Medis VS Hornstull

Medis
Snaps
OjOjOj
SATS Medborgarplatsen
Balkongen
Akki sushi, bästa sushin i stan!
Granne med Viccy
Götgatsbacken
Thai Aroy, underbara människor och mat
Videobutiken mittemot á 19 kr filmen
Lilla Hotelbaren

Hornstull
Takterrassen
SATS Hornstull
Strand
Långholmen
Skeppsholmen
Tanto
Boots
Därmedpasta
Springa längst vattnet


Idag ska det firas!

Gud vad jag är sämst på att blogga.. förlåt! Har fortfarande inget internet men lovar att komma tillbaka och blogga som vanligt när allt är fixat.

Onsdag och jag är ledig! Älskade Sofie fyller år idag :) Vi ska sitta på uteservering och fira henne med folk sen blir det utgång ikväll.. även fast jag jobbar imorrn hehe :)

Annars rullar det på, hade en toppen helg! Grym utgång på Garbo, stället var hur kul som helst! Massa sol och söderhäng och annat skoj!

Känner på mig att den här sommaren kommer äga! Bara vädret blir bra kan det inte bli annat än en kanon sommar! Btw har mina päron köpt en segelbåt, ska bli så kul att hänga med ut och segla :)


Makeover

Yes var hos frisören imorse för att fräscha till håret. Klippte och slingade det till min naturliga färg! Känns skönt att inte vara så mörk till sommaren :) Sen har jag hängt med Lovisa hela dan och njutit av att vara ledig. Åhh vill bara vara ute och busa i solen, love!

Fredagen..

Fredagen började med jag och Papi tömde ur Folkungagatan lägenheten. Kändes riktigt tråkigt men ändå är jag glad för vi nya lya :) Sen blev det premiär av takterassen med Lovi och Sofie. Vi drack cider, lyssnade på skön musik och stekte! Snacka om att vi kommer hänga mycket där i sommar :) Senare åkte jag till Viccys och Dannes födelsedagsfest. Det var fullt ös kan man lugnt säga ;) Kul att träffa Danielle också, var så länge sen! Sen blev det utgång för dom flesta. Vi gick till Gaudi för Dannes kompis var DJ där! Jag och Viccy var så galet taggade! Tyvärr slutade inte kvällen som det borde ha gjort.. Nån äcklig idiot jävel snodde min väska på klubben. En vakt hittade sen väskan men då var den TOM! Iphone, bankomatkort, pengar, skor, allt var BORTA! Jag var så jävla ledsen, fattar inte hur man kan sjunka så lågt.. Antar att det bara är att acceptera att sånt händer när man bor i Sverige.. För det här hade fan aldrig hänt i Asien! Som tur var har jag världens bästa vänner som ställer upp och hjälpte mig där mitt i natten.. Annars hade jag inte ens kommit hem :(

Så nu har jag alltså ingen mobil för tillfället. Men jag får en ny ganska snart. För en gång skull var jag smart och tog försäkring på mobilen :)


Tack tack tack för all hjälp ni är bäst <3


Hjälp!

Någon som vet hur man lägger upp bilder till bloggen från Iphone? Skulle vara kanon :)

Lyckorus!

Stockholm så här ska det se ut, sol och värme :) Imorgon inviger vi takterassen med mina bästa tjejer!

Rehab

Den vanliga spralliga, energiska Anki har varit borta dom senaste dagarna. Flytten, jobb, lite sömn och annat har tagit all min energi! Känner mig riktigt sliten! Behöver rehab i minst en vecka! Men nej imorgon är det jobb och sen väntar en crazy helg med fest och syrrans flytt! Men va fasen vila får jag väl göra när jag blir gammal ;) Bara att köra! Gillar ju när det händer massa saker :)

Take good with the bad and smile!

Fortfarande ingen data! Lill lördag idag får se vart kvällen bär men först jobbelijobb! <3

Positiv energi

Känner mig så glad! Jag blir glad av positiva människor. Folk som sprider positiv energi! Det finns så många bittra därute som mår bra av att trycka ner andra. Jag är positiv och vill umgås och vara med människor som är lika. Tack för att ni finns <3

Sweet sunday

Internet strular därav mobilbloggning och inga bilder! Bättre update sen! Precis invigt SATS nere på gatan, riktigt fräscht gym! Ha en kanon söndag i solen mina kära <3

Tankar

Första natten i nya lägenheten! Känns kul men också konstigt. Allt har gått så himla snabbt, har inte hunnit fatta riktigt tror jag. Kommer sakna Medis och Folkungagatan! Har så fina minnen därifrån. Är glad att jag inte lämnar söder för jag trivs så jävla bra här, människorna och stämningen! Nu väntar en sommar i Hornstull, en annan del av söder. The story begins..

Get on the floor!


Celebrate



WOHO HAPPY B-DAY! Det firas med inflyttningsfest senare! XOXO


Right now


Målningen är färdig! Njuter av ett glas vitt och utsikten!


Summer feeling!


 Håller med dig Viccy det här är sommarlåten nr 1 :)


Onsdag

Vilket vårväder det är ute! Åhh blir så himla glad och det är ljust ute jätte längre :) Mötte fina Lovisa efter jobbet. Vi köpte med oss pizza från "Där med pasta" och tog med oss till lägenheten! Gud vilket jobb Elias har gjort, så jätte fint! Ljust och fräscht precis som det ska vara :)


Utsikt över Tanto är inte helt fel ;)


INDIA


 Ryser i hela kroppen!


Inferno


 Mycket flyttkartonger? Det här är bara en del av allting. Lägenheten börjar likna ett inferno fullt av kartonger. Gud så mycket prylar man har! För att inte nämna alla kläder.. haha!


Kommer sakna dig


Kommer sakna dig Fia! Längtar tills i sommar när vi åker och hälsar på dig. Älskar dig <3


Rio de Janiero


 Här är ett litet smakprov från när mina föräldrar var i Rio för några veckor sen! Så himla avis, staden är helt crazy!


Packa

Ledig idag kommer fortsätta med flytten, packa och slänga massa skit. Nu är det inte långt kvar! Taggad!


Mina barn


Mina favoritnamn är: Noelia, China, Chloé, Liam och Leon


Dagen efter

Åker och möter mina snygga tjejer för kaffe och söndagshäng!


Friday i bilder






Hade en kanon kväll igår med Fia, Sofie, Lovi och Marie! Vin och tjejsnack som det ska vara :)


Style inspiration




Olivia Palermo - världens snyggaste! Vad hon än bär blir det snyggt! Ge mig!


Danza Kuduro


 Loca loca loca så skön låt! Lyssna och njut :)


RSS 2.0