åren i mitt liv. Vi har hunnit med en massa under den här tiden. Resor till Grekland, Thailand 3 månader, roadtrips i Sverige, 5 veckor i Australien, 5 månader i Asien. En massa härliga hemmafester, utgångar, grillningar, myskvällar och alla vår spontana upptåg!

Älskar dig av hela mitt hjärta. Om en månad flyttar vi ihop kan inte bli bättre!

Idag ska vi på spa och sen ut på restaurang och bara mysa! <3


 


RSS 2.0