Är det inte helg snart?

Typiskt mig att redan på måndag börja planera helgen och fråga "Vad händer i helgen". Nu är hela helgen bokad synd bara att det är fyra dagar kvar haha ;)


En ny till samlingen

Igår köpte jag en riktigt fin bikini på Gina Tricot. Blommig och söt! Den kommer användas flitigt i sommar. Nu har jag över tjugo stycken bikinisar :)


Vad är koden?

Mitt gamla kassaskåp som har varit spårlöst försvunnet i typ 2 år hittade jag bland mina kläder igår. Men jag har glömt bort koden, testade alla möjliga siffror med inget funkar! Ser att det ligger pengar och papper där i. Gaah blir galen den måste öppnas nu!

Kanske går det att kasta ut den från balkongen? Fortsättning följer haha.


Lördagen i bilder!

Kvällen började med förkrök hos mig på söder. Efter ett antal shots och goda drinkar åkte vi till Östermalmstorg och mötte upp Devin och hela gänget. Vi drog in till Collage och hade sjukt roligt! Ställen var på topp dock kaos med folk. Vid två tiden drog vi vidare till Pure. Där fortsatte vi att dansa loss. När det var dags för hemgång fick vi goodiebags fyllda med nagellack, lösögonfransar osv. Gissa om vi tjejer blev glada? :) Tack alla för en grym kväll <3


 
 
 


Galen kväll med gänget!

Kvällen igår var grym grym grym! Har bara sovit några timmar ställde klockan för nu ska vi alla på loppisen i Hornstull! Blir mjukisar och en XL kaffe haha!

Massa bilder kommer senare idag måste ta en dusch nu <3

Grattis!

Idag fyller min reggae katt Marley 8 år, hon fick tonfisk och räkor nu på morgonen. Marley är en norsk skogskatt och är väldigt speciell. Hon gillar att "prata" med konstiga ljud och dricka vatten ur badkaret. Älskar min lilla kissemiss :)


 
 
 


Älskar er

Haft en grym kväll med Fia och Lovisa, skrattat sönder mig haha! Vi tre kan verkligen spåra tillsammans galet.

Imorgon är det jag som öppnar på jobbet sen blir det en fulspäckad helg med massa kul :)

Puss!

Snart helg =)

God morgon är uppe redan ska göra frukost och sen åka mot jobbet, slutar klockan fem :) så skönt!

Imorgon är det äntligen fredag blir nog en del party i helgen, fast jag jobbar på lördag.. hehe


Viva Italia!

Hittade en bild från vårat utbyte med en italiensk klass. Först kom italienarna till oss, en tjej bodde hemma hos mig. Sen åkte vi dit och jag fick bo hemma hos henne. Det var en sjukt rolig resa till Italien, men en massa party!!


 Italienarna kom mitt i vintern. Bilden är tagen uppe på Mosebacke!


Överraskning

Idag kom min älskling Elias till mitt jobb, han hade tagit longboarden dit för att hälsa på :) Vi köpte med oss mat och satt ute och myste! Jobbade till sju sen skulle Angelina och jag gå och sola men hennes frisör blev försenad så fick åka själv. Börjar äntligen få lite bränna, lagom till sommarn nu!

Imorgon jobbar jag till klockan fem sen blir det tjejkväll, Fia har kommit hem från Norge så vi alla har massa att ta igen <3


Onsdag

Nu har jag sovit 12 timmar i streck, tror jag sovit för lite den senaste tiden! Mår iallafall mycket bättre idag.

Juni snart det betyder att alla slutar skolan och tar studenten! Herregud var det redan 3 år sedan jag gick ut? Snacka om att tiden går fort. 13 juni var en av dom bästa dagarna i mitt liv. Skulle göra vad som helst för att få uppleva den dagen igen!




 


Fryyyser

Redan påväg till jobbet kände jag mig inte bra, trodde dock att det skulle gå över.. men började bara frysa mer och känna mig dålig. Så jag bad min chef om att få gå hem eftersom jag skulle jobba ända till tio ikväll. Hon ringde runt till alla och ingen kunde hoppa in och jobba, så jävla dåligt.. Som tur var fanns Tina där som kunde ställa upp, världens bästa! Kommer sakna henne så sjukt mycket nu när hon slutar :( men vi har bestämt att hon ska vara med på alla personalfester ändå hihi!

Nu ska jag fortsätta ligga under täcket och tycka synd om mig själv..

Resa!

Sitter och kollar på resor, är så grymt sugen på att boka en weekend till Malta. Malta är min favorit plats i Europa, tror jag har varit där hela sex gånger! Nu var det tre år sedan sist, alldelles för länge. Elias har aldrig varit där skulle vara kul att åka ner dit med honom. Eftersom vi får besked om lägenheten den här veckan vill jag inte boka något än. Men när det bara regnar här hemma blir man så sugen :)

Kristallklart vatten, trevliga människor, god mat, mysiga restauranger, massa gryma partyställen, bra shopping och mycket mer!


Tuffvecka

Måndag och nu jobbar jag sex dar i streck, herregud.. ska försöka hitta på lite roliga saker innan/efter jobbet så man orkar :)

Var inne i stan nu på morgonen och köpte nya lurar till min ipod, klarar mig inte utan musik.

Var tvungen att fota den kända "kaffekvinnan" vagn vid Medis, hon samlar på resväskor haha. Kvinnan är känd här på söder och frågar alla om dom kan ge henne pengar till kaffe!? Hon kan verkligen inte må bra stackarn..


Favoriter.

Favorit godis: Lakrits
Favorit mat: Sushi
Favorit väder: 35 grader och sol
Favorit restaurang: Mamas and tapas
Favorit färg: Rosa
Favorit bil: Land Rover
Favorit mobil: Iphone
Favorit GB glass: Calippo
Favorit parfym: Clean
Favorit musik: 107.5
Favorit TV serie: Desperate Housewives
Favorit film: Avatar
Favorit butik: Zara
Favorit skådis: Johnny Depp
Favorit drink: Mojito
Favorit frukt: Ananas
Favorit semester ort: Bali
Favorit träningmetod: Karate
Favorit skönhetsknep: Sova

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter kalaset. Vi lyckades grilla fast att det regnade, hade grillen på altanen under tak. Jätte god mat som vanligt när man här hos mina kusiner! Efterrätt blev jordgubbar och glass, gott.
Wille fick pengar i present av alla eftersom han önskar sig en moppe :)

Nu ska jag bara slappa, sen jobbar jag sex dagar i rad.. kommer vara död.. haha!

                                             Kusinerna Wille och Amanda
 


                                                    Min moster och Lasse


Kalas dags!

Herregud vilket skit väder och vi som ska grilla :(

Nu ska vi iväg på släkt kalas och fira Wille som fyller 14 år, grattis! Bilder kommer :)

Lördag!

Jobbet flöt på rätt bra, även fast det var kanon sol ute.. Nu är grillen igår här och snart blir det mat och vin :)

Ha en underbar lördag allihoppa! <3

Stekhett!

Väcktes av att min syrra kom hem till mig för att hämta lite saker. Hon åker till Milano idag, snacka om att jag är avundsjuk! Jag har iallafall beställt en del saker som hon ska köpa ;)
Solen steker utanför fönstret, ska fixa frukost nu sen ska jag ut och sola innan jobbet.. slutar klockan åtta. Får se vad det blir efter jobbet, kör ett pass imorgon också.. men på söndag är jag ledig :)


:)


Marley älskar att ligga inne i kuddfodralet. Nu ska vi sova :)


World hold on

Kom precis hem från Tanto. Träffade bästa Sofie och Lovisa, satt och snackade en massa. Kändes jätte bra efter allt som har hänt.. Bra vänner är det bästa som finns, ni är guld!

Ni sitter jag och lyssnar på "World hold on". Det var våran låt när vi var på Malta. Gud vad jag saknar dom två veckorna! Men i september åker mina tre bästa och jag till Turkiet :)



Grilla!

Nu sticker jag till jobbet, slutar kl sju! Sen blir det grillning med tjejerna :)

Bloggar mer ikväll puss!

Sorg

Imorse kom samtalet vi alla har varit rädda för. Hon hade somnat in, stilla i tystnad. Min pappa och syster åkte dit direkt. Jag vågade inte, har sån stor rädsla för döden. Vill ha en annan sista bild än döden, vill minnas allt det goda. Nu har du gått vidare, vidare till ett nytt liv. Du kommer bli en lika god människa/djur i ditt nästa liv. Älskad av alla, så mycket positiv energi du gav till alla människor.

Vi kommer aldrig glömma, aldrig sluta sörja. Vi älskar dig!

Vilken dag!

Har har en super skön dag! Började med att möta upp syrran och Elias fixade mitt EU pass. Sen promenerade vi till Kungsan fikade i solen. Gick vidare till Medis och tog en glass i solen. Gud vad varmt det har varit. Hem och bytte om och gick sen ner till Tanto där vi hade picknick med massa gott :)

Nu ska jag och Elias gå ner till Medistorg och gå på bio, blir Robin Hood eftersom vi missade den förra gången!


 
 

 


 
 


Ledig dag!

Länge sedan jag var ledig såhär mitt i veckan, rätt skönt faktiskt. Nu ska jag åka till Rådhuset möta upp syrran och fixa ett EU-pass eftersom mitt legg gick ut i november (?). Sen ska vi in till stan njuta av vädret! Älskling kommer också in och hänger med oss :)


Ha en skön tisdag i solen!


Det får inte hända!

Telefonen ringde precis nu har mamma och pappa åkt iväg för att troligen ta förväl. Jag är så svag orkar inte, tror inte jag skulle klara av det. Ändå har jag inte gett upp hoppet ännu, eller har jag det? Livet är inte rättvist, du förtjänar inte att dö. Du är för ung, alldelles för ung. Du har familj och vänner som älskar dig. Varför ska en så fin människa bli straffad? Skulle det finnas en gud skulle detta aldrig hända. Jag vill inte ta farväl, inte än. Du måste kämpa. Vi älskar dig.

6 musikgenier.

       

Sommarkänslor!

Vilket underbart väder det är ute. Kom precis hem från en skön promenad längst vattnet till Hornstull och tillbaka. Lyssnade på skön musik och bara njöt av värmen :)

Nu blir det jobb till åtta, känns lugnt eftersom jag ändå är ledig imorgon!

Hörs ikväll <3

Gaga kommer tillbaka!

Fick precis reda på att Lady Gaga kommer tillbaka till Stockholm i november. Jag är så jävla glad nu :)


Hard Rock Cafe

Sen några år tillbaka samlar jag på Hard Rock Cafe glas. Har redan samlat på mig 10 olika städer/länders glas.
Penang, Bangkok, Hollywood, Acapulco, London, Malta, Stockholm, Göteborg, Surfers Paradise och Kuala Lumpur.


 Målet är att få ihop från alla Hard Rock, då måste jag ut och resa en massa :)


En bild säger mer än 1000 ord..


Sömnbrist!

Är det fredag idag? Har noll koll på dagarna, eftersom jag var ledig igår! Är hemma hos baby nu och tar det lugnt. Elias har varit på djursjukhuset med katten Mulder. Igår upptäckte jag ett läskigt sår på hans tass, så nu har han tratt runt huvudet :( stackarn måste vara inne i minst en vecka.

Imorgon jobbar jag till åtta sen blir det utgång med tjejerna :)

Fy fan!

Har varit vaken hela natten.. är helt jävla död! Ska åka och träffa min älskling nu, blir shopping sen bio filmen "Robin Hood" ikväll <3



Lill-lördag

Bra väder idag igen, kanske Sverige inte är så illa ändå :) Jobbar till klockan sju idag. Sen blir det vin med tjejerna. Det är ju lill-lördag och jag är ledig imorgon ;). Imorgon ska jag köpa en ny kamera, då kommer det bli massa bilder här i bloggen :)

 

                                                          Älskar dig <3


Njuuuter!

Vaknade av strålande sol, äntligen! Har suttit på balkongen i bikinki, steker på bra. Nu ska jag äta lunch innan jag åker och jobbar till tio ikväll..

PUSS


Vilka är ni?


Ny bikini

Imorgon ska jag ut på jakt efter en ny bikini! Varje år köper jag flera stycken, man kan aldrig ha för många bikinisar :)


Född i fel land!

Varför föddes jag i Sverige, finns så många mycket bättre länder att bo i..


 regn, regn, regn!


Drar ut!

Fia ringde precis, så nu drar jag ut och möter upp henne :) Vi ska sola och snacka massa skit!


 En av alla galna kvällar med bästa Fia!


Lite av varje!


Middag på Ko Phangan
 
Tjejkväll hos mig
 
Förfest på hotellet i London
 
Playa del Carmen, Mexico
 
Maria, Bettan & jag i Berlin


Bland kossorna på Viccys landställe


Soffy & jag o Kroatien

Johanna & jag på Malta

Pizza och vattenpipa hos Vic

Valborg 2005


Hur gott?

Kommer lätt bli min nya favorit!


Opepp

Syrran kom förbi, söt som hon är kör hon mig till jobbet snart :) jag är så opepp på att jobba tur att det regnar ute iallafall :)

Lördag!

Gomorrn! Vakna upp precis brevid min älskling. Fy riktigt tråkigt väder ute, jag som ville ut och sola! Blir nog att chilla här hemma ett tag till.. Elias ska iväg på 2 dagars kryssning ikväll, själv ska jag jobba extra till tio.. kanske drar ut efter stängning ändå :)

<3

Fredag!

Igår efter jobbet mötte jag upp Lovisa i Liljeholmen, vi åkte till bästa solariet i hornstull och solade. Snacka om att det var nya rör, både såg ut som röda kräftor när vi kom ut haha. Sen gick vi e långpromenad på söder och bara snacka massa skit :)

Nu ska jag åka till jobbet, skönt att älskling hämtar mig när jag slutat! Ha en bra dag <3

FAAN!

Blir ingen Gaga konsert ikväll eftersom jag måste jobba till åtta och inte får ledigt KUl!

Fobier

Jag har två starka fobier, då menar jag verkligen STARKA.

Nr 1: Klaustrofobi. Jag får panik i trånga utrymmen, med låsta dörrar. Toaletter, små rum osv. kan jag inte låsa utan att må dåligt. Det värsta är hissar. Jag kan inte åka hiss även om jag blir tvingad. Går hellre 10 trappor en att ta en hiss.


Nr 2: Råttor. Råttor är bland det läskigaste och äckligaste jag vet. Klarar av ormar, småkryp, spindlar allt men inte råttor. Får panik så fort jag hör ordet och är livrädd för att se en på gatan.


'


Söder!

Imorgon jobbar jag till klockan sex sen ska jag och Elias direkt till Hornstull. Vi ska få kolla in våran nya lägenhet, ta lite mått och kika runt. Ska bli jätte kul, kommer knappt ihåg hur den ser ut! Vill bara flytta in nu :)

Grattis Papi!

Hipp Hipp Hurra, idag fyller min Papi år! Min pappa är verkligen världens bästa. Han är min idol, en man jag vill vara! Han ställer alltid upp, bryr sig om alla. Är positiv och glad, riktig energiknippe. Min papi lever som han vore 30 år gammal. Går ut och festar varje fredag och lördag, kommer hem senare än mig. Reser världen runt till nya platser för att upptäcka världen. Han lever verkligen efter mottot "Man lever bara en gång"

Grattis, ikväll ska vi fira dig <3


Dags igen!

Jaha då var det dags att åka mot jobbet, ny vecka nya tag! slutar åtta då ska jag hänga med min pojkvän. Hörs!


 I Malaysia: matar en rocka, läskigt för den är rikitigt giftig.


Vart tog helgen vägen?

Redan måndag snacka om ångest!

Hade en jätte mysig kväll med syrran igår. Hälsade på Sofie snackade lite. Köpte en ny parfym, samma som förut såklart. Sen hittade vi en present till Papi också :) Är lycklig att jag har världens bästa storasyster <3


Sunny day!

Vaknade och det är sol ute, underbart när man är ledig :) Elias har åkt till jobbet och jag ska snart ta mig ut i solen, kanske blir det snaps!
Sen ska jag till möta upp syster när hon slutat jobbet och åka till Kista. Vi ska hälsa på Sofie och handla present till Papi som fyller år på tisdag! Måste köpa en ny kamera också eftersom min är sönder :( därför det är så lite bilder nu i bloggen..

<3

Go kväll!

Nu sticker jag mot Huddinge för att träffa älskling! Vi ska hem till syrran och kolla in hennes nya lya, sägs vara jätte fin. Men hon ska bara bo där i 2 månader sen flyttar hon till Stora Essingen :)

Ha en grym kväll alla <3

Dagen efter..

Valborg igår då, jag lov och Fia körde grillning i Tanto. Hittade ett bra ställe under tak där man slapp regnet. Efter typ en halvtimma fick vi sällskap av mannen med den rullande stereon och hans crew på 40 pers. Herregud vilket röj det vart, alla skulle typ ta studenten. Åh jag vill bara dra tillbaka tiden, göra om allt en gång till! Lite senare mötte Sofie upp oss, och vi åkte hem till Lov eftersom det spöregnade.. En riktigt rolig kväll vart det!

Idag är verkligen dagen efter, känns som dagen efter nyår.. allt är stängt, grått och alla ligger hemma bakis. Ska bara ta det lugnt hela dagen måste vila upp mig. Sen kommer älskling och hämtar mig när han slutat jobbet kl fem. Idag har vi varit tillsammans 2 år och 11 månader <3


RSS 2.0