The Cranberries, väcker minnen!


Tenta!

Åker till skolan för att skriva min första tenta, lite läskigt faktiskt! Men sen är det fredag på riktigt :)


Jag är kär.


Paket!

Tog en promenad i solen med Elias och hämtade ut mitt paket :)


För alltid.


The Script


Världens lyxigaste hotell.

Vilken dag! Började med att vi fick olika arbetsuppgifter. Alla i gruppen skulle ta hand om en "säljare", jag fick Lucibello Travels. Alla dessa är enormt exclusive, som inte vem som helst har råd med. Vi snackar lyx lyx lyx! Sen fanns det tio olika rum där det satt olika "utställare" från olika hotellkedjor. Min uppgift var att visa vart vi skulle gå, vara med på mötena och hjälpa till. Har aldrig varit med om finare och lyxigare resorts. Jag trodde att Hilton skulle vara med, men dom fanns inte ens på kartan.. Det var resorts på Maldiverna, Dubai, Seychellerna, Indien, Sydafrika ex. Jätte intressant och rolig dag. Kul att träffa en massa olika människor ifrån branschen!

Här är några av dom jag fick träffa idag:

The Palm, One and Only Resorts i Dubai

Taj i Indien

Beyond Travel

One and Only Kape Town

Lucibello Travel



Taggad!

Nu åker jag till Östermalm, vi är några i klassen som ska jobba på The Summit. Alla dom absolut största hotellen i världen kommer bla. Hilton! Så grymt kul. Alla måste ha kavaj, skjorta och fin skor. Nu kör vi! Bilder och sånt kommer ikväll :)

Beställt mina drömskor

Klickade precis hem mina drömskor, dom är så sjukt snygga! Längtar tills jag får gå runt i dom, wiee!

Liten ledtråd ;)


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer


Hemmafruarna är tillbaka..

den 4 oktober börjar den sista säsongen av min favorit serie. Så sorligt att det är sista säsongen!


"I´m a bitch with a capital C " Haha en de bästa scenerna av alla säsonger!

Bokat min första resa!

Idag har vi fått gått in i Amadeus (där researrangörer och resebyråer bokar resor). Jag har fått boka min första resa, så himla kul! Massa koder och förkortningar (och allt på engelska..) Men det kommer bli lättre med tiden :)

Jag åker den 1 Dec från Arlanda till Barcelona och kommer hem den 10 Dec ;)

 


Måndag morgon.

Inte helt pigg denna morgon, vill helst fortsätta mysa med mina två älsklingar! Den här veckan blir det fullt ös. Ny kurs, jobb, vara värdinna, tenta och ännu mer jobb! Nu kör vi!


Det kostar att ligga på topp!

Jisses, vår Ica Nära måste seriöst vara den dyraste butiken i Sthlm!

(Ananas lika små som kiwi för 25 spänn, wtf?!)


Underbart, lyssna och njut!


Ja, hon är lite speciell den där Marley.


Mina tre stjärnor!

Kvällen igår var hur bra som helst, tjejerna hade fixat god mat och massa dricka! Vi satt ute på Soffans balkong hela kvällen och bara snackade, blev en hel del deeptalk. Tanken var att vi skulle ute och röja men vi glömde helt bort tiden när vi väl hade satt igång haha! Ni är mina stjärnor!


Time for P A R T Y!

Nu drar jag och tjejerna hem till Soffan. Jag ska få min "födelsedagspresent" som var en kryssning men planerna har ändrats hehe. Ha en grym lördag allesammans :)

 


Nytt från världens bästa artist!


Isa är här!

Isabelle är och hälsar på från Karlstad :) Skit kul!


Aldrig skrattat så mycket!

Idag i skolan började vi med en ny krus: Ammadeus, som sägs vara den svåraste! Vi har en ny lärare som var minst sagt speciell.. Hon liknade Maria Montazami skit mycket till sättet. Har aldrig skrattat så mycket som jag har gjort idag. Det gick inte att sluta, tårarna bara rann (jag gråter när jag skrattar). Bra start på helgen iallafall :)

Min bebis är på besök

Nu kom min bebis, vi ska ta hand om henne när mami och papi är ute och seglar :)


Jeffrey Campbell


Jag vill ut i världen och upptäcka!


Torsdag

Har haft redovisning idag för klassen, lärare och anställd från Volontärresor! Gick faktiskt riktigt bra! Alla i klassen var så grymma, så skönt att man kan vara sig själv och slappna av i gruppen :) Men nu är jag helt slut, känns att det är slutet på veckan..


Time for gossip!

Har hunnit träna med Tina och nu är jag redo att åka till stan. Ska träffa Soffan och Lovisa för fika och gossip såklart :)

Haha helt vindögd på bilden och blekast i hela Sthlm!


Feel you here forever, you and me together, nothing is better


Magiskt.

Igår såg vi filmen "Water for elephants", jag har velat se den ett tag nu. Filmen var över förväntningarna, helt underbar. Det kändes som du var med där på cirkusen, som om du var en del av hela berättelsen. Allt var så äkta på någotsätt. Om ni inte har sett den, rekomenderar jag den starkt!


Vilken tjej!


Absolut en av mina topp 3 favoriter i idol :)

Middag!

Qourn stroganoff med mathavre och massa chili :)


Over and out!

Färdig med plugget, nu drar jag till SATS. Har suttit still för länge, känner hur min ADHD börjar bryta ut. Nej skoja bara men jag tror jag har lite ADHD för jag blir så jäkla lätt rastlös!


Hemma från skolan nu..

har lagt på en lugnande lermask och ska försöka sätta igång med plugget!


Missoni sneakers




Bildregn från i lördags!


Behind your ear tattoo





I bet it sucks to be you right now


Mupparna


MAGGIO <3


Yesterday I was black and red

Rött och svart.


Update!

Ledsen att jag har varit så dålig på att uppdatera men det har varit en galen helg! I fredags åkte jag, Viccy och Lovi hem till Danne för middag och singstar. Vi ägde killarna! Sen öppnade jag på jobbet i lördags efter mötte upp syrran som är min personliga stylist ;) På kvällen var det centrumfest i Skärholmen. Först förfest på jobbet med alla kollegor. Sen middag med alla och drinkbiljetter såklart! På scenen spelade Eric Gadd, Ison & Fille och sist men inte minst Veronica Maggio. Alla var helt galna, vilken jävla cool brud! Idag var det jag och Josipa som öppnade på jobbet. Behöver inte på in på detaljer men den här dagen var låååång, somnade på rasten också haha.

 


Dags att tänka om!

Igår kom som sagt Volontärresor och föreläste i vår klass. Jag blev minst sagt tagen av alla bilder och filmer hon visade och berättade om. Det är skrämmande att vi i Sverige är så dåliga på att åka iväg som volontärer. Vi skickar iväg 1000 personer om året, det är ingenting om man jämför med t.ex. USA och England. Pinsamt tycker jag, vi som är ett så rikt land. Ändå ifrågasätter var och varannan människa varför man själv ska behöva betala för resan!? Vem ska annars betala, inte staten iallafall.. Volontärresor åker till 23 länder runt om i världen. Det finns både projekt med barn, djur och natur. Du kan hjälpa till att bygga en skola, ta hand om föräldralösa barn, sjuka barn, skadade djur och förstörd natur. Man behöver heller inte åka iväg under en lång period utan man kan välja att resa iväg i två veckor, sen semestra i landet.

Jag har bestämt mig. Nästa resa för mig blir en volontärresa. Det finns inget annat alternativ. Jag skäms att jag inte har gjort det tidigare. Jag skäms över hur jävla bra jag har det. Nu är det dax för mig att ge något tillbaka till andra som behöver det. Det kommer vara tufft, jobbigt men samtidigt kommer jag få så mycket tillbaka. Så mycket kärlek. Jag vill försöka uppmana alla att tänka om. Istället för den där All inclusive resan till Turkiet, välja något som kan förändra ett samhälle, en liten del av ett land.


Perfekt till hösten.

Hittade dom här skorna på Scorett, sjukt snygga nu till hösten! Tänk med ett par jeans, skinnjacka och stor brun halsduk, åhh!


Onsdag!

Idag klockan tio kommer mitt drömföretag och föreläser: Volontärresor! Vilken lyx att få höra dom prata för oss i två timmar! Sen ska vi på studiebesök på Ving till klockan fyra idag :)


This is PARADISE for me!


Godmorgon alla fina!

Blir långa dagar i skolan nu fram till vi är klara med projektet med det är så jäkla kul!


All kärlek till mina fina vänner.


There ain´t no frog kissing your hand


KAN DEE drawings


Världens sötaste kattunge, jag dör!


Saknar sommaren!!


Sorgens dag.

10 år sedan, kan inte förstå att tiden har gått så fort. Jag hade precis börjat i klass 7 på högstadiet när det hemska inträffade. Svårt att ta in vad som egentligen hade hänt just då och hur stor tragedi det var. Idag sörjer hela världen. Tänker på alla som gick bort, alla barn som förlorade sina föräldrar. 11 september 2001 blev början på ett långt krig mot terrorismen, ett krig som pågår än idag.


Brunch

Gud vad god brunchen var! Tio smårätter bla. pannkisar, kycklingspett, hälsoshott, grekisksallad, äggröra.


Lördagen

Efter att grabbarna kört klart femkampen drog jag, Tina och Katta hem till Sara där hon hade bjudit hem vänner för att fira hennes födelsedag! Sarita bjöd på snittar, partycups och tårta! Sen bar det iväg till Club Clandestino en latino klubb, galet mycket folk och jag tappade bort alla där inne! Söndag och nu ska jag och älskling iväg och äta brunch :)


Femkampen är igång!


Loppis!

Godmorgon! Nu åker jag och Lovi på loppis, här ska det fyndas massa! Jag har inte gett upp att hitta min dröm kista :)

Just nu: No makeup och förkyld..


Power to all girls!


Fredag!

Varit på Rica Talk hotell sen lunchat med tjejerna!


When people run in circles it´s a very, very mad world!


All I want for christmas is YOU!


The Tallest Man On Earth


Our goal is a never ending story


Full rulle!

Igår blev vi utslängda av vaktmästaren för skolan stängde haha. Vi har rätt mycket att göra just nu.. Idag har vi en lång föreläsning. Sen efter skolan ska jag och några från klassen på Kilroy mässan, både Re:Earth och Volontärresor kommer vara där, skit kul!!


KAN DEE






Vilken dag!

Är helt slut nu! Har varit på American Express med klassen sen gick vår grupp till Fotöljen fikade/pluggade. Efter gick jag till Hellströms för att ta en öl med Lovi, Sofie, Ryssen och Olle. Riktigt bra dag! :)

Fina klassen påväg till Amex :)


Hon ska vinna Idol!


Jag finner inga ord. 16 år gammal. Helt underbart.

Lapparna sitter lite här och var i stan!


Re:Earth

Har haft en jätte intressant föreläsning om en projekt som har startats med bl.a Timbuktu. Deras syfte är att återställa det turismen har varit en del av att förstöra. Re:Earth planterar träd, bygger dammar och håller varje år en stor festival i Ko Samui, Thailand! Gå in på deras hemsida: www.reearth.com och läs mer!



Kista

Är på jakt efter en min dröm kista, den finns nånstans därute!


Science and progress, could not speak as load as my heart.


Time 4 work!

Bjuder på en lagom nykter bild från i fredags..


Got my Ray-Bans on and I´m feeling hella cool tonight


Klassfeeest!

Hur kul kan en fredagskväll bli? ASKUL! Vi började med förfest hos Lina på söder sen blev det Lilla Hotellbaren med nästan hela klassen. Stämningen var på topp! Jag älskar min klass.


Jag...

..sitter ner när jag duschar
..har aldrig bott ensam
..vill ha en tysk dvärgspets
..tror på "ufon" och liv efter dettta
..vill ha en son och två döttrar
..planerar en resa till Indien i sommar
..vill senare flytta till Vasastan

Tourism of tomorrow

Varit en låååång dag, vi var kvar till halv sex i skolan! Har fått ett grupparbete och vi ska skriva om Volontärresor, så himla roligt! Redovisning, projekt allt möjligt.
Just nu läser jag läxan Tourism of tomorrow 90 sidor på engelska, det är bara att köra! Tur att det är kul annars hade jag somnat på sida tre haha!


Så jäkla god!

Har blivit beroende av en ny smoothie: FROOSH med smaken ananas, banan och kokos! Ni måste testa! Smakar lite som pina colada, fast den är tjockare i konsistensen!


Torsdag

Nu åker jag till skolan. Idag kommer "Travellink" och ska förelära, riktigt spännande!

 


RSS 2.0