COMEBACK

Kanske är lite efter men fick precis reda på att årets julkalender blir Mysteriet på Greveholm. Den julkalendern är en av mina absoluta favoriter. Underbart efter flera år av sämre julkalender. Hoppas den är lika bra som förra. Mysigt att vakna varje decembermorgon till julkalendern med tända ljus och snö utanför fönstret. Ja, jag kommer nog aldrig växa upp.


LITE FLER..

bilder från maskeraden. Lånade av Madde, finns hur många bilder som helst!
 
 
 

MISSA INTE

Ikväll på kanal 4 sänds första avsnittet av SOS uppdraget. Vi får se sex ambassadörer som åker ner till en barnby i Ghana. Fantastiska människor!


MASKERAD

Igår var jag och Elias på maskerad-halloweenfest. Det var Viccy, Danne, Alex och Madde som hade hyrt en lokal på söder och bjudit massa folk. Jag var utklädd till ninjakid och Elias hade blivit sjuken med ett sjukt äckligt sår på kinden. Festen var riktigt bra uppstyrt, rökmaskiner, god dricka, mat och häftigt inrett. Välplanerat! Alla hade verkligen gått all in när det gällde utklädnad. Shrek, fiona, rastaman, liemannen, docka, militär, polis, poccahontas och en massa andra karaktärer var där.
Soffan och Olle kom dit helt spontant direkt efter kryssningen vilket var skit kul! Roligaste var nog när alla körde gangnam style på rad haha. Eller när "Kung Fu Fightning" sattes på och jag körde mina karatemoves, sjukt kul!
Väntar på bilder från Madde, får lägga upp dem senare :)
 
Tack alla för en grym kväll <3

m

 

STÄNG NER PARKERNA!

Något som gör mig mer än arg är människor som behandlar djur illa. Det gör mig förbannad. Allt snack om Ölands Djurpark och inte minst Parken Zoo är fruktansvärt. Inga djur förtjänar att leva så. Nej att stänga ner parkerna är mer än rättvist. Jag vill iallafall inte lägga mina skattepengar på att stödja djurplågeri. Tack men nejtack!


TYPICAL CAT


FREDAG

Känns som det är mitt i natten, på riktigt! Men det är fredag och nu är det dags för mitt favorit pass spinning :)


KLOKT SAGT AV EN KLOK MÄNNISKA


DET FINA MED BARN


LITE KUL

Sanna (som jag var på barnhemmet med sista gången) la upp en bild till mig. Hon hade hittat mini colabrukar i Sverige. Jag har sa till henne att jag älskar dom små burkarna man får på flyget och tyckte att butiker i Sverige borde köpa in dom. Perfekt storlek ju! Och ni finns alltså dessa att köpa på ica :)


MINNS NI?

Minns ni det här spelet? Såg att en vän lagt upp bilden på instagram. Det var ett av mina absoluta favorit spel när jag var liten! Så roligt! Måste rota fram det uppe på vinden. Älskar att spela sällskapsspel :)


FREDAG

Herregud vad den här veckan har gått fort! Igår var det öppethus på praktiken. Kom rätt mycket folk vilket var jätte kul. Vi bjöd på kaffe och blåbärsmuffins. Sen fick alla prata med dom som var specialister på sitt område beroende på vad man var intresserad av. Jag hjälpte till med att pricka av på listor, fixade med serveringen och minglade runt. Riktigt rolig dag/kväll :) Kul att få träffa kunder och höra alla frågor dom ville få svar på :)


FULL RULLE

Redan onsdag och det är full rulle på praktiken. Har just nu upplärning och det är såklart en massa nytt att ta in. Men jag trivs otroligt bra. Personalen är så snälla och välkomnande. Bra stämning! Tror verkligen att jag kommer trivas här. Idag ska jag få börja ta emot samtal, lite läskigt men kul också :)


FÖRSTA SIDAN

Klickade in på Volontärresors hemsida och såg mig själv på första sidan. Roligt att få inspirera!

DAG 1 AV 50

Sitter på tåget mot Östermalmstorg. Yes nu är dagen jag väntat på äntligen här. Idag börjar praktiken på Blueberry World Wide. Så jäkla kul!


UNDERBARA HELG

Fredagen blev mer än lyckad och lite mycket champagne kanske :) Vaknade igår till sol, helt underbart! Tog en skön promenad med Elias till Petronellas café. Riktigt coolt ställe med bara en massa olika kaffesorter. Kaffet var gudomligt! Sen mötte vi upp syrran och Illich för biomys på söder. Vi såg Ted. Bra var den, man både skrattade och grät under filmen. Idag ska jag umgås med trion. Fika för hela slanten :)


NU FIRAR VI!

Elias och Arvid har tagit examen och idag är min sista skoldag för i år :)


CATLOVER


TORSDAG

Igår var jag på möte hos min praktik. Spännande! Första dagen är redan på måndag :) Nu blir det Galileo hela dagen. Boka massa flyg med andra ord :)


STOR OCH LITEN

Köpte det största äpplet idag. Lite läskigt när mat genmanipuleras. Känns inte så naturligt när ett äpple så stort. Vet att man ska köpa ekologiskt men det är många gånger så jäkla dyrt med eko frukt och annan mat. Jag försöker iallafall handla så mycket ekologiskt som möjligt. Bättre mat och godare.


ONSDAG

Vi lär oss ett annat bokningssystem Galileo :) Mycket enklare än Amadeus!


SNART 2 MÅNADER..

Snart är det två månader sen jag kom hem från Thailand och barnhemmet. Finns inget som kan beskriva hur mycket jag saknar dom. Min syster och Illich åker till Thailand i vinter och jag önskar att jag kan följa med. Tyvärr får jag inte ledig från jobbet och får helt enkelt spara mig till i vår. Det enda som gör det hela lite lättare är att det finns volontärer där just nu. Barnen är inte ensamma. Jag vet att alla mår bra och det känns otroligt skönt. Trots det vill jag så gärna vara där. Svårt att förstå om man inte upplevt den kärlek barnen ger. Hade varit kul att få fira jul med alla barnen, ge dem en massa kärlek. Jag får istället nöja mig med att skicka iväg en kärlekhälsning och personliga klappar lagom till julafton.
 

VIDRIGT!


BRA SAGT!


START TRYING!


WOMENS GOD


ZNARK

Igår blev det mysfika med Maria och Anna följt av tjejmiddag med Sofie, Lovi och Nehro hemma hos mig med god mat och X-faktor. Håller fortfarande på Awa såklart :) Nu ska jag in och jobba, blev lite för lite sömn den här veckan så idag är det zombiemode på mig!


FREDAG

Nu börjar allvaret.. Examensarbetet startar nu!


ÖDE

Okej nu ska jag klaga lite. Har aldrig haft några problem att gå upp kl sex och träna men nu är det kolsvart! Måste tända alla lampor för att inte somna om. Jaja bara för kroppen att vänja sig för det här är bara början! En positiv sak är att jag har gymmet för mig själv. Inte helt fel :) Bästa starten innan en 3 timmar lång mördartenta!


CAN'T WAIT


TISDAG

Gick precis in på instagram och såg att Volontärresor lagt upp min egna bild. Blev ganska förvånad faktiskt :) Men glad såklart att Mooki får vara med :)


LETS DO THIS

Redovisningar fram till fyra. Jag och Anna ska redovisa om Kapstaden/Sydafrika :) Hoppas bara jag lyckas uttala alla namnen och städerna rätt.. Kul ska det bli iallafall!


VÄRLDEN ÄR UPP OCH NER


FÖRSTA OKTOBER

Riktigt trött den här måndagen men vi har bara en lektion så det är bara att bita ihop :)


RSS 2.0